black_widow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γιαυτο τόνισα οτι οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ ειναι Ελληνες. Επειδή ακριβώς εώς τώρα βλέπαμε απο Ελληνες τα χειρότερα. Τώρα ανακαλύπτουμε οτι τα κάνουν και οι ξένοι. Η αλλιώς πλέον έχουμε σταματήσει να βλέπουμε στερεοτυπικά τα πράγματα,και ανακαλύψαμε πως και ο ξένος δεν ειναι τελικά ο άγιος, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Τραγική κατάσταση από καθε άποψη. black_widow έτυχε να κάνεις εσυ ή κάποιος γνωστός σου καταγγελία σε τέτοια εταιρία?Τι τύχη είχε? Στο θέμα καταγγελιών πίστεψε με το παλεύω, ξέρω μόνο έναν ελεγκτή ΙΚΑ μάχιμο που και πάλι δυσκολεύεται να τους πιάσει εκείνη την ώρα τους ανασφάλιστους και να βεβαιώσει τα πρόστιμα. Με το που φεύγουν τα πρώτα πρόστιμα οι ανασφάλιστοι απλά μεταφέρονται σε άλλη περιοχή ( αυτοί οι εργοδότες δεν έχουν μόνο μία επιχείρηση ούτε δραστηριοποιούνται μόνο σε μία περιοχή ). Σε μία συγκεκριμένη που είχα πάει για ενημέρωση μας είχαν βγάλει έξω από το γραφείο γιατί ξέρανε ήδη ότι έρχεται έλεγχος...Αν δεν ήταν πουλημένος ο ελεγκτής απλά θα είχε σκάσει έλεγχος σε επιχείρηση των ίδιων μετόχων και θα είχε μεταφερθεί άμεσα η πληροφορία στις υπόλοιπες. Δεν είναι ερασιτέχνες οι άνθρωποι...Μιλάμε τώρα για κυκλώματα όχι απλούς επιχειρηματίες. Έχω ετοιμάσει ένα φάκελο πληροφοριών για έναν όμιλο επιχειρήσεων που θα φύγει σε μάχιμους ελεγκτές ΙΚΑ και ΣΔΟΕ που ξέρω αλλά από και πέρα δεν είμαι και μυστικός πράκτορας έτσι, ένας άτομο που ψάχνει για δουλειά είμαι και ήδη είμαι blacklisted σε έναν κλάδο ! 10
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Να σου δειξω εγω Ελληναρες εργοδοτες που κανουν τρις χειροτερα απο αυτο που σου διηγηθηκε η γνωστη σου, να φαν και οι κοτες. Δεν ειναι ζητημα εθνικοτητας εργοδοτη, αλλα ειναι ζητημα χωρας στην οποια δραστηροποιειται (ο εργοδοτης). Κοινως...βρισκουν και τα κανουν. ΥΓ. Οι επενδυσεις μπορει να μη σωσουν την Ελλαδα απο μονες τους, ειναι ομως απαραιτητες (μαζι με μια σειρα αλλων παραγοντων) αν θελουμε να ελπιζουμε σε εξοδο απο τον φαυλο κυκλο. Εαν συνεχιζουμε να ειμαστε ψωρουπερηφανοι που δεν θελουμε ξενους να μας εκμεταλλευονται κλπ, κανενα προβλημα, ο δρομος ηδη γνωστος ως το μνημονιο 259: Νεα μετρα. Έτσι ακριβώς. Πάντως σε bar-club που ήμουν χθες μόνο iPhone κυκλοφορούσε. Άρα υπάρχει ακόμα 'λίπος' για πολλά χρόνια. Εκτός αν σοβαρευτούν οι δανειστές και σταματήσουν να δέχονται να τους κοροϊδεύουμε μέσα στη μούρη τους για 100ή φορά. Θεωρώ δε πλέον κύρια αιτία για το ότι δε γίνονται μεταρρυθμίσεις τα εύκολα δανεικά. 1
black_widow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι ακριβώς. Πάντως σε bar-club που ήμουν χθες μόνο iPhone κυκλοφορούσε. Άρα υπάρχει ακόμα 'λίπος' για πολλά χρόνια. Εκτός αν σοβαρευτούν οι δανειστές και σταματήσουν να δέχονται να τους κοροϊδεύουμε μέσα στη μούρη τους για 100ή φορά. Θεωρώ δε πλέον κύρια αιτία για το ότι δε γίνονται μεταρρυθμίσεις τα εύκολα δανεικά. Iphone αυθεντικά ή απομιμήσεις ; Στις επιχειρήσεις των ξένων υπάρχει πολύ παραεμπόριο με μούφα iphone. Επίσης οι έχοντες οικονομικό πρόβλημα δε συχνάζουν πλέον στα bar-club , να βιοποριστούν προσπαθούν...Οπότε δεν το θεωρώ και πολύ ισχυρό το επιχείρημα σου ( ναι κάποιοι έχουν λίπος που προφανώς δεν έχει βγει με νόμιμους τρόπους αλλά δε χρειάζεται να τους εξισώνετε όλους ). 6
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 black_widow : Συμφωνώ και με εσένα, καθώς θεωρώ ότι την τελευταία 3ετία έχουμε την αποκορύφωση η αλλιώς οριστική επικράτηση του Ανδρεο-Παπανδρεισμού , καθώς λεφτά φθάνουν πλέον μόνο σε ανήθικες ή μη άξιες τσέπες.
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Σοβαρά???!!!!!! Καλά εφόσον γνωρίζουν τη κατάσταση οι αρχές, τι κάνουν?? Α. Πάντα υπάρχει μια άλλη αρχή που είναι "αρμόδια" => Το πετάξαμε το μπαλάκι Β. Δουλέυεις σε μια τέτοια "αρχή" και έχεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα, τα πλύνεις το αμάξι σου, να πεταχτείς στη κοντινή λαϊκή, να πας να πάρεις τους ελέγχους του παιδιού ...και όλα αυτά 9:30 με 13:00 ... τι να πρωτοπρολάβεις ? Γ. Δουλέυεις σε μια τέτοια "αρχή" ... ε, έστω και ότι δεν κάνεις αυτό που "πρέπει" ... so what ? 1
REDODIN7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Είδα 1 ΚΟΧ για τον αδερφό μου ( εργατοτεχνίτης με 10 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο + τεχνική σχολή ) και ω τι έκπληξη την ειδικότητα την έχουν ως " εργάτη-εργατοτεχνίτη " και δε ζητάνε τίποτα ως τυπικό προσόν! Ούτε σε αυτές τις ειδικότητες δε βρίσκεις πλέον... θέσεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα, κοινώς τα 5μηνα-7μηνα που βγαίνουν μέσω ΜΚΟ... Άλλη μία αγγελία : Τίτλος θέσης: Executive Secretary Intern Τύπος απασχόλησης: Μερική Απασχόληση Κωδικός Θέσης: - Περιγραφή θέσης: Ζητείται νέα για γραμματειακή υποστήριξη, με συμβαση μαθητείας από εταιρεία στo κέντρο Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας κατάλληλα τεκμηριωμένης , -Ικανότητα σύνταξης επιστολών -Άριστη γνώση Η/Υ και MS Office Απολαβές / Παροχές: 0000 Εταρεια παροχης επενδυτικων υπηρεσιών Καλα ναι εγω το καλοκαιρι ειχα πολλα μορια λογω της μανα μου και εκει που ετοιμαζομουν μαθαινω οτι παγωνουν λογω εκλογων και στο καπακι μαθαινω οτι θα ξεπαγοσουν και εχασα την προθεσμια. Μια αλλη γνωστη μου μπηκε σαν αναπληροματικη και το ονομα της δεν ηταν στην λιστα και μετα σου λεει αξιοκρατια και ΑΣΕΠ, μαλιστα παλιοτερα ειχα ρωτησει αν μπορω να εχω τα στοιχεια αυτον που πηραν την θεση αντι για εμενα και φυσικα το αρνηθηκαν. Υ.