kage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 «Το ονομά μου είναι ΧΧΧ και είμαι φοιτητής σε τμήμα Οικονομικών επιστημών. Γνωριστήκαμε πριν από δυο καλοκαίρια σε μια κοινωνική εκδήλωση και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που διαθέσατε το χρόνο να μου μιλήσετε εκείνο το βράδυ. Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί ενδιαφέρομαι για θέση μαθητευόμενου στο γραφείο σας. Γνωρίζω ότι είναι εντελώς ασυνήθιστο να δώσετε μια τέτοια θέση σε φοιτητές από μέτρια πανεπιστήμια, όπως το δικό μου, αλλά ελπίζω να κάνετε μια εξαίρεση. Με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας των χρηματοικονομικών και θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για αυτόν από εσάς. Δεν έχω κανένα ηθικό ενδοιασμό να τρέξω να σας φέρω καφέ, να σας γυαλίσω τα παπούτσια ή να δουλέψω σχεδόν τσάμπα. Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω όσο περισσότερα μπορώ. Δεν πρόκειται να χαραμίσω το χρόνο σας φουσκώνοντας το βιογραφικό μου με εξεζητημένους τίτλους δουλειών που έχω κάνει (για να φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες), ούτε θα σας πω βλακείες για το πως οι ικανότητες που έχω εναρμονίζονται τέλεια με αυτά που απαιτεί η δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερες ικανότητες, ούτε εκκεντρικότητες στον χαρακτήρα (π.χ. τελειομανία) που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Αυτό πουν όντως διαθέτω είναι πολύ υψηλή βαθμολογία και την διάθεση να δουλέψω σκληρά για εσάς». Αυτό είναι το γράμμα του φοιτητή -το οποίο δημοσίευσε το Business Insider- που έγινε viral στην Wall Strert, με την μια τράπεζα να τον παίρνει τηλέφωνο μετά την άλλη. http://www.businessinsider.com/student-sends-great-cover-letter-for-internship-at-bank-and-its-now-going-viral-on-wall-street-2013-1
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτά πάνε αθροιστικά ? Δηλαδή αν στη ίδια σκηνή τα κάνει όλα , μαζέυει το άρθοισμα ? Μπα το μεγαλύτερο σε ποσό παίρνει μάλλον: αμα κανει δλδ DP θα παρει απο 1200-1600, τα προηγούμενα που λογικά θα τα κάνει δεν πληρώνονται. Ανεβαινει επιπεδο. Αλλά για φετίχ θα παίρνει και ενα extra 15%.
fsbmaniac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εχω γνωστη που εχει κανει 6 φορες ταινια ...πληρωμενα ολα...αεροπορικα studio εξετασεις ολα πληρωμενα και 4.000ευρω το video και να σας πω την αληθεια με 550 ευρω με μεταπτυχιακο στα προσοντα της δεν μπορει ουτε να πληρωσει τα βασικα εξοδα . Αν δεν εχεις γονεις και περιουσια ...γαντζωνεις οτι βρεις ακομα και αν χρειαστει να πατησεις το ηθικο σου. Το καλυτερο ειναι οτι ετυχε να βρει δουλεια στην Δανια ...και εμεινε εκει κιολας . 1
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 torrent link. ... or it didn't happen ... μη μας βάζεις να ψάχνουμε στο rame.net βραδιάτικα Αγγελία για θέση υπαλλήλου one man show: ΑΝΕΡΓΟΙ ζητούνται, ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένους στις λίστες ανέργων του ΟΑΕΔ. Ο κάτοχος της θέσης θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί τις online καμπάνιες, θα αναπτύσσει εύστοχα newsletter για την επιτυχημένη online προώθηση όλων των προϊόντων της εταιρείας και θα αναλάβει τη διαχείριση σε όλα τα social media. Απαραίτητα προσόντα: -πτυχίο τει με γνώσεις σε digital marketing, e- marketing , business / management studies, facilities management, electronic commerce, commercials, graphic Design. -πολύ Καλή γνώση εκ των adobe creative suite cs5 - fireworks, indesign, illustrator, photoshop, dreamweaver. -καλή γνώση σε search engine optimization, search engine marketing και email marketing. -ανεση με τεχνολογικές εφαρμογές web marketing. -πολύ καλή γνώση του ms office. -επιθυμητή η γνώση των content Management Systems. -άριστη γνώση ελληνικών - αγγλικών -ικανότητα εργασίας χωρίς επίβλεψη. -επιμονή στην καλή δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια. -ικανότητα αποδοτικής εργασίας μέσα σε deadlines -ενθουσιώδες και δημιουργικό άτομο. -άριστες επικοινωνιακές ικανότητες. καθήκοντα -σχεδιασμός και υλοποίηση online campaigns και υλοποίηση online marketing plans για τις εταιρικές ιστοσελίδες και την εταιρική σελίδα του facebook με σκοπό την αύξηση: -ανάπτυξη newsletters, promotion packages και διαφημιστικών λογότυπων. -παρακολούθηση της online στρατηγικής του ανταγωνισμού τόσο σε θέματα ανάπτυξης νέων ιστοσελίδων όσο και νέων υπηρεσιών -μηνιαίες αναλυτικές αναφορές για τις μετρήσεις των ενεργειών digital με χρήση συγκεκριμένων εργαλείων -επικοινωνία, συναντήσεις με πελάτες. -παρακολούθηση των εταιρικών ιστοσελίδων, των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και διαρκής ενημέρωση τους. -δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών, τιμή 620€ Προσθέτω και link για να μη χάσετε το κελεπούρι http://www.xe.gr/jobs/evresi,diafora-stelexi|ad-26551932.html Σε τέτοια αγγελία στέλενεις την εξής απάντηση : Ξέρω να τα κάνω όλα αυτά ... μου λείπει ένας λογιστής και μια καθαρίστρια για να το κάνω στη δική μου εταιρεία ... μπορείτε να μου στείλετε το email του λογιστή σας ? 3
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ... or it didn't happen ... μη μας βάζεις να ψάχνουμε στο rame.net βραδιάτικα Σε τέτοια αγγελία στέλενεις την εξής απάντηση : Ξέρω να τα κάνω όλα αυτά ... μου λείπει ένας λογιστής και μια καθαρίστρια για να το κάνω στη δική μου εταιρεία ... μπορείτε να μου στείλετε το email του λογιστή σας ? Moλις το έστειλα φίλε!!!
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Λυπάμαι. Όχι μόνο εσάς επειδή είστε άνεργοι, αλλά και τους γονείς σας που σας τρώνε στην μάπα και σας πληρώνουν ρεύματα, νερά, ίντερνετ κτλ ώστε να χαζεύετε στον internet αντί να είστε έξω να ψάχνετε για δουλειά. Σας τρολλάρω, ε; Μην βαράτε!
pantelis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Σκέψου μόνο, πόσες την έχουν πατήσει από τέτοιες «ευκαιρίες» και, ενώ πίστεψαν ότι θα δουλέψουν, όχι για φωτογράφο, αλλά ακόμα και ως οικιακές βοηθοί, κατέληξαν να «δουλεύουν» για ...νταβατζή. Δεν είναι καθόλου αστείο... Η και συνοδοί και πόρνες με νταβατζή γιατί δεν τα λες; ψέματα είναι; ο άλλος πως θα έβρισκε ελληνίδες πόρνες; Σου λέει ας καλέσω τα σούργιελα που τα πετάνε όλα για κάποια παραπάνω χρήματα και θα τα ψήσω στην πορεία ... or it didn't happen ... μη μας βάζεις να ψάχνουμε στο rame.net βραδιάτικα Σε τέτοια αγγελία στέλενεις την εξής απάντηση : Ξέρω να τα κάνω όλα αυτά ... μου λείπει ένας λογιστής και μια καθαρίστρια για να το κάνω στη δική μου εταιρεία ... μπορείτε να μου στείλετε το email του λογιστή σας ? Έτσι ακριβώς ρε φίλε. Βλέπω κάτι δουλειές που ζητάνε χίλια προσόντα για να σου δώσουν τον βασικό μισθό και έχεις κάτι αφεντικά που όση μόρφωση τους λείπει τόσο θράσος έχουν και σου βγάζουν το λάδι. Την είδαν στο στυλ "έχω λίγα χρήματα: από τον μπαμπά και την μαμά φυσικά" και ήρθε η ώρα να ανεξαρτητοποιηθώ (μιας που έφτασα 40). Οπότε ας εκμεταλευτώ το πτυχίο του πανάκριβου κολλεγίου για να ανοίξω επιχείρηση. Και δεν έχουν ιδέα... Όπως μερικοί που έχουν φροντιστήρια ξένων γλωσσών και έχουν βγάλει μόνο λύκειο!!! Είναι αυτό που λέμε ότι βάζεις το χρήμα να δουλεύει για σένα. Δυστυχώς έτσι είναι αν έχεις λεφτά και τα διαχειριστείς καλά μπορείς όντως να τα κάνεις να δουλεύουν για σένα. Αλί σε μας που θα δουλεύουμε για 500 ευρώ και παρόλο που θα δουλεύουμε 12ώρο θα μας ενισχύουν οι γονείς μας...
