Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όποιον τον ενδιαφέρει σήμερα ξεκίνησε η αποστολή από Αμερική για τα Gwent decks που είχανε δώσει δικαίωμα να παραγγείλεις αν είχες κάνει προπαραγγελία το season pass.

Δημοσ.

Για όποιον τον ενδιαφέρει σήμερα ξεκίνησε η αποστολή από Αμερική για τα Gwent decks που είχανε δώσει δικαίωμα να παραγγείλεις αν είχες κάνει προπαραγγελία το season pass.

Σου ήρθε email γιατί εμένα δεν μου ήρθε κάτι.

Δημοσ.

Εχω το witcher 3 χωρις το dlc.Το συστημα μου ειναι i5 4570 με 8 gb ram και μια 7970.Ποιες ρυθμισεις προτείνετε να κατεβασω για να εχω 60 fps stable?

Δημοσ.

Εχω το witcher 3 χωρις το dlc.Το συστημα μου ειναι i5 4570 με 8 gb ram και μια 7970.Ποιες ρυθμισεις προτείνετε να κατεβασω για να εχω 60 fps stable?

Δεν χριαζεσε 60 fps για να παιξεις. 40+ θα πρεπει να ειναι υπεραρκετα, αρκει να ειναι σχετικα σταθερα. Οποτε θα ελεγα να μην κατεβασεις τα γραφικα...

Δημοσ.

Προσωπικά μονο το μούσι του Geralt προτιμώ με hairworks, όλα τα αλλα κλειστά, άμα ήταν global τα hairworks τότε ευχαρίστως τα -20 fps, έτσι όμως είναι τελείως un-immersive. Δεν ξέρω τι παίζει με ATI και hairworks.

Δημοσ.

Ρε παιδιά 1-2 ερωτήσεις σαν noobas στο witcher (μπορεί να έχουν απαντηθεί αλλά είναι πολλά τα post Αρη).

Έχω στο inventory μου διάφορα runestones (5-6 στην αριστερή στήλη στα weapons, και 2-3 στην δεξιά στήλη στο armor) και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Προσπαθώ να κάνω drag n drop σε weapon/armor που φοράω ήδη αλλά δεν πιάνει, μου βγάζει το X icon.

Επίσης υπάρχει μεγάλη έλλειψη από coins, περνάω μία οικονομική κρίση. Δεν υπάρχει σάλιο ούτε καν για να κάνω repair τα weapons. Είμαι 4 προς 5 level βέβαια και το μόνο που πουλάω είναι κανά χαζό weapon που μαζέυω από κάτω. Να αρχίσω να πουλάω πράμα μήπως?

Δημοσ.

Έχω στο inventory μου διάφορα runestones (5-6 στην αριστερή στήλη στα weapons, και 2-3 στην δεξιά στήλη στο armor) και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Προσπαθώ να κάνω drag n drop σε weapon/armor που φοράω ήδη αλλά δεν πιάνει, μου βγάζει το X icon.

Επίσης υπάρχει μεγάλη έλλειψη από coins, περνάω μία οικονομική κρίση. Δεν υπάρχει σάλιο ούτε καν για να κάνω repair τα weapons. Είμαι 4 προς 5 level βέβαια και το μόνο που πουλάω είναι κανά χαζό weapon που μαζέυω από κάτω. Να αρχίσω να πουλάω πράμα μήπως?

Τα runes & glyphs τοποθετούνται σε όπλα & στολές, όπως λένε τα link

Link.png Site: runestones

Link.png Site: glyphs .

Πρέπει το αντίστοιχο όπλο/στολή/μπότες κλπ να έχουν ελεύθερη θέση και να είναι συμβατά με αυτό που πας να βάλεις.

Coins μπορείς να κερδίσεις κάνοντας πρόσθετες αποστολές (όπου βλέπεις θαυμαστικό ή ερωτηματικό στον χάρτη). Μη περιμένεις με το main story μόνο να τα αποκτήσεις.

Δημοσ.

Πρέπει το αντίστοιχο όπλο/στολή/μπότες κλπ να έχουν ελεύθερη θέση και να είναι συμβατά με αυτό που πας να βάλεις.

Coins μπορείς να κερδίσεις κάνοντας πρόσθετες αποστολές (όπου βλέπεις θαυμαστικό ή ερωτηματικό στον χάρτη). Μη περιμένεις με το main story μόνο να τα αποκτήσεις.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στο bold. Τι πάει να πει να έχει ελέυθερη θέση ένα όπλο?

Το να μην είναι συμβατά τα runestones με αυτά που έχω παίζει, αν και δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς, 1 προς 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...