Γ Παραπονο το εχω να βγει μια προκηρυξη για Ηλεκτρολογους ΤΕ και ας με παρουνε. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ειναι πολυ χαλια στα ΜΜΕ και εγω περιμενα για να γραφω σε σαιτ επι πληρωμη να βγαζω ενα 300αρι το μηνα να εχω τουλαχιστον ενα εισοδημα και τελικα εφαγα ακυρο. Παντος το μπλογκ κακος το παρατησες δεν ξερει πως θα σου καθοταν και απο οτι μου λες ειχε και μια Α δυναμικη. Βασικά στο μπλόγκ είχα βάλει διαφημήσεις αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο έπεσε πολύ η επισκεψημότητα και δεν μπορούσα να βρώ τρόπο να την αυξήσω, έτσι δεν μπόρεσα να εισπράξω ούτε καν τα 70ευρώ όριο που απαιτούσε η google για να πάρω τα χρήματα. Το μπλόγκ με είχε κάνει να μένω ξύπνιος μέχρι τα χαράματα και έτρωγε πολύ χρόνο, πλέον θα αναρτώ ειδήσεις 2 φορές το μήνα απλά για να φαίνεται μια μικρή κίνηση. (Και τώρα πάλι τα χαράματα κοιμάμαι......)
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ένταξή οι ανθρώπου δεν παίζονται ζητάνε ανειδίκευτο εργάτη με πτυχίο ΙΕΚ http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?HostID=GR&SiteID=cb_emailrec&Job_DID=JHV30D69XXJC0VX346Q&IPATH=JEHRCRA&je=myrec&EmailToken=EANX75Z63J240F3KDPFZ&sc_cmp2=10_JobMat_JobDet&APath=1.8.0.0.0
alan2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλα ναι εγω το καλοκαιρι ειχα πολλα μορια λογω της μανα μου ...?τι εννοείς?
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ?τι εννοείς? Ηταν καρκινοπαθης και ειχα καποια μορια παραπανω.
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ένταξή οι ανθρώπου δεν παίζονται ζητάνε ανειδίκευτο εργάτη με πτυχίο ΙΕΚ http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?HostID=GR&SiteID=cb_emailrec&Job_DID=JHV30D69XXJC0VX346Q&IPATH=JEHRCRA&je=myrec&EmailToken=EANX75Z63J240F3KDPFZ&sc_cmp2=10_JobMat_JobDet&APath=1.8.0.0.0 Μα υποτίθεται οτι η πιστοποιηση ενος ΙΕΚ σε εξειδικεύει!!! ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
The_Judas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εμένα μου άρεσε το "μη καπνιστής" και "κατά προτίμηση άντρας"
Apoll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 .....αναζητά ανειδίκευτο Εργάτη,.... Αγγλικά επιπέδου Lower, ΙΕΚ τεχνολογικής κατεύθυνσης (πχ Η/Υ, ηλεκτρονικός, κλπ) Έφεση σε «κατσαβίδι» .... Ο ειδικευμένος τί πρέπει να έχει; PhD στην Φυσική, ειδίκευση στα κατσαβίδια της NASA, τουλάχιστον 6 μήνες προϋπηρεσία στο ISS, με τρεις περιπάτους για επισκευές; 2
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Συστάσεις από προηγούμενο εργοδότη, αν έχει προϋπηρεσία Kατα τα άλλα να είναι ανειδίκευτος...αλλά να έχει δουλέψει σε άλλο, να έχει πτυχίο ΙΕΚ στο αντικείμενο αλλα να μην ειναι εξειδικευμένος. χαχαχαχαχαχαχαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα