Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NG+, modded,(αν δεν είχες βάλει στο 1ο playthrough) και βουρ για Level 100... η μόνη επιλογή για το σύνδρομο στέρησης από Witcher 3...lol...

--και, Καλή Χρονιά--

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω εφτασα στο quest The King is Dead - Long Live The King σε ποιο σημειο του παιχνιδιου βρισκομαι περιπου οσον αφορα την κεντρικη ιστορια;

Δημοσ.

58 ωρες μεχρι τωρα.. 14lvl..

Οι 300 ωρες που εγραψε καποιος οτι του πηρε αρχισαν να μου φαινονται λιγες στην περιπτωση μου..

Δημοσ.
300 ώρες είναι λίγο τραβηγμένο, εκτός και αν καθαρίσεις όλους τους χάρτες από όλα τα ερωτηματικά, και κάνεις πολλα reload σε κάθε μάχη γιατι πεθαίνεις συνέχεια.

200-250 ωρες είναι ένα νορμαλ ποσο για μένα, για ένα ολοκληρωμένο playthrough.

Υπολόγιζε οτι στο τέλος είσαι γύρω στα 52-55 level.

Δημοσ.

330 ώρες. Έχω τελειώσει το main story και το Hearts of Stone αυτή τη στιγμή παίζω το Blood and Wine. Έχω βρει όλα τα ερωτηματικά και έχω ψάξει όλο το χάρτη.

Δημοσ.

Εμενα νομιζω κανα 60ωρο μου πηγε για ολα.

Βεβαια χωρις ολα τα ερωτηματικα αλλα ολα τα quest και ειχα φτασει 54 lvl αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

58 ωρες μεχρι τωρα.. 14lvl..

Οι 300 ωρες που εγραψε καποιος οτι του πηρε αρχισαν να μου φαινονται λιγες στην περιπτωση μου..

Ελα ρε σε εφτασα στο επιπεδο και θυμαμαι ημουν μικροτερο επιπεδο απο σενα σε παλιοτερο ποστ σου..βεβαια το εκαψα 2 μερες που καθομουν και δεν επαιζα κατι αλλο.Βεβαια εγω καθομαι και ψαχνω ακομη και τα ερωτηματικα αφου μολις τελειωσα(νομιζω) οτι υπαρχει στο velen και μολις πηγα novigrad και ψαχνω και εκει τα πραγματα και κανω τωρα τα quest contracts κτλ.

Οσο για αυτους που λενε οτι το βγαλανε το παιχνιδι σε 60 ωρες θεωρω οτι για να το τελειωσεις το παιχνιδι τοσο γρηγορα δεν κανεις τιποτα αλλο παρα μονο main quests και σε αυτο δεν ξερω αν το χρονομετρο μετραει οταν βλεπεις cutscenes και ομιλιες γιατι αν μετραει πρεπει να κανεις skip Ολη την ωρα αλλιως θα φτασουν οι ωρες στο θεο.

Δημοσ.

60 ωρες για ολα? Main game και expansions? Και εφτασες 54 lvl? Δεν παιζει.

Ναι.

Ισως να μην ειχα ανακαλυψει κανα side quest ,αλλα και παλι να ηταν 2-3 αντε 5.

Βεβαια το 60ωρο το λεω εμπειρικα,δεν ειχα δει ποσες ωρες ειχε γραψει το game,οποτε ναι,ισως να μην ειναι ακριβης εκτιμηση.

Αλλα δε νομιζω να εχω τοσο μεγαλη αποκλιση.

Δηλαδη να ειχα παιξει 100 και να μου φανηκαν 60,μου φαινεται δυσκολο.

Και οταν υπολογιζω ποσο χρονο εχω παιξει καποιο game και παω και κοιταω μετα διαρκεια ,πεφτω μεσα συνηθως.

Βεβαια αλλο να εχεις ασχοληθει 5-10 ωρες και αλλο 50+ σε διαρκεια σχεδον 1 μηνα.

Οσο για αυτους που λενε οτι το βγαλανε το παιχνιδι σε 60 ωρες θεωρω οτι για να το τελειωσεις το παιχνιδι τοσο γρηγορα δεν κανεις τιποτα αλλο παρα μονο main quests και σε αυτο δεν ξερω αν το χρονομετρο μετραει οταν βλεπεις cutscenes και ομιλιες γιατι αν μετραει πρεπει να κανεις skip Ολη την ωρα αλλιως θα φτασουν οι ωρες στο θεο.

Οχι ειχα βγαλει και side,treasure hunts,contracts τα παντα ολα κανονικα.

Η αληθεια ειναι οτι τα cutscenes τα περναγα λιγο πιο γρηγορα,διαβαζα απο κατω τι ελεγε και επομενη σκηνη αμεσως.

Λογικα μετραει στο χρονο και αυτες και ναι τρωνε αρκετο χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...