Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το πρωί το ξέρω καλά, διότι ο Geralt μου ξυπνάει με την ανατολή του ήλιου (περίπου 4:15). Geralt doesn't sleep, he meditates. 6
mike299 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Επιβεβαιώθηκε η GOTY έκδοση: http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-06-the-witcher-3-wild-hunt-game-of-the-year-edition-spotted Λογικά θα το δώσουν σε όσους έχουν main+2 expansions δωρεάν (εάν βέβαια υπάρχει άνθρωπος που δεν τα έχει ήδη ), όπως έκαναν με τις EE. Αν ανεβάσουν και τα visuals σε προ downgrade το ξαναπληρωνω έτσι για το γαμώτο. Ίσως το πάρω και κουτατο για την βιβλιοθήκη και κληρονομιά στα αγόρια μου
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 είμαι στο rauvens treasure και ενώ έχω το pops antidote αυτός δεν το πίνει.η πατάω λάθος κουμπί (middle click) η έχει bug.
Silverage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Γιατί τί διαφορά θα έχει η goty απο αυτούς που το έχουν πάρει χωριστά;
WizNick Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μαλλον δεν θα εχει καμια διαφορα. Το πιθανοτερο ειναι απλα να κυκλοφορησουν ενα πακετακι main game+expansion pass σε συνδυασμο με ενα τελευταιο μεγαλο patch, που θα παρουν ολοι οι κατοχοι του παιχνιδιου. Κρυφη ελπιδα ειναι αυτο το τελευταιο patch να περιλαμβανει και κανα καινουριο quest line εστω και μικροτερο απο τα paid expansions.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ή να έχει upgraded visuals, π.χ. το νέο foliage της toussaint σε όλο το παιχνίδι. 1
WizNick Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ναι, κατι τετοιο ευελπιστω ως 'τελευταιο μεγαλο patch' που εγραψα. Ειχαν πει οτι χρησιμοποιησαν μια νεα τεχνικη στα γραφικα του B&W. Ισως την ενσωματωσουν σε ολο το παιχνιδι. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Για να βγαίνει τόσο σύντομα μετα το BnW ,"26 Αυγούστου", υποθέτω θα είναι απλά το πακετάκι: main + 2 expansions. Αλλά και πάλι αξίζει σε όσους δεν το έχουν...
Alastor192 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 το 26 Αυγουστου ειναι επισημο? Διοτι και περσι ειχε βγαλει ενα μαγαζι οτι βγαινει Φεβρουαριο η GOTY lol
seithan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δάσος 4:30 το πρωί με τις σκιές στο Ultra. Γονατίζει όλες τις κάρτες γραφικών και ανεβάζει τις θερμοκρασίες όσο κανένα άλλο παιχνίδι. Ομοίως το σούρουπο, αλλά δεν θυμάμαι την ώρα. Το πρωί το ξέρω καλά, διότι ο Geralt μου ξυπνάει με την ανατολή του ήλιου (περίπου 4:15). συχνοουρία! Μα και αυτός το έχει κάψει με τα ποτά!
shadowlike Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 13gb το patch ; βγάλανε καινούργιο expansion και δε το κατάλαβα;
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 13gb το patch ; βγάλανε καινούργιο expansion και δε το κατάλαβα;Κι αλλο patch;Παλι θα τρεχουμε με τα mods :/
Alastor192 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 13gb το patch ; βγάλανε καινούργιο expansion και δε το κατάλαβα; μηπως εννοεις το 1.22? Ποσο καιρο εχεις να παιξεις η να συνδεθεις online σε gog? εχει καιρο που βγηκε το patch των 13GB
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Για PS είναι. http://www.playstationlifestyle.net/2016/06/30/witcher-3-update-1-23-today-ps4-fixes-progression-bug/#/slide/1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα