Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Εγω θα σου προτεινα ωστοσο Dragon's Dogma που μαμαει μανουλες,πορωτικο gameplay,exploration και εχθροι.

"I ask again: What is your purpose here, Arisen?"

Ίσως το πιο western RPG που θα μπορούσε να κάνει η Capcom και με κάποια στοιχεία Monster Hunter νομίζω; (που σκαρφαλώνεις στα bosses + κόβεις κομμάτια). Δεν έχει τόσο βαθύ στόρυ, αλλά έχει ωραίο gameplay και fancy (story) end boss.

• Like 3
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"I ask again: What is your purpose here, Arisen?"

Ίσως το πιο western RPG που θα μπορούσε να κάνει η Capcom και με κάποια στοιχεία Monster Hunter νομίζω; (που σκαρφαλώνεις στα bosses + κόβεις κομμάτια). Δεν έχει τόσο βαθύ στόρυ, αλλά έχει ωραίο gameplay και fancy (story) end boss.

+ το μοναδικό game που γίνετε πιο fun μετά το τερματισμό :D και το μοναδικό επίσης rpg με proper nights ;)

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχει performance impact..

Δεν επεμβαίνει στη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού? Έχω βάλει κάποια mods στο gta 5 και έχουν πέσει τα fps 7 με 10. Natural vision έβαλα χωρίς sweet fx μαζί με enb.

Δημοσ.

Μια χαρά performance impact έχει το συγκεκριμένο.  Εμένα προσωπικά με amd 290 μου τρώει 7-10 fps και αν θέλετε τη γνώμη μου δεν αξίζει κιόλας... Ωραίο και εντυπωσιακό το βίντεο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο... Θέμα γούστου βέβαια ξεκάθαρα αλλά εγώ πιστεύω ότι ένα sweetfx του k-putt αρκεί.

http://sfx.thelazy.net/games/preset/3691/

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό και το από πάνω θες μαζί με το SweetFX του K-Putt για την απόλυτη(Έως τώρα) εμπειρία. Άμα είχαν δώσει το redkit θα είχαμε δει τρελά πράγματα..Το pre-downgraded W3 θα έμοιαζε με παιχνίδι προηγούμενης γενιάς.

Δημοσ.

Εχει βγει και το HD Reworked Project 4.8 πριν 1 μηνα

Έχει θεματάκια όμως... Περιμένουμε την επόμενη έκδοση, που λογικά θα τα λύνει και απλά θα σπέρνει...

Δημοσ.

ε

Έχει θεματάκια όμως... Περιμένουμε την επόμενη έκδοση, που λογικά θα τα λύνει και απλά θα σπέρνει...

Θεματάκια τύπου;

Δημοσ.

Σε σχέση με την 4,6 είχαμε downgrade στους τοίχους και στους βράχους. Όπως λέει και ο ίδιος ο δημιουργός:

Hello! smile.gif
Sorry guys for this stone walls, They are experimental. There are a lot comments that original looks better so In next update I'll certainly return to vanilla style (everything else also will be again reworked in vanilla style). Just wait to 5.0 wink.gif

About rocks: Yes, new rock in some cases looks less detailed than in previous versions. But a lot of people wanted vanilla style rock so I reworked them in vanilla. Previous rocks had 2k/2k textures (diffuse and normal), now they have 1k/1k (original have 1k diff/512 n-map) but they have now 2k detail map (512 in vanilla) so they are now much more performance friendly and fits to vanilla. In future updates, I'll do some improvements so they will look a much better. wink.gif

What more about the next update:
This will be the largest update so far. Almost everything from previous versions will be improved or reworked again to even better quality and vanilla friendly style. Also, I plan to rework many new things (but of course I'm open to any suggestions). smile.gif

Επίσης σε πολλές περιπτώσεις τα textures των νερών δεν φορτώνουν. Αν δεν έχεις τέτοιο θέμα βέβαια, η δουλειά που έχει γίνει εκεί είναι απίστευτη. Με διαφορά το καλύτερο mod του Witcher...

Δημοσ.

H έκδοση του pc ήδη έχει εξαιρετικά γραφικά, απο εκει και πέρα τα mods προσφέρουν το παραπάνω αλλά δεν απαιτούνται 

pc(χωρις κανένα mod)

DwblVDQ.png

ps4 (μετά το patch για pro)

thewitcher3v150394xul.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...