Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προχτές με πήρανε τηλέφωνο απο μια ασφαλιστική εταιρεία πως ζητάνε ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΤΛΠ....

Δημοσ.

Προχτές με πήρανε τηλέφωνο απο μια ασφαλιστική εταιρεία πως ζητάνε ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΤΛΠ....

Υποτίθεται έχει αλλάξει η νομοθεσία και οι δόκιμοι, οι εκπαιδευόμενοι πληρώνονται με μισθό...Καλά εννοείται ότι δε συμφέρει να πληρώνεις ΤΕΒΕ κ.λ.π. για να είσαι ασφαλιστικός σύμβουλος σε μία μόνο εταιρεία ( οι περισσότερες συμβάσεις έχουν ρήτρα αποκλειστικής απασχόλησης και ένα σωρό καταχρηστικούς όρους )! Ακόμα και καλός να είσαι και υποθετικά να ήσουν σε μία καλή οικονομία είναι έτσι οι συμβάσεις που μόλις φτιάξεις πελατεία σου τρώνε οι managers τους πελάτες ( τα ξέρω από τη μάνα μου που δεν έλεγε να με ακούσει κάποτε ότι είναι μαφία εκεί μεσα ).

Τα έξοδα για το σεμινάριο και την εξέταση για να πάρεις την πιστοποίηση τα καλύπτει η εταιρεία ( κανείς δε σε εμπόδιζε βέβαια να δώσεις μόνος σου αγοράζοντας μόνο το βιβλίο και πληρώνοντας τα εξέταστρα ).

Και μέσω πρακτορείου να είσαι και πάλι οι περισσότεροι δεν έχουν πλέον ούτε το αμάξι να ασφαλίσουν , γίνεται χαμός ! Επίσης πολλές " μεγάλες " ασφαλιστικές αφήνουν απλήρωτα τα πρακτορεία για μεγάλο διάστημα και μετά μένει απλήρωτος και ο σύμβουλος ...

Το επάγγελμα - εγγύηση για να βρεθείς χρεωκοπημένος !

Παρεπιμπτόντως μας χάλασε ο θερμοσίφωνας και αρχίσαμε την έρευνα αγοράς σε γνωστούς μας , πάει λοιπόν ο πατέρας μου σε ένα γνωστό μας που ξέραμε ότι ήταν πάντα πολύ πάνω από εμάς σε οικονομική κατάσταση , χρωστάει πλέον τα κέρατα του, τον τσοντάρει ο αδερφός του για να ζήσει , χρωστάει τα κέρατα του στην εφορία , του έχουν μείνει τα ακίνητα ούτε να τα πουλήσει βρίσκει + όλα τα χαράτσια κ.λ.π. που έχει να πληρώσει ! Ε μετά καταλήγει σε αυτόν που έχει το εργοστάσιο και αυτός ετοιμάζεται να την κάνει για Βουλγαρία ...

Μήπως η νέα must ξένη γλώσσα για να μάθεις είναι πλέον τα Βουλγάρικα ;

Δημοσ.

Ρε παιδια σοβαρά τωρα, μη δουλεύετε. Αφού θα πάει στα 10 ευρω το μεροκάματο.

Και χωρίς ασφάλιση.

Αφηστε το γαμημένο σύστημα να πέσει.

Στο ενα πόδι κρεμμεται και εχει κλίση...

Μας γράφουν στα @@ τους γιατι απο ζητηση σε νεα ατομα εχουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους.

Ολους τους άνεργους.

Και πως θα ζησουμε;

Θα κανουμε κανενα πλιατσικο σε super market ε που θα παει και να μας πιασουν ολοι φυλακη δεν παμε.

Δεν χωραμε. Ουτε λεφτα υπαρχουν να χτιστουν αλλες...

• Like 2
Δημοσ.

Και να μη δουλέψεις εσύ, θα δουλέψει ο μετανάστης. Δεν το λέω ρατσιστικά, απλά οι "νόμιμοι "  μετανάστες ( βάζω το " νόμιμοι " σε εισαγωγικά γιατί έχουμε πήξει στις άδειες για ανθρωπιστικούς λόγους ) χρειάζονται κάποια ένσημα για να παραμείνουν , έχουν να στείλουν λεφτά στη χώρα τους κ.λ.π. , εκβιάζονται πιο εύκολα.

Κοινώς δε μας χρειάζονται πια...Και στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών πολλοί από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι π.χ. IT κ.λ.π.

Βάλε και πόσους νέους που θα δουλέψουν για χαρτζηλίκι για να γράψουν κάτι στο βιογραφικό τους οι νεοεισερχόμενοι, βάλε τους ρουφιάνους σε κάθε επιχείρηση κλάφτα ...Λες και δεν τα ξέρετε, μπροστά στο αφεντικό ή προιστάμενο κάνουν ότι δουλεύουν και μετά κωλοβάρεμα και δώσε στο μαλάκα να βγάλει τη δουλειά !

Αν καταλήξω ποτέ σε τέτοια δουλειά θα πέσει πολύ δούλεμα, θα κάνω παντού λάθη , θα προσποιούμαι τη χαζή κ.λ.π.

Δημοσ.

α ρε black...σα να βλέπω τους δικούς μου που ψάχνουν για δουλειά ακόμα. Τα ιδια και χειρότερα...:-)

Και μετά σου λέει ο άλλος "οποιος πεινάει δουλεύει και για 100 ευρω" (ε βέβαια...εκ του ασφαλους όλοι τέτοιες ασυναρτησίες πετάνε...μολις τους κουνησουν απ τη θέση και αναγκαστουν να βγουν στην αγορά θα το καταλάβουν όλοι)

• Like 1
Δημοσ.

Υποτίθεται έχει αλλάξει η νομοθεσία και οι δόκιμοι, οι εκπαιδευόμενοι πληρώνονται με μισθό...Καλά εννοείται ότι δε συμφέρει να πληρώνεις ΤΕΒΕ κ.λ.π. για να είσαι ασφαλιστικός σύμβουλος σε μία μόνο εταιρεία ( οι περισσότερες συμβάσεις έχουν ρήτρα αποκλειστικής απασχόλησης και ένα σωρό καταχρηστικούς όρους )! Ακόμα και καλός να είσαι και υποθετικά να ήσουν σε μία καλή οικονομία είναι έτσι οι συμβάσεις που μόλις φτιάξεις πελατεία σου τρώνε οι managers τους πελάτες ( τα ξέρω από τη μάνα μου που δεν έλεγε να με ακούσει κάποτε ότι είναι μαφία εκεί μεσα ).

Τα έξοδα για το σεμινάριο και την εξέταση για να πάρεις την πιστοποίηση τα καλύπτει η εταιρεία ( κανείς δε σε εμπόδιζε βέβαια να δώσεις μόνος σου αγοράζοντας μόνο το βιβλίο και πληρώνοντας τα εξέταστρα ).

Και μέσω πρακτορείου να είσαι και πάλι οι περισσότεροι δεν έχουν πλέον ούτε το αμάξι να ασφαλίσουν , γίνεται χαμός ! Επίσης πολλές " μεγάλες " ασφαλιστικές αφήνουν απλήρωτα τα πρακτορεία για μεγάλο διάστημα και μετά μένει απλήρωτος και ο σύμβουλος ...

Το επάγγελμα - εγγύηση για να βρεθείς χρεωκοπημένος !

Παρεπιμπτόντως μας χάλασε ο θερμοσίφωνας και αρχίσαμε την έρευνα αγοράς σε γνωστούς μας , πάει λοιπόν ο πατέρας μου σε ένα γνωστό μας που ξέραμε ότι ήταν πάντα πολύ πάνω από εμάς σε οικονομική κατάσταση , χρωστάει πλέον τα κέρατα του, τον τσοντάρει ο αδερφός του για να ζήσει , χρωστάει τα κέρατα του στην εφορία , του έχουν μείνει τα ακίνητα ούτε να τα πουλήσει βρίσκει + όλα τα χαράτσια κ.λ.π. που έχει να πληρώσει ! Ε μετά καταλήγει σε αυτόν που έχει το εργοστάσιο και αυτός ετοιμάζεται να την κάνει για Βουλγαρία ...

Μήπως η νέα must ξένη γλώσσα για να μάθεις είναι πλέον τα Βουλγάρικα ;

Καλα μην το λες ειδα αγγελια σε γνωστο καταστημα που ημουν φοιτητης και ειπα να κανω αιτηση ρωτησα λοιπον μια γνωστη και μου λεει ο τυπος 3 μηνες εχει την αγγελια και απο οτι εχει καταλαβει τους κραταει ενα μηνα δοκιμαστικα και μετα τους διωχνει!

Αυτο το ειχα παθει και εγω παλιοτερα αλλα εγω την εκανα απο μονος μου στις 2 εβδομαδες.

Τωρα για βουλγαρια οσοι εχουν σπιτι εκει κοντα εκει πανε για ψωνια και εγω αμα ειχα μια δουλια απο το μπλογκ και εβγαζα πχ 300-400 ευρω εκει θα εμενα..

Δημοσ.

Γι αυτο μην δεχεστε δοκιμαστικες περιοδους απληρωτοι. Η θα πλερω ή ας παρει το επομενο κοροιδο. Εσεις κερδιζετε σε καθε περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Γι αυτο μην δεχεστε δοκιμαστικες περιοδους απληρωτοι. Η θα πλερω ή ας παρει το επομενο κοροιδο. Εσεις κερδιζετε σε καθε περιπτωση.

Δικιο εχεις απλα ειναι οτι σε πατανε στην αναγκη, πχ εγω ειμαι ενα χαμενο κορμι ο αλλος που εχει ομως οικογενεια του βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο.

Δημοσ.

Καλά αν στο ανακοινώσουν απο την αρχή και το αρνηθείς...αλλά όταν περάσει το Χ διάστημα (εν τω μεταξύ σου έχουν καθυστερήσει την υπογραφή της σύμβασης με ένα σωρό δικαιολογίες) και σου πουν το μπούλο τότε είναι πίκρα...

Δημοσ.

Καλά τέτοιες χάρες δεν παίζουν πλέον, πρέπει ο άλλος να έχεις φραγκάτους γονείς για τέτοιες υποχωρήσεις. Όσοι βλάκες μου το λέγανε αυτό και φυσικά δε δεχόμουν τους έβλεπα να βάζουν και να ξαναβάζουν αγγελία ( το έχουν σύστημα ). Η ' ας πούμε σου λένε τους πρώτους μήνες δήθεν μαύρα και μετά με κάρτα ΟΑΕΔ πρόσληψη με πρόγραμμα και ψάχνεις ακόμα και τα μαύρα λεφτά να σου δώσουν ( τι καταγγελία θα του κάνεις του άλλου μετά, με είχε μαύρα αλλά εγώ πήγαινα και ανανέωνα την κάρτα κανονικά ; ). Είναι πολύ κλασικά τα παραμύθια αυτά και εσύ χάνεις και χρόνο και λεφτά σε εισιτήρια για να πας σε αυτές τις μούφα συνεντεύξεις.

Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για Βουλγαρία, έχω γνωστούς εκεί ( μένανε παλιά Ελλάδα και γυρίσανε εκεί ) και θα είμαι μία χαρά με τις δουλειές τις ιντερνετικές με πληρωμή σε δολλάριο...Αν δεν κάτσει μία δουλειά που περιμένω μέσα στις επόμενες εβδομάδες ε πιστεύω ότι θα την κάνω με ελαφριά!

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με το data entry ζω αλλά δε θα αντέξει και πολύ το σώμα τις καταπονήσεις , το βλέπω ήδη ότι υπάρχει θέμα...

Δημοσ.

Καλά τέτοιες χάρες δεν παίζουν πλέον, πρέπει ο άλλος να έχεις φραγκάτους γονείς για τέτοιες υποχωρήσεις. Όσοι βλάκες μου το λέγανε αυτό και φυσικά δε δεχόμουν τους έβλεπα να βάζουν και να ξαναβάζουν αγγελία ( το έχουν σύστημα ). Η ' ας πούμε σου λένε τους πρώτους μήνες δήθεν μαύρα και μετά με κάρτα ΟΑΕΔ πρόσληψη με πρόγραμμα και ψάχνεις ακόμα και τα μαύρα λεφτά να σου δώσουν ( τι καταγγελία θα του κάνεις του άλλου μετά, με είχε μαύρα αλλά εγώ πήγαινα και ανανέωνα την κάρτα κανονικά ; ). Είναι πολύ κλασικά τα παραμύθια αυτά και εσύ χάνεις και χρόνο και λεφτά σε εισιτήρια για να πας σε αυτές τις μούφα συνεντεύξεις.

Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για Βουλγαρία, έχω γνωστούς εκεί ( μένανε παλιά Ελλάδα και γυρίσανε εκεί ) και θα είμαι μία χαρά με τις δουλειές τις ιντερνετικές με πληρωμή σε δολλάριο...Αν δεν κάτσει μία δουλειά που περιμένω μέσα στις επόμενες εβδομάδες ε πιστεύω ότι θα την κάνω με ελαφριά!

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με το data entry ζω αλλά δε θα αντέξει και πολύ το σώμα τις καταπονήσεις , το βλέπω ήδη ότι υπάρχει θέμα...

στα χαρτια να φανταστω...

virtual office

Δημοσ.

α ρε black...σα να βλέπω τους δικούς μου που ψάχνουν για δουλειά ακόμα. Τα ιδια και χειρότερα... :-)

Και μετά σου λέει ο άλλος "οποιος πεινάει δουλεύει και για 100 ευρω" (ε βέβαια...εκ του ασφαλους όλοι τέτοιες ασυναρτησίες πετάνε...μολις τους κουνησουν απ τη θέση και αναγκαστουν να βγουν στην αγορά θα το καταλάβουν όλοι)

Κάποιοι κοιμούνται ακόμα , δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι στα επίπεδα της νέας ΕΓΣΕΕ θα καταλήξουν. Κάποιοι φωνάζαμε και οι υπόλοιποι να γλύψουν τον εργοδότη, πάρτε τώρα μειώσεις να δείτε τι ωραία που είναι και χωρίς κλαδικές. Λένε κάποιοι " δεν αντιδράμε μή χάσουμε τη δουλειά μας, να διαμαρτυρηθούν οι άνεργοι " , αμ δε εγώ έχασα τη δουλειά μου λόγω διεκδικήσεων ( δεν είμαι συνδικαλίστρια ) και ούτε ποτέ δέχτηκα να συζητήσω για πρόσληψη με τέτοιες αποδοχές ( πόσο μάλλον σε επιχειρήσεις που κάνουν μεγάλους τζίρους και  " μαγειρεύουν "  τους ισολογισμούς ).

Οι προβληματικές επιχειρήσεις δεν κάνουν προσλήψεις έτσι και αλλιώς, μειώσεις μία και έξω χωρίς αντικατάσταση κάνουν και ψάχνονται για Βουλγαρία .

στα χαρτια να φανταστω...

virtual office

Όλα τα σενάρια ανοιχτά...Αν κάτσει η σύμβαση Ελλάδα ( χρηματοδοτούμενη από ΕΣΠΑ ) επειδή θα είναι σύμβαση έργου μάλλον ,  θα πρέπει να είμαι Ελλάδα έτσι και αλλιώς και να έχω κάνει έναρξη εδώ. Αν δεν κάτσει η σύμβαση Ελλάδα να κάτσω να κάνω τι στην Ελλάδα ;

Παρεπιμπτόντως ο ένας γνωστός που πάει Βουλγαρία έχει 100 υπαλλήλους. -100 θέσεις εργασίας μόνο από αυτόν.

• Like 1
Δημοσ.

θα πρεπει να σου δινει πολλα (και στην ωρα τους) το ΕΣΠΑ για να κανεις εναρξη εδω... 

my 1,91 lev

Δημοσ.

θα πρεπει να σου δινει πολλα (και στην ωρα τους) το ΕΣΠΑ για να κανεις εναρξη εδω... 

my 1,91 lev

Δε θα κάνω έναρξη μόνο για αυτή τη σύμβαση , έχω και άλλα projects με ξένους κλεισμένα ( λεφτά για ΤΕΒΕ , λογιστή κ.λ.π. θα έχω δηλαδή , δεν κινδυνεύω να μπω μέσα ). Παίζει όμως τελικά και να είμαι μισθωτή οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα κάνω έναρξη με απαλλαγή για το ΤΕΒΕ ( ΟΑΕΕ ). Σε κάθε περίπτωση το θέμα μου δεν είναι το ΤΕΒΕ , από τη στιγμή που έχω δουλειές κλεισμένες.

Κοινώς το ψάχνω ακόμα , μέσα σε αυτό το μήνα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Πάντως μισθωτή των 586 ευρώ μεικτά με κυλιόμενες + υπερωρίες που θέλουν κ.λ.π. δε γίνομαι , χίλιες φορές να πάρω ρίσκο !

Δημοσ.

Ακομα μια προσπαθεια εξαπατησεις, στην αρχη σου λεει σαν τιτλο εξυπηρετηση πελατων και μετα μεσα σου μιλαει για προωθηση προιοντων,

Εκει στο καριερα  δεν ελεγχουν τι βαζουν;

http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?psa=1&Job_DID=JHS6556B38MT6L0PDBR&lr=cbnv&sc_extcmp=JS_JobAlert_Title&ipath=PSSKGC01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...