greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 2k παίζω με 3070ti. Δε θα έλεγα οτι είναι ghosting. Σαν τρέμουλο σε αντικείμενα με κάθετες γραμμές. Όπως κάνει ας πούμε το σπασμένο antialiazing σε χαμηλές αναλύσεις. Αλλά δε περίμενα να δω κάτι αντίστοιχο στα 2k. θα δω μήπως μπορώ να βάλω βίντεο ή screenshot. ειναι αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος του παραθύρου. μου το κάνει περισσότερο όταν κουνάω την κάμερα αριστερά δεξιά και σε εξωτερικούς χώρους σε δέντρα τοίχους κλπ. https://streamable.com/ntegh6 η ποιότητα του βίντεο είναι κακή για να γλιτώσω file size. @{TDi}Dj2k..infc
The__Blade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 σε 5600ΧΤ 1080p το FSR ULTRA έχει 5% καλύτερες επιδόσεις από το native αλλά η ποιότητα απεικόνισης πέφτει πάρα πολύ. Μάλλον θα το δουλέψω DX11 Ultra+
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @greekfragmaΤο shimmering λες στα παραθυρα και στα πλακακια; Ειχε μπολικο το παιχνιδι απο πριν και flickering και flash στα textures ενιοτε Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 1
greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 8 minutes ago, d4ydr33m3r said: @greekfragmaΤο shimmering λες στα παραθυρα και στα πλακακια; Ειχε μπολικο το παιχνιδι απο πριν και flickering και flash στα textures ενιοτε δηλαδή δεν είμαι εγώ ο τρελός οτι βλέπω ένα αίσχος; όντως ξεφτίλισαν το παιχνίδι με όλα αυτά που στη 1η έκδοση δεν υπήρχαν;
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε δηλαδή δεν είμαι εγώ ο τρελός οτι βλέπω ένα αίσχος; όντως ξεφτίλισαν το παιχνίδι με όλα αυτά που στη 1η έκδοση δεν υπήρχαν; Υπηρχαν και απο πριν αυτα.. Πηγαινε CP αν εχεις nvidia βεβαιωσου οτι στo texture quality εχεις τουλαχιστον quality enabled και κανε ενα profile αν δεν εχει για το witcher 3 και κανε force το ανισοτροπικο φιλτρο στο x16 Επισης ξεχασα βαλε και negative lod bias στο clamp βοηθαει Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 1
greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 minute ago, d4ydr33m3r said: Υπηρχαν και απο πριν αυτα.. Πηγαινε CP αν εχεις nvidia βεβαιωσου οτι στo texture quality εχεις τουλαχιστον quality enabled και κανε ενα profile αν δεν εχει για το witcher 3 και κανε force το ανισοτροπικο φιλτρο στο x16 το παλιό witcher το είχα παίξει με AMD. δε τα θυμάμαι ποτέ αυτά τα shimering. το texture quality ήταν σωστό quality και τώρα έβαλα AF x16. Κάτι με τα DLSS FSR σε συνδυασμό με in game Sharpening κάνει τη ζημιά. Δοκιμάζω διάφορα και άλλοτε μειώνεται άλλοτε χειροτερεύει αλλά με τόσες ρυθμίσεις in game και nvidia CP είναι λογικό να χάνεις τη μπάλα. γιατί το ρημάξανε έτσι; πωωωωωωωωωωωω
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Οταν δεν χρησιμοποιεις native αναλυση ειναι συνηθες φαινομενο να συναντας πιο ευκολα τετοιες καταστασεις.. Το sharpening σιγουρα δεν βοηθα οπως και φιλτρα που γινονται injected
greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 και το Negative LOD bias clamp ήταν. native είμαι. 2k vsync off. @d4ydr33m3r μάλλον μπερδεύτηκα με ότι με ρώτησες. δοκίμασα και με DLSS on και FSR και OFF να δω διαφορές. νομίζω καλύτερα είμαι με DLSS balanced και από άποψη fps. είναι πιο smooth και το shimmering μετριάζει αρκετά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Optimized RT settings για πιο αδύναμα συστήματα. https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7432 2
just getting started Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 50% αύξηση στα minimum frames? Αν ισχύει, απλά απορώ πώς δεν σκέφτηκαν στην cdprojectred να βάλουν ένα απλό slider στο rtgi, high medium low...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, greekfragma είπε ειναι αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος του παραθύρου. Δεν το έχω ξανά δει αυτό, μου φαίνεται σαν bugged tree reflection στο τζαμι. Κανε ένα verify άμα δεν έχεις κάνει ήδη. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Build Bloodbath ή αλλιώς πανωλεθρία στο Μιλάνο. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό με τα slots είναι τελείως καθυστερημένο, βάζεις το mod που τα αναιρεί ως requirement και απλά υπάρχουν για να boost τα mutagens. Απορώ ποιος το σκέφτηκε αυτό στο game.
just getting started Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Προφανώς για να έχουν έστω μια δημιουργικότητα οι παίκτες με τα builds, και να μην είναι σπασμένος ο Geralt σε σχέση με τους άλλους npcs. Εδώ ήδη με αρκετά builds θερίζεις ακόμα και πολύ μεγαλύτερα level, φαντάσου με όλα τα skill ενεργά. Χώρια που δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένει κάποιος να "συμπληρώσει" όλο το skill tree, μιας και τα προσφερόμενα skill points από levels/shrines δεν φτάνουν ούτε για αστείο. Οπότε ξεκαθαρίζεται εξ αρχής ότι πας μόνο για τα skills που θες ενεργά. Είναι καλύτερο από του προηγούμενου τίτλου πχ που τα ξεκλείδωνες και έφτανες σε κάποια φάση στο τέλος και δεν είχες ούτε τα μισά. Δεν ξέρω, προσωπικά μου αρέσει αυτό το trial and error για να βρεις ένα καλό εξειδικευμένο build και ποιο είναι το καλύτερο synergy μεταξύ των skills, γιατί μετά παίζει ρόλο και το armor/potions κλπ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Wolf και Viper armor τα πιο ωραία θεωρώ στο game. Το Netflix armor το παίρνεις όταν πας level 20.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα