Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Όσοι έχετε χαμηλής δυναμικότητας συστήματα προτείνω Directx 11 είναι απόλαυση.

Όσοι έχετε χαμηλής δυναμικότητας συστήματα προτείνω να μην κάνετε update και να παίξετε με mods είναι απόλαυση. ;)

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όσοι έχετε χαμηλής δυναμικότητας συστήματα προτείνω να μην κάνετε update και να παίξετε με mods είναι απόλαυση. ;)

αναμένουμε τη νεα καρτα...διοτι μετα το update μαύρο χάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελό CPU hit το DX12(Single-thread limited) από μόνο του, το RT οκ κοστίζει αλλά το κάνει άλλο game και έχει shader stutters.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Προσωπικα δεν εχω shader stutters , δεν ξερω αν βοηθαει καπου η cache του 5800x3d , αλλα αυτο με τις σκιες οντως το βρισκω ενοχλητικο και ελπιζω να διορθωθει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άμα κάνεις delete το shader cache και το παίξεις, θα έχεις μέχρι να την ξαναφτιάξει.

δεν είχα βρε συ ούτε στην αρχή 

εκτός αν τις εξομαλύνει το vrr και δεν τα παίρνω χαμπάρι 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Προσωπικα δεν εχω shader stutters , δεν ξερω αν βοηθαει καπου η cache του 5800x3d , αλλα αυτο με τις σκιες οντως το βρισκω ενοχλητικο και ελπιζω να διορθωθει. 

Ουτε εγω εχω stutters , δεν ειχα εξαρχης θεμα, 5800x3D επισης. Οτι βοηθαει η cache, βοηθαει, το εχω παρατηρησει και σε αλλα games.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα fps ειναι all over the place παντως, απλα περπαταω μεσα σε ενα δωματιο και παω 90 - - > 50 - - > 77 - - - > 108 - - - > 44. Απλα alt f4 και περιμένω κανα patch η κατι

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης δεν έχω ingame stutter με τον x3d, μονο οταν ενεργοποιώ το frame generation (γνωστο θεμα για το συγκεκριμενο game)

Επεξ/σία από Plebas86
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Plebas86 είπε

Επίσης δεν έχω ingame stutter με τον x3d, μονο οταν ενεργοποιώ το frame generation (γνωστο θεμα για το συγκεκριμενο game)

Υπάρχει workaround για το θέμα με το FG, το έχω ποστάρει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...