Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλη απογοητευση τα βιβλια επειδη

1)Ειναι αρκετα αυτα που εχουν βγει

2)Ειναι σχεδον ανυπαρκτη η μεταγλωτιση στα Ελληνικα

Απο οσο ξερω μονο το 1 εχει βγει στα Ελληνικα το οποιο και εχω αλλα γιαυτο και δεν το εχω διαβασει ακομα.

Και αυτά που έχουν βγει είναι φτωχά μεταφρασμένα από Πολωνικά σε Αγγλικά. Δεν είναι και GOT αλλά διαβάζονται ευχάριστα. Ούτως η άλλως το παιχνίδι είναι στα αγγλικά. Ότι δεν καταλάβεις το πιάνεις από τα συμφραζόμενα. Απλά αυτό που λείπει απο το βιβλίο και που θα βοηθούσε, είναι η εικόνα.

Δημοσ.

Στο quest για να βρεις τα grandmaster schematics, δεν μου δείχνει στο world map τις τοποθεσίες τους ούτε ο quest giver δεν τις επαναλαμβάνει όταν του μιλάω. Υπάρχει τρόπος να βρω τις πληροφορίες για τις τοποθεσίες in game πριν αρχίσω να ψάχνω στο ίντερνετ?

Δημοσ.

Καλύτερα ξεκίνα να ψάχνεις κάθε γωνιά του χάρτη..θα πλήρωνα να ήμουν στη θέση σου..

• Like 3
Δημοσ.

Στο quest για να βρεις τα grandmaster schematics, δεν μου δείχνει στο world map τις τοποθεσίες τους ούτε ο quest giver δεν τις επαναλαμβάνει όταν του μιλάω. Υπάρχει τρόπος να βρω τις πληροφορίες για τις τοποθεσίες in game πριν αρχίσω να ψάχνω στο ίντερνετ?

Είσαι σίγουρος ότι είσαι στον grandmaster blacksmith?! Το location φαίνεται κανονικά απλά δεν φαίνεται πιο κομμάτι από το set είναι.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είσαι στον grandmaster blacksmith?! Το location φαίνεται κανονικά απλά δεν φαίνεται πιο κομμάτι από το set είναι.

Ναι, έχω μιλήσει μαζί του (που τον εκπαίδευσε elf κτλ). Μου είχε δώσει περιγραφεί με τις τοποθεσίες αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε πει. Ήταν και πολλά τα μέρη οπότε δεν θυμάμαι τι είχε πει ακριβώς.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα ένας είναι στην Toussaint,

436492139.jpg

διαλέγεις πιο set θες και μετά ορίζεται ως quest, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει στο journal και το location στον χαρτί, εάν όχι τότε bug.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα ένας είναι στην Toussaint,

436492139.jpg

διαλέγεις πιο set θες και μετά ορίζεται ως quest, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει στο journal και το location στον χαρτί, εάν όχι τότε bug.

Ναι αυτός είναι.

Κοίταξα και σε guide τις τοποθεσίες μήπως απλά μου ξεφεύγει, αλλά τίποτα. Μάλλον bug είναι. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον εκατσα πριν λιγο να ξεκινησω το παιχνιδι.. και μου εχουν σπασει τα νευρα κυριολεκτικα!

Ειμαι στο τουτοριαλ, και ειμαι στην φαση που πρεπει να πεταξω την bomb.

παταω ΤΑΒ, κανω bind την βομβα και μου λεει να την πεταξω κανωντας κλικ στο μεσαιο κουμπι του ποντικιου. το παταω αλλα δεν κανει τπτ!

Δοκιμασα να κανω bind την βομβα σε αλλο κουμπι αλλα ψαχνωντας στα μενου δε βρηκα πουθενα να μπορω να βαλω κουμπι στην ριψη βομβας... οποτε δε μπορω να προχωρησω στο παιχνιδι!

δοκιμασα να συνδεσω ενα χεριστηριο που εχω, μπας και πιασει ετσι.. αλλα δε βλεπει ουτε το χειριστηριο? Λειτουργει μονο με συγκεκριμενα χειριστηρια το παιχνιδι? εχω αυτο

βοηθηστε παιδες εχω το παιχνιδι εδω και εχω κολλησει με την χαζομαρα να πουμε.. τι να κανω? μπορω να κανω ΣΚΙΠ το τουτοριαλ καπως ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...