REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Συστάσεις από προηγούμενο εργοδότη, αν έχει προϋπηρεσία Kατα τα άλλα να είναι ανειδίκευτος...αλλά να έχει δουλέψει σε άλλο, να έχει πτυχίο ΙΕΚ στο αντικείμενο αλλα να μην ειναι εξειδικευμένος. χαχαχαχαχαχαχαχ Χαχαχα ειπαμε οι ανθρωποι ειναι θεοι
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 χαχαχαχαχαχαχ...έχω ψοφήσει στο γέλιο...αυτό ειναι για το τοπικ με τα ανέκδοτα ρε
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 χαχαχαχαχαχαχ...έχω ψοφήσει στο γέλιο...αυτό ειναι για το τοπικ με τα ανέκδοτα ρε To πιο αστειο ειναι οτι πιθανοτατα την αγγελια θα την εχει βαλει καποια HR εταιρεια χαχαχα 1
black_widow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Συστάσεις από προηγούμενο εργοδότη, αν έχει προϋπηρεσία Kατα τα άλλα να είναι ανειδίκευτος...αλλά να έχει δουλέψει σε άλλο, να έχει πτυχίο ΙΕΚ στο αντικείμενο αλλα να μην ειναι εξειδικευμένος. χαχαχαχαχαχαχαχ Εννοείται πλέον ανειδίκευτοι θεωρούνται όλοι και με τη βούλα λόγω ΕΓΣΕΕ. Που να ζητήσεις βεβαίωση προυπηρεσίας από εργοδότη τι γέλιο πέφτει, έριξα καλό " τσακωμό " για να βάλουν ότι ήμουν υπάλληλος γραφείου και όχι " υπάλληλος " σκέτο ( καλά χειριστή Η/Υ δεν αναγνωρίζει καμία επιχείρηση ! ) Εν τω μεταξύ η καινούργια λαμογιά που κάνουν τώρα είναι να μην αναγνωρίζουν όλες τις τριετίες πράγμα που δεν στέκει αφού οι περισσότερες έχουν ΕΓΣΕΕ πλέον... Άσε που οι τρομεροί HRαδες τώρα πλέον λένε ανειδίκευτους και τους πτυχιούχους , εννοούν ειδικευμένο αλλά θα τον πληρώνουν για ανειδίκευτο...Συν τις άλλοις μπορείς να έχεις δουλέψει ξέρω εγώ χ ψ χρόνια σε κάποια θέση αλλά αυτοί σε βαπτίζουν ανειδίκευτο εσαεί ! Κάπου πήρε το μάτι μου μία αγγελία διαφημιστικής που ζήταγε άτομα για φυλλάδια με προυπηρεσία ! 1
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Εννοείται πλέον ανειδίκευτοι θεωρούνται όλοι και με τη βούλα λόγω ΕΓΣΕΕ. Που να ζητήσεις βεβαίωση προυπηρεσίας από εργοδότη τι γέλιο πέφτει, έριξα καλό " τσακωμό " για να βάλουν ότι ήμουν υπάλληλος γραφείου και όχι " υπάλληλος " σκέτο ( καλά χειριστή Η/Υ δεν αναγνωρίζει καμία επιχείρηση ! ) Εν τω μεταξύ η καινούργια λαμογιά που κάνουν τώρα είναι να μην αναγνωρίζουν όλες τις τριετίες πράγμα που δεν στέκει αφού οι περισσότερες έχουν ΕΓΣΕΕ πλέον... Άσε που οι τρομεροί HRαδες τώρα πλέον λένε ανειδίκευτους και τους πτυχιούχους , εννοούν ειδικευμένο αλλά θα τον πληρώνουν για ανειδίκευτο...Συν τις άλλοις μπορείς να έχεις δουλέψει ξέρω εγώ χ ψ χρόνια σε κάποια θέση αλλά αυτοί σε βαπτίζουν ανειδίκευτο εσαεί ! Κάπου πήρε το μάτι μου μία αγγελία διαφημιστικής που ζήταγε άτομα για φυλλάδια με προυπηρεσία ! Κοιτα μεχρι τωρα ηταν γνωστο οτι διπλομα οδηγησης, αγγλικα και Η/Υ δεν τα αναγνωριζαν και στα ζητουσαν αλλα πτυχιο ΙΕΚ ε παει πολυ! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2013 από REDODIN7
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ζητειται ανειδίκευτος διδάκτορας οικονομικων με 5ετη προυπηρεσία για συμβουλος σε επενδυτική εταιρεία. Μισθός 300 ευρω +συν μπόνους Κάπως έτσι θα γινουν τα πράγματα..υπερβολες??? 3