sargio01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Το να κάνεις δική σου επιχείρηση σήμερα είναι αυτοκτονία. Εδώ άνθρωποι που είχαν επιχειρήσεις χρόνια και ξέραν και χρεωκοπούν... Σκέψου ότι όταν λέμε επιχείρηση ενοοόυμαι ατομική άντε στην καλύτερη Ο.Ε που σημαίνει ότι αν χρεωκοπήσει η επιχείρηση σου μπαίνεις μέσα οικογενειακώς με όλα σου τα περιουσιακά... Αν δεν έχεις κάτι γερό να δείξεις και φυσικά η Ελλάδα δε βοηθάει με άγρια φορολόγηση που καθημερινά ανεβαίνει είναι ικανή να σε φορολογήσουν για ελάχιστα κέρδη. Σε λίγο θα σε φορολογούν και ζημία να έχεις. Θα σου λέει αφού είχες έσοδα θα στα φορολογήσω και ας είναι πιο μεγάλα τα έξοδα... Και ναι δε το συζητώ όταν πάμε και δουλεύουμε με πτυχίο και μεταπτυχιακό για 600 ευρώ φταίει η υπερβολική προσφορά. Πλέον όλοι σπουδάζουν και όσοι δεν σπουδάζουν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ πάνε σε κολλέγια που έχουμε βρωμίσει πια και για να είναι τόσα σημαίνει πως ως τώρα τουλάχιστον είχαν δουλίτσα. ΣΥΝ ότι έχουμε μπουκώσει τις μεγάλες πόλεις οπότε τι περιμέναμε; Εγώ ξέρω ότι αυτοί που έχουν πάγκο στην λαική βγάζουν μια 500άρα το μήνα και μαύρα και μιλάω από πρώτο χέρι καθώς έχω συγγενείς που δουλεύουν εκεί. Αλλά είναι να το μάθεις από νωρίς και να μπεις στην νοοτροπία. Έτσι όπως το γράφεις, φαίνεται σαν να εννοείς ότι είναι πολλά τα φράγκα!
pantelis21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εννοώ ότι συγκριτικά με κάποιον που θα παίρνει 500 βασικό με δε ξέρω πόσα πτυχια και γλώσσες συγκριτικά με τον άλλο που βγάζει 2000 μαύρα ε έχει μια διαφορά... Πάντως πίστεψε με ζεις άνετα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 500 τη βδομάδα τότε, όχι το μήνα... 2
sargio01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εννοώ ότι συγκριτικά με κάποιον που θα παίρνει 500 βασικό με δε ξέρω πόσα πτυχια και γλώσσες συγκριτικά με τον άλλο που βγάζει 2000 μαύρα ε έχει μια διαφορά... Πάντως πίστεψε με ζεις άνετα Βασικά, προσωπικά θεωρώ τα 500ευρώ ανεπαρκή για να ζήσω αξιοπρεπώς. Και μιλάω για χωρίς οικογένεια, γιατί αλλιώς...
DrLo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, δε τρολλάρω ... ειλικρινά Ακούω συνέχεια για "παίρνω 500 ευρώ για θέση ΑΕΙ" και δυσκολεύομαι να το πιστέψω, έχω την εντύπωση ότι τις περισσότερες φορές είναι είτε υπερβολή είτε κάποιος μιλά όχι από πρώτο χέρι. πχ στο κλάδο μου δε μπορώ να φανταστώ μηχανικό που να δουλέυει για 500 ευρώ. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι γεγονος, πχ αν είσαι καθηγητής αγγλικών σε φροντιστήριο με όχι πλήρες ωράριο ή κάποια πτυχιούχος που δουλέυει γρμματέας κάπου (αλλα αυτό δεν είναι η πραγματική της δουλειά ... δουλειά "ΑΕΙ"). Κάποιος από σας δουλέυει με 500 ευρώ ? Για τι δουλειά μιλάμε ? αν δε θέλει κάποιος να γράψει εδώ ας μου στείλει pm.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εννοώ ότι συγκριτικά με κάποιον που θα παίρνει 500 βασικό με δε ξέρω πόσα πτυχια και γλώσσες συγκριτικά με τον άλλο που βγάζει 2000 μαύρα ε έχει μια διαφορά... Πάντως πίστεψε με ζεις άνετα Με 500 ζεις ανετα? Καποιο λακο εχει η φαβα. Με 800 ζεις ανετα, με 500 σιγουρα δεν ζεις ανετα.
REDODIN7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, δε τρολλάρω ... ειλικρινά Ακούω συνέχεια για "παίρνω 500 ευρώ για θέση ΑΕΙ" και δυσκολεύομαι να το πιστέψω, έχω την εντύπωση ότι τις περισσότερες φορές είναι είτε υπερβολή είτε κάποιος μιλά όχι από πρώτο χέρι. πχ στο κλάδο μου δε μπορώ να φανταστώ μηχανικό που να δουλέυει για 500 ευρώ. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι γεγονος, πχ αν είσαι καθηγητής αγγλικών σε φροντιστήριο με όχι πλήρες ωράριο ή κάποια πτυχιούχος που δουλέυει γρμματέας κάπου (αλλα αυτό δεν είναι η πραγματική της δουλειά ... δουλειά "ΑΕΙ"). Κάποιος από σας δουλέυει με 500 ευρώ ? Για τι δουλειά μιλάμε ? αν δε θέλει κάποιος να γράψει εδώ ας μου στείλει pm. Πλακα μας κανεις εδω πηγα σε interview για θεση πωλητη ηλεκτρολογικου εξοπλισμου 10ωρο καθημερινα και σαββατο και σπαστο με μισθο 600+ εχωντας πτυχιο μηχανικου ΤΕ, lower, ποιστοποιηση Η/Υ και μικρη προυπηρεσια σε εγκαταστασεις και δεν με πηραν. Να μην σου πω οτι ειναι η πρωτη συνεντευξη που με καλουν να παω εδω και 1+. Υ.Γ Μπες στο michanikos.gr να δεις ποσοι ειναι ανεργοι που δεν εχουν δουλεια εδω και ενα χρονο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα