black_widow Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ακομα μια προσπαθεια εξαπατησεις, στην αρχη σου λεει σαν τιτλο εξυπηρετηση πελατων και μετα μεσα σου μιλαει για προωθηση προιοντων, Εκει στο καριερα δεν ελεγχουν τι βαζουν; http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?psa=1&Job_DID=JHS6556B38MT6L0PDBR&lr=cbnv&sc_extcmp=JS_JobAlert_Title&ipath=PSSKGC01 Νομίζω ότι τον τίτλο τον ορίζει αυτός που βάζει την αγγελία. Τώρα σχετικά με το kariera.gr το παραδάκι τους ενδιαφέρει , έχουν πέσει και οι δουλειές , μας πρήζει και με την Avon και δε συμμαζεύεται ! 1
Finn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Όσο υπάρχει κόσμος που ψάχνει απελπισμένα δουλειά τόσο θα υπάρχουν και τέτοιες αγγελίες. Εγώ είμαι Λονδίνο εδώ κι ένα μήνα και πέτυχα αρκετές περιπτώσεις απάτης. Σε μια συνέντευξη μάλιστα μου ζήτησαν να πληρώσω 400 λίρες για μαθήματα IT και μετά λέει θα με προσλάμβαναν.
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Όσο υπάρχει κόσμος που ψάχνει απελπισμένα δουλειά τόσο θα υπάρχουν και τέτοιες αγγελίες. Εγώ είμαι Λονδίνο εδώ κι ένα μήνα και πέτυχα αρκετές περιπτώσεις απάτης. Σε μια συνέντευξη μάλιστα μου ζήτησαν να πληρώσω 400 λίρες για μαθήματα IT και μετά λέει θα με προσλάμβαναν. Α ναι γυνονται και τετοια εξω, νομιζα πως εμεις εχουμε μονο τετοια προνομια...
Praetorianos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 μας πρήζει και με την Avon και δε συμμαζεύεται ! Α γεια σου! Έχω γραφτεί στα newsletters του kariera να κραταω μια επαφη με την ελληνική αγορά, και 9/10 αγγελίες "Θέλετε να γίνετε συνεργάτης στα" random πόλη της Ελλάδας. Και όχι μια καταχώρηση, 10-12 καταχωρήσεις, για την ίδια ακριβώς αγγελία, ανα newsletter. Που να της καούν τα γραφεία του HR πατόκορφα. Α επίσης, ξέρει κανείς πως μπορεί να μου έρχεται 1 newsletter για όλες τις κατηγορίες, αντί ξεχωριστά 1/κατηγορία? πχ consulting/χρηματοοικονομικά λαμβάνω 2 mail, ενώ όλα τα άλλα job sites τα στέλνουν όλα σε ένα περιποιημένα.
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Α γεια σου! Έχω γραφτεί στα newsletters του kariera να κραταω μια επαφη με την ελληνική αγορά, και 9/10 αγγελίες "Θέλετε να γίνετε συνεργάτης στα" random πόλη της Ελλάδας. Και όχι μια καταχώρηση, 10-12 καταχωρήσεις, για την ίδια ακριβώς αγγελία, ανα newsletter. Που να της καούν τα γραφεία του HR πατόκορφα. Α επίσης, ξέρει κανείς πως μπορεί να μου έρχεται 1 newsletter για όλες τις κατηγορίες, αντί ξεχωριστά 1/κατηγορία? πχ consulting/χρηματοοικονομικά λαμβάνω 2 mail, ενώ όλα τα άλλα job sites τα στέλνουν όλα σε ένα περιποιημένα. Ε ναι εχει γυνει αηδια αλλα οχι μονο το καριερα και αλλου τα ιδια. Για αυτο που ρωτας νομιζω μπορεις να το δεις μεσω των ρυθμισεων στο προφιλ σου. 1
black_widow Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Α γεια σου! Έχω γραφτεί στα newsletters του kariera να κραταω μια επαφη με την ελληνική αγορά, και 9/10 αγγελίες "Θέλετε να γίνετε συνεργάτης στα" random πόλη της Ελλάδας. Και όχι μια καταχώρηση, 10-12 καταχωρήσεις, για την ίδια ακριβώς αγγελία, ανα newsletter. Που να της καούν τα γραφεία του HR πατόκορφα. Α επίσης, ξέρει κανείς πως μπορεί να μου έρχεται 1 newsletter για όλες τις κατηγορίες, αντί ξεχωριστά 1/κατηγορία? πχ consulting/χρηματοοικονομικά λαμβάνω 2 mail, ενώ όλα τα άλλα job sites τα στέλνουν όλα σε ένα περιποιημένα. Eμένα 1 μου έρχεται με αγγελίες σε παρόμοιες θέσεις αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς έχω κάνει, κάποτε με πρήζανε και μένα... Επίσης τώρα τελευταία βλέπω πολλές θέσεις εθελοντισμού και έχω την απορία που τα βρήκανε τα λεφτά για τις αγγελίες αλλά εντούτοις ψάχνουν εθελοντές... 1
Praetorianos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Eμένα 1 μου έρχεται με αγγελίες σε παρόμοιες θέσεις αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς έχω κάνει, κάποτε με πρήζανε και μένα...Δεν αναφέρομαι το mail που λες "αγγελίες σε παρόμοιες θέσεις". Μιλάω για τις θέσεις με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κάπως έτσι:
linkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Eμένα 1 μου έρχεται με αγγελίες σε παρόμοιες θέσεις αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς έχω κάνει, κάποτε με πρήζανε και μένα... Επίσης τώρα τελευταία βλέπω πολλές θέσεις εθελοντισμού και έχω την απορία που τα βρήκανε τα λεφτά για τις αγγελίες αλλά εντούτοις ψάχνουν εθελοντές... Το να εισαι εθελοντης ειναι το νεο trend ρε! Σε παιρνουν, δουλευεις αμισθι για οσο πιστευουν αυτοι οτι τους εισαι χρησιμος/η κι εσυ εχεις την ελπιδα οτι θα το γραψεις στο βιογραφικο σου και θα καταφερεις να βρεις την πολυποθητη δουλεια με τα 450 ευρω το 12ωρο. Disclaimer: Δεν κραζω κανεναν που δουλευει αμισθι καθως ενα καλο μου φιλαρακι δουλευει χωρις να πληρωνεται. Το καραγκιοζιλικι των εταιριων που εκμεταλευονται την κατασταση στην αγορα εργασιας κραζω.
REDODIN7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το να εισαι εθελοντης ειναι το νεο trend ρε! Σε παιρνουν, δουλευεις αμισθι για οσο πιστευουν αυτοι οτι τους εισαι χρησιμος/η κι εσυ εχεις την ελπιδα οτι θα το γραψεις στο βιογραφικο σου και θα καταφερεις να βρεις την πολυποθητη δουλεια με τα 450 ευρω το 12ωρο. Disclaimer: Δεν κραζω κανεναν που δουλευει αμισθι καθως ενα καλο μου φιλαρακι δουλευει χωρις να πληρωνεται. Το καραγκιοζιλικι των εταιριων που εκμεταλευονται την κατασταση στην αγορα εργασιας κραζω. Αυτό δεν το καταλαβαίνω ok να πας εθελοντής σε συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως νοσοκόμος ή γιατρός αλλά να δουλεύεις σε εταιρεία που πουλάει κάτι οι προσφέρει υπηρεσίες ποιος ο λόγος ?
linkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αυτό δεν το καταλαβαίνω ok να πας εθελοντής σε συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως νοσοκόμος ή γιατρός αλλά να δουλεύεις σε εταιρεία που πουλάει κάτι οι προσφέρει υπηρεσίες ποιος ο λόγος ? Well, οι περισσοτερες απο αυτες σου κολλανε στην πορεια την ταμπελα του intern/πρακτικαριου ωστε να νιωθεις οτι κατι κανεις. Τα ''υποτιθεμενα'' οφελη για σενα: Σου δινουν την αισθηση πως αμα εισαι καλος σε αυτο που κανεις θα σε προσλαβουν κανονικα και θα σε πληρωνουν.Ετσι καταληγεις να δουλευεις φουλ για καποιον που δεν σε πληρωνει. Μαζευεις εμπειρια και εχεις κατι να γραψεις στο βιογραφικο σου περα απο το πτυχιο σου και μια ξενη γλωσσα. Αμα βρεις δουλεια (κανονικη), υποτιθεται πως θα εχεις καποιον (προηγουμενο εργοδοτη/προισταμενο) να στειλει μια συστατικη στον νεο εργοδοτη για να του πει ποσο πανεξυπνος και εργατικος εισαι.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μα εδώ τουλάχιστον 1εκ εργαζόμενοι στην Ελλάδα "εθελοντικά" εργάζονται...γιατί όχι και εσύ
black_widow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το να εισαι εθελοντης ειναι το νεο trend ρε! Σε παιρνουν, δουλευεις αμισθι για οσο πιστευουν αυτοι οτι τους εισαι χρησιμος/η κι εσυ εχεις την ελπιδα οτι θα το γραψεις στο βιογραφικο σου και θα καταφερεις να βρεις την πολυποθητη δουλεια με τα 450 ευρω το 12ωρο. Disclaimer: Δεν κραζω κανεναν που δουλευει αμισθι καθως ενα καλο μου φιλαρακι δουλευει χωρις να πληρωνεται. Το καραγκιοζιλικι των εταιριων που εκμεταλευονται την κατασταση στην αγορα εργασιας κραζω. Εθελοντισμό δεν κάνω πια ούτε και σε μη κερδοσκοπική φάση ( έχω κάνει παλιά για εμπλουτισμό CV- μόλις ξεψαρώνεις φυσικά πηγαίνεις όποτε γουστάρεις σε φάση δεν έχω τι να κάνω ας περάσω μία βόλτα ), πραγματικά ακόμα και σε τέτοια φάση που όρεξη να δουλεύσεις αν δεν παίρνεις ευρώ, τόσα προγράμματα ΕΣΠΑ τρέχουν , ντροπή ας πάρουν προσωπικό που να πληρώνεται και να ασφαλίζεται. Μα εδώ τουλάχιστον 1εκ εργαζόμενοι στην Ελλάδα "εθελοντικά" εργάζονται...γιατί όχι και εσύ Πλάκα πλάκα και οι εργαζόμενοι πλέον "εθελοντές " έχουν γίνει, για αυτό μας πάταγαν στην προηγούμενη δουλειά μου. Μόλις διαμαρτυρόσουν για κάτι λέγαν " ουρά περιμένουν και με τα μισά λεφτά αφού πληρώνουμε στην ώρα μας ". Και τελικά όντως πήραν άτομα μισοτιμής που λέμε... Αυτό δεν το καταλαβαίνω ok να πας εθελοντής σε συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως νοσοκόμος ή γιατρός αλλά να δουλεύεις σε εταιρεία που πουλάει κάτι οι προσφέρει υπηρεσίες ποιος ο λόγος ? Ο μόνος λόγος είναι να είσαι κορόιδο ή αφελής. Μου στείλανε παρεπιμπτόντως απάντηση σε ένα βιογραφικό που είχα στείλει για να τους διορθώσω ένα αρχείο δοκιμαστικά ( ξέχασαν να επισυνάψουν το αρχείο να γελάσουμε ). Δυστυχώς δεν βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας στο site τους να ακούσουν τα μπινελίκια τους ...
DrLo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ Για έργο στην Κεντρική Αφρική. Προσόντα: Εμπειρία μελετών κατασκευών διανομής Μ.Τ. – Χ.Τ. Γαλλικά (απαραίτητα) - Αραβική (επιθυμητή) διάλεκτος shuba ή guera προτιμητέα. Δυνατότητα παραμονής σε χώρα της Αφρικής. Προσφέρονται: Ενδιαίτηση Ενδιάμεσα ταξίδια Πρόσληψη Ελλάδος ή Κύπρου 5
lambroszekis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω σε αυτη την Site: http://www.xe.gr/jobs/evresi,imiapasxolisi|ad-31467377.html">αγγελια που ειναι η απατη; Βασικα κατι δεν μου κολλαει σε αυτο αλλα δεν μπορω να το δω
ZAKKWYLDE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω σε αυτη την Site: http://www.xe.gr/jobs/evresi,imiapasxolisi|ad-31467377.html">αγγελια που ειναι η απατη; Βασικα κατι δεν μου κολλαει σε αυτο αλλα δεν μπορω να το δω Δεν χρειάζεται πολλά για να καταλάβεις ότι είναι απάτη. Δεν έχει επωνυμία, ούτε mail, ούτε site ενώ το τηλέφωνο δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά. Ήδη έχεις 4 red flags. Τώρα η αγγελία: ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ομιλος ζητει νεες-νεους φοιτητες-φοιτητριες για 3 ωρη ημιαπασχοληση,πρωινα η απογευματινα ωραρεια σε ευχαριστο περιβαλλον 29 ευρω ανα ημερα πληρωμη αυθημερων , τιμή 680€ , 10:00-20:00 Εντελώς αντιεπαγγελματικό γράψιμο. Πουθενά τόνοι και τραγικά ορθογραφικά λάθη. Τώρα το 10ευρώ/ώρα είναι εντελώς εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα. Ε τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι είναι μούφα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα