Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί είναι ΚΟΧ ?

θέσεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα, κοινώς τα 5μηνα-7μηνα που βγαίνουν μέσω ΜΚΟ...

Άλλη μία αγγελία :

Τίτλος θέσης: Executive Secretary Intern

Τύπος απασχόλησης: Μερική Απασχόληση

Κωδικός Θέσης: -

Περιγραφή θέσης:     Ζητείται νέα για γραμματειακή υποστήριξη, με συμβαση μαθητείας από εταιρεία στo κέντρο

Απαραίτητα προσόντα:

Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας κατάλληλα τεκμηριωμένης ,

-Ικανότητα σύνταξης επιστολών

-Άριστη γνώση Η/Υ και MS Office

Απολαβές / Παροχές: 0000

Εταρεια παροχης επενδυτικων υπηρεσιών

Επεξ/σία από black_widow
Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε στο μπλογκ βιογραφικο απο δημοσιογραφο που ψαχνει δουλεια.

Σκεφτητε για να εφτασε να στειλει cv σε εμενα τι γυνετε γενικα στα ΜΜΕ.

Παντος μονο με ΚΟΧ θα βρουμε δουλια αμα βρουμε και αυτο προσωρινα.

Έλα ρε φίλε, και στο δικό μου blog έλαβα στο email 2 βιογραφικά από δημοσιογράφους.... και μιλάμε για ένα μπλογκάκι που το είχα φτάσει κάποτε σε 1200 επισκέψεις/ημέρα αλλά δεν ασχολούμε εδώ και 1 μήνα γιατί μου έτρωγε πολύ χρόνο. Η κατάσταση στα ΜΜΕ θα είναι όντως υπέρ τραγική.
Δημοσ.

Έλα ρε φίλε, και στο δικό μου blog έλαβα στο email 2 βιογραφικά από δημοσιογράφους.... και μιλάμε για ένα μπλογκάκι που το είχα φτάσει κάποτε σε 1200 επισκέψεις/ημέρα αλλά δεν ασχολούμε εδώ και 1 μήνα γιατί μου έτρωγε πολύ χρόνο. Η κατάσταση στα ΜΜΕ θα είναι όντως υπέρ τραγική.

Ναι ειναι πολυ χαλια στα ΜΜΕ και εγω περιμενα για να γραφω σε σαιτ επι πληρωμη να βγαζω ενα 300αρι το μηνα να εχω τουλαχιστον ενα εισοδημα και τελικα εφαγα ακυρο.

Παντος το μπλογκ κακος το παρατησες δεν ξερει πως θα σου καθοταν και απο οτι μου λες ειχε και μια Α δυναμικη.

Δημοσ.

Χθες μου έλεγε μια κοπέλα για μια τηλεφωνική εταιρεία που την κάλεσαν.

Εχουν 5 σταθερους υπαλλήλους οι οποίοι δείχνουν τη δουλειά σε όλους τους υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι, προσλαμβάνονται δοκιμαστικά για 5 ημέρες και στο τέλος λένε σε όλους οτι δεν κάνουν, γιατι πχ, ο τονος της φωνής τους δεν ηταν ο σωστός κτλ κτλ.

Τη Δευτέρα έρχονται οι επόμενοι υποψήφιοι και ούτω καθεξής.

Η εταιρια αυτή δουλεύει με αυτόν τον τροπο επι 2 χρόνια στην Ελλάδα. Ουσιαστικά πληρώνουν 5 άτομα, ενώ εργάζονται 40!!!!Οι καταγγελίες που την έχουν γίνει έχουν πιάσει πάτο διότι απλά "δεν κάνει κάτι παράνομο".

Επίσης κάτι αξιοπερίεργο. Οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ είναι Έλληνες!!!!

Α ρε κάτι επενδυσάρες που έρχονται να σώσουν την Ελλάδα :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο μια. Ειναι ολες αυτες που εχουν εδρα κοντα κυψελη

Σοβαρά???!!!!!!

Και εγώ νόμιζα οτι ήταν λίγο υπερβολική η κοπέλα έτσι όπως τα έλεγε, οτι υπάρχουν και άλλες τέτοιες κτλ κτλ.

Καλά εφόσον γνωρίζουν τη κατάσταση οι αρχές, τι κάνουν??

Μου θυμίζει τη φάση με τα μαγαζάκια που αγοράζουν χρυσό.

Στην Ολλανδία μπορείς να πουλήσεις μόνο με ταυτότητα και μονο εφόσον εισαι Ολλανδός πολίτης. Επίσης σου δίνουν τραπεζική επιταγή την οποία μπορεις να εξαργυρώσεις μετά από 10 μέρες (ωστε να δουν αν ειναι κλεμμένο το αντικείμενο).

Στην Ελλάδα, τα μαγαζάκια αυτά, τρώνε καθημερινά χιλιαδες πρόστιμα, διότι ειναι παράνομα, αλλά δε τα κλείνουν.

Ουσιαστικά οι επιτήδειοι πουλάνε τα κλεψιμέικα του κόσμου, τα μαγαζάκια ούτως η αλλιώς ειναι κερδισμένα, οπότε σκασίλα τους που πληρωνουν το προστιματάκι. Και το κράτος ειναι ευχαριστημένο και όλοι. Εκτός απ το θύμα που του έκαναν ένα σπιτι γης μαδιάμ για να του πάρουν τον βαφτιστικό του σταυρό, ξέρω γω.

Δημοσ.

Επίσης κάτι αξιοπερίεργο. Οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ είναι Έλληνες!!!!

Α ρε κάτι επενδυσάρες που έρχονται να σώσουν την Ελλάδα :P

Να σου δειξω εγω Ελληναρες εργοδοτες που κανουν τρις χειροτερα απο αυτο που σου διηγηθηκε η γνωστη σου, να φαν και οι κοτες. Δεν ειναι ζητημα εθνικοτητας εργοδοτη, αλλα ειναι ζητημα χωρας στην οποια δραστηροποιειται (ο εργοδοτης). Κοινως...βρισκουν και τα κανουν.

ΥΓ. Οι επενδυσεις μπορει να μη σωσουν την Ελλαδα απο μονες τους, ειναι ομως απαραιτητες (μαζι με μια σειρα αλλων παραγοντων) αν θελουμε να ελπιζουμε σε εξοδο απο τον φαυλο κυκλο. Εαν συνεχιζουμε να ειμαστε ψωρουπερηφανοι που δεν θελουμε ξενους να μας εκμεταλλευονται κλπ, κανενα προβλημα, ο δρομος ηδη γνωστος ως το μνημονιο 259: Νεα μετρα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο μια. Ειναι ολες αυτες που εχουν εδρα κοντα κυψελη

Δεν είναι μόνο Κυψέλη , έχω πάει και σε άλλες περιοχές που έπαιζε το ίδιο σενάριο ακριβώς...

Τα έχουμε περάσει όλοι αυτά , έχουμε στείλει βιογραφικά και έχουμε πάει σε ενημερώσεις σε άπειρες μούφα δουλειές ( χάσιμο χρόνου + χάσιμο ευρώ για τις μετακινήσεις ).

Προφανώς και οι υπηρεσίες τα ξέρουν ήδη αυτά ( μεταξύ μας δεν ακριβώς δύσκολο να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες, αν θέλανε θα μπορούσαν να στείλουν έναν δικό τους δήθεν ότι ψάχνει δουλειά και να τα ακούσει από πρώτο χέρι στις ενημερώσεις ).

Σε όλες αυτές παίζει και πολύ κάμερα όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και για να κόβουν φάτσες οι receptionists, έχουν οθόνη μπροστά τους . Στα καταστήματα είναι πιο νομότυποι αναγκαστικά.

Δημοσ.

Να σου δειξω εγω Ελληναρες εργοδοτες που κανουν τρις χειροτερα απο αυτο

που σου διηγηθηκε η γνωστη σου, να φαν και οι κοτες. Δεν ειναι ζητημα

εθνικοτητας εργοδοτη, αλλα ειναι ζητημα χωρας στην οποια

δραστηροποιειται (ο εργοδοτης). Κοινως...βρισκουν και τα κανουν.

Γιαυτο τόνισα οτι οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ ειναι Ελληνες. Επειδή ακριβώς εώς τώρα βλέπαμε απο Ελληνες τα χειρότερα. Τώρα ανακαλύπτουμε οτι τα κάνουν και οι ξένοι.

Η αλλιώς πλέον έχουμε σταματήσει να βλέπουμε στερεοτυπικά τα πράγματα,και ανακαλύψαμε πως και ο ξένος δεν ειναι τελικά ο άγιος, ειδικά σε τέτοιες εποχές.

Τραγική κατάσταση από καθε άποψη.

black_widow έτυχε να κάνεις εσυ ή κάποιος γνωστός σου καταγγελία σε τέτοια εταιρία?

Τι τύχη είχε?

Δημοσ.

Να σου δειξω εγω Ελληναρες εργοδοτες που κανουν τρις χειροτερα απο αυτο που σου διηγηθηκε η γνωστη σου, να φαν και οι κοτες. Δεν ειναι ζητημα εθνικοτητας εργοδοτη, αλλα ειναι ζητημα χωρας στην οποια δραστηροποιειται (ο εργοδοτης). Κοινως...βρισκουν και τα κανουν.

ΥΓ. Οι επενδυσεις μπορει να μη σωσουν την Ελλαδα απο μονες τους, ειναι ομως απαραιτητες (μαζι με μια σειρα αλλων παραγοντων) αν θελουμε να ελπιζουμε σε εξοδο απο τον φαυλο κυκλο. Εαν συνεχιζουμε να ειμαστε ψωρουπερηφανοι που δεν θελουμε ξενους να μας εκμεταλλευονται κλπ, κανενα προβλημα, ο δρομος ηδη γνωστος ως το μνημονιο 259: Νεα μετρα.

Οι λογιστές που τις δίνουν τις συμβουλές στο πώς να φτιαχτούν οι ισολογισμοί για να δείχνουν ζημιές και πώς να αποφεύγουν το κόστος μισθοδοσίας + ασφάλισης και δε συμμαζεύεται είναι Έλληνες !

• Like 3
Δημοσ.

Προφανώς και οι υπηρεσίες τα ξέρουν ήδη αυτά ( μεταξύ μας δεν ακριβώς δύσκολο να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες, αν θέλανε θα μπορούσαν να στείλουν έναν δικό τους δήθεν ότι ψάχνει δουλειά και να τα ακούσει από πρώτο χέρι στις ενημερώσεις ).

Μα αν δε κανω λαθος, δεν κανουν κατι παρανομα. Ναι μεν ηθικα κοροιδευουν το κοσμο αλλα νομικα δεν νομιζω να υπαρχει κατι. Τωρα για το αν ειναι και σε αλλες περιοχες, κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις δικαιο. Εγω θυμαμαι οτι τηλ 210 88.. ή 211 88 ειναι 100% απατη.

Δημοσ.

Γιαυτο τόνισα οτι οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ ειναι Ελληνες. Επειδή ακριβώς εώς τώρα βλέπαμε απο Ελληνες τα χειρότερα. Τώρα ανακαλύπτουμε οτι τα κάνουν και οι ξένοι.

Η αλλιώς πλέον έχουμε σταματήσει να βλέπουμε στερεοτυπικά τα πράγματα,και ανακαλύψαμε πως και ο ξένος δεν ειναι τελικά ο άγιος, ειδικά σε τέτοιες εποχές.

Τραγική κατάσταση από καθε άποψη.

black_widow έτυχε να κάνεις εσυ ή κάποιος γνωστός σου καταγγελία σε τέτοια εταιρία?

Τι τύχη είχε?

Οχι δεν νομιζω να το ανακαλυψαμε τωρα τα των ξενων επιχειρησεων. Απλα η διαφορα τους με τις ελληνικες ειναι οτι συνηθιζουν ΚΑΤΑ-ΤΙ να ειναι πιο νομοτυπες. Οχι παντα, οχι ολες. Αλλα το "βρισκουν και τα κανουν" ισχυει χρονια τωρα για καθε ξενο που ερχεται Ελλαδα, ειτε εργοδοτη, ειτε εργαζομενο, ειτε τουριστα, ειτε διερχομενο.

Αυτο που πρεπει να μας προβληματισει λοιπον ειναι το γιατι βρισκουν και τα κανουν και οχι γιατι τα κανουν (και) οι ξενοι.

ΥΓ. Ο/Η black widow εδωσε ενα ωραιο τιπ στη συζητηση. Διοτι ο ξενος που σκαει μυτη Ελλαδα ουτε τα παραθυρακια ολων των νομων ξερει, ουτε τιποτα. Εχει συνεργατες οι οποιοι τα ξερουν απο πρωτο χερι και τους συμβουλευουν αναλογως. Αυτο για το θεμα εθνικοτητας δηλαδη που δεν ισχυει ουτως η αλλως.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...