Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λιγότερο απο μήνα κυκλοφορει για pc το Tyranny απο την Obsidian, που αν και ειναι δεδομενο πως θα έχει εξαιρετική γραφη, θα ειναι ταυτοχρονα και τελειως διαφορετικο rpg απο το Witcher 3,crpg party based.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα συμφωνίσω με Psycho.. δεν νομίζω να δούμε κάτι στα επίπεδα του Witcher-3 μέχρι να δούμε το Cyberpunk (αν και ποτέ δεν ξέρεις...πάντα είμαι ανοιχτός για ευχάριστες εκπλήξεις)... και τότε εχω ελπίδες οτι οι ίδιοι θα καταρίψουν την δική τους επικούρα του Witcher-3 με το Cyberpunk.

To Τyrrany,ναι, μπορεί να είναι αξιόλογο όταν βγει, αλλα οκ...ειναι άλλο το ύφος/στήσιμο του παιχνίδιου.

Η Bethesda αν πάει όπως πάει, με τους ίδιους writers, και το ίδιο gameplay, δεν έχει καμία ελπίδα μπροστά στους Πολωνούς, ακόμα και 15 Elder Scrolls να βγάλει ακόμα.

....(ας παω να δω τον σκύλο τον Ντέντλαφφ τώρα...lol)

Μα εγω δε ζω γονατιστός, 

είμαι τις Λύκαινας ο Γιός

ειμαι τις Λύ-και-νας ο Γιός...

Δημοσ.

Πότε θα το έχουμε στα χέρια μας το Cyberpunk;

Για το Witcher αποκλείεται να δούμε κάποιο άλλο expansion;

Στην καλύτερη τέλος 2018. Στα forum των Πολωνών έχει γραφεί ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάει 2019 - 2020, πάντα με επιφύλαξη βέβαια όλα αυτά.

Για το W3 που ρωτάς τουλάχιστον μέχρι να βγει το Cyberpunk 2077 τέλος τα πάντα. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει πέσει με τα μούτρα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Δημοσ.

Στην καλύτερη τέλος 2018. Στα forum των Πολωνών έχει γραφεί ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάει 2019 - 2020, πάντα με επιφύλαξη βέβαια όλα αυτά.

Για το W3 που ρωτάς τουλάχιστον μέχρι να βγει το Cyberpunk 2077 τέλος τα πάντα. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει πέσει με τα μούτρα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Οπότε το Cyberpunk το ξεχνάμε... Μέχρι τότε βλέπουμε.

Δημοσ.

το Feline το light αρμορ σετ αξιζει να το κραφταρω??ειμαι 19 lvl κ το σετ ειναι για 17+ :P

Οτι γουσταρεις εσυ..Προσωπικά επαιζα παντα με bear..

Δημοσ.

Ειχα κανει στα 11 το griffin.

Αλλα μετα απο λιγο αμεσως βρηκα καλυτερα.

Οποτε δε ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχολεισαι αφου ανα 2-3 ωρες παιχνιδιου σιγουρα βρισκεις κατι καλυτερο.

Δημοσ.
Το τελειώνω τώρα και είμαι με Wolven... παρόλο που υπάρχουν ανώτερες, μένω με την Wolven γιατί μου αρέσει το Look.(την έχω κάνει να ταιριάζει και με την armor της Roach)

Ειδικά τώρα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις dyes και να αλλάξεις τα χρώματα.

(φυσικα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, έχω φορέσει πολλές άλλες ανα καιρους)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι της σχολής, Σχολή!

Wolf είναι το παιδί, Wolven.

Όντως, χρησιμοποίησα και Griffin, και Viper (όλες medium, δηλαδή), αλλά είπα να τιμήσω τις ρίζες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...