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ζητειται ανειδίκευτος διδάκτορας οικονομικων με 5ετη προυπηρεσία για συμβουλος σε επενδυτική εταιρεία. Μισθός 300 ευρω +συν μπόνους Κάπως έτσι θα γινουν τα πράγματα..υπερβολες??? Ε ναι εκει το πανε
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ζητειται ανειδίκευτος διδάκτορας οικονομικων με 5ετη προυπηρεσία για συμβουλος σε επενδυτική εταιρεία. Μισθός 300 ευρω +συν μπόνους Κάπως έτσι θα γινουν τα πράγματα..υπερβολες??? βασικα θελουν να τους κανουν ελ. επαγγελματιες... ΟΛΟΥΣ 1
slygeo87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τι έφεση σε κατσαβίδι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ο Κώστας Τσάκωνας ψάχνει καρπαζοεισπράκτορα. 6
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τι έφεση σε κατσαβίδι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ο Κώστας Τσάκωνας ψάχνει καρπαζοεισπράκτορα. Περα απο την πλακα δεν θα επρεπε μια σελιδα τοσο διασημη να εκανε ενα ειδους φιλτραρισμα στο τι βαζει και στο τι οχι ?
lambroszekis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Περα απο την πλακα δεν θα επρεπε μια σελιδα τοσο διασημη να εκανε ενα ειδους φιλτραρισμα στο τι βαζει και στο τι οχι ? Ακομα καλα ειμαστε κατσε να δεις σε κανα τερμηνο τι αγγελιες θα βαζουν. Υποψιαζομαι να αρχισουν ολοι(ηδη η cyta το Site: http://www.gameworld.gr/news/other-games/item/11109-%CE%B7-cyta-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD">εκανε ) να ζητανε φραγκα για να κανεις αιτηση. Μακαρι να μην βγω αληθινος
leonidas_fs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Περα απο την πλακα δεν θα επρεπε μια σελιδα τοσο διασημη να εκανε ενα ειδους φιλτραρισμα στο τι βαζει και στο τι οχι ? Ακομα καλα ειμαστε κατσε να δεις σε κανα τερμηνο τι αγγελιες θα βαζουν. Υποψιαζομαι να αρχισουν ολοι(ηδη η cyta το εκανε) να ζητανε φραγκα για να κανεις αιτηση. Μακαρι να μην βγω αληθινος Αυτο που εκανε η Cyta εχει ένα νόημα. Λόγω του οτι το e-recruiting έχει λάβει τεράστια ανάπτυξη και οι περισσότεροι άνεργοι spammaroun τις εταιρείες με τα βιογραφικά τους, ( ενασ άνεργος κανει copy-paste το βιογραφικο του σε οτι αγγελια υπαρχει) σου λέει δεν θα κάθεται το δικο μου hr τμήμα να δουλεύει 5 μέρες για να ξεδιαλυνει τα σωστα απο τα οτι να'ναι βιογραφικά!! Sent from my iPhone using Insomnia
lambroszekis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυτο που εκανε η Cyta εχει ένα νόημα. Λόγω του οτι το e-recruiting έχει λάβει τεράστια ανάπτυξη και οι περισσότεροι άνεργοι spammaroun τις εταιρείες με τα βιογραφικά τους, ( ενασ άνεργος κανει copy-paste το βιογραφικο του σε οτι αγγελια υπαρχει) σου λέει δεν θα κάθεται το δικο μου hr τμήμα να δουλεύει 5 μέρες για να ξεδιαλυνει τα σωστα απο τα οτι να'ναι βιογραφικά!! Sent from my iPhone using Insomnia Σωστος εχεις δικιο. Αλλα και οι HRαδες δεν τους λες και τα καλυτερα παιδια.
Praetorianos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυτο που εκανε η Cyta εχει ένα νόημα. Λόγω του οτι το e-recruiting έχει λάβει τεράστια ανάπτυξη και οι περισσότεροι άνεργοι spammaroun τις εταιρείες με τα βιογραφικά τους, ( ενασ άνεργος κανει copy-paste το βιογραφικο του σε οτι αγγελια υπαρχει) σου λέει δεν θα κάθεται το δικο μου hr τμήμα να δουλεύει 5 μέρες για να ξεδιαλυνει τα σωστα απο τα οτι να'ναι βιογραφικά!! Sent from my iPhone using Insomnia Βασικά αν και καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, νομίζω ότι είναι αισχρό μέτρο. Αυτή είναι η δουλειά του HR, να αναπτύξει φίλτρα και μεθόδους για να βρει ανθρώπινο δυναμικό για την εταιρία. Ούτε για να σκάβουν τους έχουν, ούτε για να διαβάζουν καθημερινά νόμους/λογιστικά σχέδια, ούτε να φτιάχνουν περίπλοκα μαθηματικά μοντέλα, τους πληρώνουν για να κάνουν recruiting. Είναι, και πρέπει να είναι, κόστος της εταιρίας να βρίσκει εργαζομένους. Αν δηλαδή είμαι άνεργος και θέλω να στείλω σε 10 εταιρίες βιογραφικό θα δώσω 250 ευρώ? Συν τα έξοδα να πάω και να 'ρθω, συν βενζίνες? Θα μου πεις, όποιος έχει το μαχαίρι... Αλλά δεν είναι λύση αυτή, βάλε online φίλτρα, βάλε online τεστάκια, βάλε να σου γράψουν ένα cover letter, όλα αυτά είναι αρκετά για να αποθαρρύνουν το ανελέητο spamming κι εφαρμόζονται παγκοσμίως, άσε που γίνεται ένα αντικειμενικό πρώτο ξεσκαρτάρισμα και μαθαίνεις και πέντε πράγματα για τον καθένα, όχι και να πληρώνεις. Ελεϊνό. 3
lambroszekis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Βασικά αν και καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, νομίζω ότι είναι αισχρό μέτρο. Αυτή είναι η δουλειά του HR, να αναπτύξει φίλτρα και μεθόδους για να βρει ανθρώπινο δυναμικό για την εταιρία. Ούτε για να σκάβουν τους έχουν, ούτε για να διαβάζουν καθημερινά νόμους/λογιστικά σχέδια, ούτε να φτιάχνουν περίπλοκα μαθηματικά μοντέλα, τους πληρώνουν για να κάνουν recruiting. Είναι, και πρέπει να είναι, κόστος της εταιρίας να βρίσκει εργαζομένους. Αν δηλαδή είμαι άνεργος και θέλω να στείλω σε 10 εταιρίες βιογραφικό θα δώσω 250 ευρώ? Συν τα έξοδα να πάω και να 'ρθω, συν βενζίνες? Θα μου πεις, όποιος έχει το μαχαίρι... Αλλά δεν είναι λύση αυτή, βάλε online φίλτρα, βάλε online τεστάκια, βάλε να σου γράψουν ένα cover letter, όλα αυτά είναι αρκετά για να αποθαρρύνουν το ανελέητο spamming κι εφαρμόζονται παγκοσμίως, άσε που γίνεται ένα αντικειμενικό πρώτο ξεσκαρτάρισμα και μαθαίνεις και πέντε πράγματα για τον καθένα, όχι και να πληρώνεις. Ελεϊνό. Οριστε ο Πρετοριανος εδωσε μια ιδεα αλλα δυστυχως και ειμαι σιγουρος γι αυτο, οτι καποιος υποψηφιος που πιστευει οτι εχει ολο το πακετο σε μια προσπαθεια θα τα σκασει ελπιζοντας οι αλλοι να κανουν πισω λογω χρηματων. Ελα ομως που ο τελειος υποψηφιος ειναι παραπανω απο 1,2,3...ν και οδηγουμαστε αμεσως αμεσως σε ν*25€ εσοδα στην τσεπη του αφεντικου και κανενος αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα