john2gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Ενας επιπλεον λογος που καποιοι βλεπετε καλυτερες επιδοσεις με DX11 ειναι επειδη οι NVIDIA καρτες τρεχουν καλυτερα στο DX11 (υπαρχει additional DX12 CPU driver overhead στις πρασινες). Γενικα δεν υπαρχει καλο multi-core CPU support γι αυτο καποιοι δεν βλεπετε βελτιωσεις με το DLSS 2. Ενδιαφερον θα εχει να δοκιμασουν τα DX11 και DX12 οι κατοχοι AMD καρτων, μιας και στο DX12 τρεχουν καλυτερα οι κοκκινες και εχουν μικροτερο CPU overhead.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Lol με τα μαύρα μαλλιά/γένια του Geralt σε κάποιες σκηνές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Lol με τα μαύρα μαλλιά/γένια του Geralt σε κάποιες σκηνές Δεν είναι bug, είναι το Netflix DLC.
Πέτρος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Κατέβηκε το update, αλλά δεν ξεκινά με τίποτα. Δοκίμασα και έπαιξα πριν το update, όλα κομπλέ. Εδώ, είτε σε dx12 είτε σε 11, τίποτα. Στη διαχέιριση εργασιών, το .exe υπάρχει και απλά έχει φορτώσει 380mb ram, τίποτε άλλο. Scan/Repair, συνέχεια κατεβάζει 150ΜΒ, τα περνάει, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Επανεκκινήσεις κλπ, τα ίδια. Έσβησα το φάκελο με τα mods, τώρα θα δω πάλι αν και δεν είμαι αισιόδοξος. Μάλλον τα πολλά πειράγματα στην παλιά εγκατάσταση (βρήκα μέσα, εκτός των άλλων, SweetFX, dxvk κι άλλα διάφορα) δεν μπορεί να τα "βρει" με το patch. E, το πολύ-πολύ νέο κατέβασμα, καλύτερα.
chrisde Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Ρε μάγκες, άλλος με amd 6800xt ή 6900xt έχει βάλει rt να δει τι παίζει; Ακόμα και αν αφήσω μόνο το global illumination και πάει γύρω στα 50 fps, μου κάνει σπασίματα λες και είναι 10 και έχει και artifacts. Είναι τόσο broken σε amd ή εγώ έχω πρόβλημα; Χωρίς rt είμαι καρφωμένος στα 120 που έχω βάλει cap χωρίς θέματα ολα ultra+ σε 3440x1440... Εννοείται έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση από την αρχή και παίζω σε dx12.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Η κατάσταση σώζεται καθαρά λόγω Frame Generation στις 40 series..
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 The Witcher 3 Next-Gen is another “Cyberpunk 2077” buggy mess at launch μαααλλιστταα oh well... cdpr it is!
Πέτρος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κατέβηκε το update, αλλά δεν ξεκινά με τίποτα. Δοκίμασα και έπαιξα πριν το update, όλα κομπλέ. Εδώ, είτε σε dx12 είτε σε 11, τίποτα. Στη διαχέιριση εργασιών, το .exe υπάρχει και απλά έχει φορτώσει 380mb ram, τίποτε άλλο. Scan/Repair, συνέχεια κατεβάζει 150ΜΒ, τα περνάει, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Επανεκκινήσεις κλπ, τα ίδια. Έσβησα το φάκελο με τα mods, τώρα θα δω πάλι αν και δεν είμαι αισιόδοξος. Μάλλον τα πολλά πειράγματα στην παλιά εγκατάσταση (βρήκα μέσα, εκτός των άλλων, SweetFX, dxvk κι άλλα διάφορα) δεν μπορεί να τα "βρει" με το patch. E, το πολύ-πολύ νέο κατέβασμα, καλύτερα. Δεν λειτούργησε η αναβάθμιση με κανένα τρόπο τελικά, απεγκατάσταση και νέο κατέβασμα από την αρχή. Με τη μία σε DX12, ultra+, fsr2 quality, noRT, 1440P, χωρίς τον τελευταίο οδηγό ΑΜΔ που είναι για το συγκεκριμένο, η 6700ΧΤ κρατάει άνετα 90fps που έδωσα, αλλά πρέπει να χρειάζεται τουλάχιστον 5' για να στρώσει από αναταράξεις, σπασίματα και διάφορες χαζομάρες. Είδε και τα saves μου, παρεμπιπτόντως. Κλείσιμο (άντε να κάνω αύριο μια δοκιμή με δχ11) και ξεκίνημα το 2, μέχρι να βγουν οι επόμενες εκδόσεις οδηγών και 1-2 Patches για μια καλύτερη εμπειρία. 1
just getting started Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Αν είσαι χωρίς rt δεν υπάρχει κανένας λόγος για dx12, έχει εμφανώς χειρότερη απόδοση.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Η νέα ΕΑ είναι εδώ: The Witcher 3 next-gen update tested: worse performance, even without ray tracing Σαγαπω μωρη cdpr, τα έχεις καταφέρει! Είναι η αγαπημένη μου εταιρεία πλέον! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Είναι η αγαπημένη μου εταιρεία πλέον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα