Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα dlc πάντως δεν υπάρχουν πουθενά στο Amazon, μόνο στο eBay και ξεκινάνε στο 50αρικο. Είχα πάρει τότε το HoS με τις κάρτες και είχα παραγγείλει το BoW αργότερα αλλά δεν πήγα να το παραλάβω ποτέ. Βέβαια το HoS το έχω σφραγισμένο ακόμα και λέω να μην το ανοίξω μπας και πιάσω καμία καλή τιμή μελλοντικά. 😛 

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά απο καιρό είπα να συνεχίσω το 2 playthrough που ειχα αφήσει στην αρχη σχετικά και διαπίστωσα ένα πρόβλημα στην PC έκδοση αλλα δεν μπορω να καταλάβω αν φταίει κάποιο mod για αυτό. Όλες οι τιμές στους πωλητές είναι μηδενικές kai ενω μπορώ να αγοράσω κάποια απο αυτά τα προϊόντα χωρίς κόστος άλλα δεν μπορώ γιατί λέει οτι δεν εχω αρκετά χρήματα. Δεν έχω βρει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα στο google yet.

Δημοσ.

Από gog έχω την αίσθηση ότι έρχεται φθηνότερα. Ειδικά το expansion pack που αγόρασα εγώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η αγγλική είναι στρωτή αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό, και γενικά έχω κακή γνώμη για τους άγγλους μεταφραστές. Αν η ελληνική είναι απευθείας από τα πολωνικά θα διάλεγα σίγουρα την ελληνική, αν είναι από τα αγγλικά την αγγλική. Είναι πολύ εύκολο να το ελέγξεις γιατί το γράφει στις πρώτες σελίδες στις πληροφορίες της έκδοσης.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας την ίδια απορία πρίν κάμποσο καιρό, ένα  μέλος του insomnia (συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ποιο) με είχε ενημερώσει ότι η Ελληνική έκδοση είναι μετάφραση από τα πολωνικά. 

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Manos112 είπε

Ποια μετάφραση των βιβλίων είναι καλύτερη, τα αγγλικά η τα ελληνικά;

Το προβλημα δεν ειναι ποια μεταφραση ειναι καλυτερη,αλλα το οτι στα Ελληνικα εχουν κυκλοφορησει μονο τα 2 βιβλια. Κοινως ειναι αγνωστο ποτε(και κυριως ΑΝ)βγουν και τα υπολοιπα ,ειδικα τωρα που ψιλο εφυγε και το ολο hype/ενδιαφερον για το Witcher.

Μονο και μονο για το παραπανω+το οτι βρεις τα βιβλια στα αγγλικα παρα πολυ φθηνα απο εξωτερικο οπως ειχα αναφερει πιο πισω,αξιζει περισσοτερο να διαβασεις στα αγγλικα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το προβλημα δεν ειναι ποια μεταφραση ειναι καλυτερη,αλλα το οτι στα Ελληνικα εχουν κυκλοφορησει μονο τα 2 βιβλια. Κοινως ειναι αγνωστο ποτε(και κυριως ΑΝ)βγουν και τα υπολοιπα ,ειδικα τωρα που ψιλο εφυγε και το ολο hype/ενδιαφερον για το Witcher.

Μονο και μονο για το παραπανω+το οτι βρεις τα βιβλια στα αγγλικα παρα πολυ φθηνα απο εξωτερικο οπως ειχα αναφερει πιο πισω,αξιζει περισσοτερο να διαβασεις στα αγγλικα.

Έχεις δίκιο είναι συνόλικα 6 βιβλία και βλέπω μόνο 2 απο αυτά μεταφρασμένα, γιατι έτσι? Οπότε μονόδρομος τα αγγλικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...