LongTom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω σε αυτη την Site: http://www.xe.gr/jobs/evresi,imiapasxolisi|ad-31467377.html">αγγελια που ειναι η απατη; Βασικα κατι δεν μου κολλαει σε αυτο αλλα δεν μπορω να το δω Όπως οι άλλες εταιρίες προσφέρουν δουλειά άνευ αποδοχών,αυτοί μάλλον προσφέρουν δουλειά άνευ ρούχων. Έτσι μόνο μπορώ να το εξηγήσω.
lambroszekis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν χρειάζεται πολλά για να καταλάβεις ότι είναι απάτη. Δεν έχει επωνυμία, ούτε mail, ούτε site ενώ το τηλέφωνο δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά. Ήδη έχεις 4 red flags. Τώρα η αγγελία: ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ομιλος ζητει νεες-νεους φοιτητες-φοιτητριες για 3 ωρη ημιαπασχοληση,πρωινα η απογευματινα ωραρεια σε ευχαριστο περιβαλλον 29 ευρω ανα ημερα πληρωμη αυθημερων , τιμή 680€ , 10:00-20:00 Εντελώς αντιεπαγγελματικό γράψιμο. Πουθενά τόνοι και τραγικά ορθογραφικά λάθη. Τώρα το 10ευρώ/ώρα είναι εντελώς εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα. Ε τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι είναι μούφα; Εχεις απολυτο δικιο και μενα δεν μου εκοψε να το εξετασω απο αυτη την πλευρα.
REDODIN7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μου ηρθε mail για εθελοντικη εργασια σε κατασκευαστικη (ξυλινες κατασκευες) χαχα δεν πανε καλα! 1
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εγω προτεινω να ξεκινησουμε μια αλυσιδα-πυραμιδα με ιπποφαες ή σπιρουλινα...τα λεφτα θα μενουν στην ελλαδα και νομιζω 1 απο τα 2 εχει παρει και αναγνωριση εοφ ή fda.ψηθειτε θα τους γ**** τους αλλους
redmanftw Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 παιδια εγω ειχα στειλει βιογραφικα και με ειχαν πριξει μερικοι απο αυτους...καθε μερα τηλεφωνα και το ενα μετα το αλλο,γιατι δεν το σηκωνα...απο κει καταλαβα οτι παιζει πολυ απατη στις μερες μας..μην πηγαινει κανεις για "δοκιμαστικη" περιοδο χωρις να εχει κανει συμβαση εργασιας... 1
lambroszekis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 παιδια εγω ειχα στειλει βιογραφικα και με ειχαν πριξει μερικοι απο αυτους...καθε μερα τηλεφωνα και το ενα μετα το αλλο,γιατι δεν το σηκωνα...απο κει καταλαβα οτι παιζει πολυ απατη στις μερες μας..μην πηγαινει κανεις για "δοκιμαστικη" περιοδο χωρις να εχει κανει συμβαση εργασιας... Ποσο καιρο δοκιμη; ν μηνες...ε;
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 παιδια εγω ειχα στειλει βιογραφικα και με ειχαν πριξει μερικοι απο αυτους...καθε μερα τηλεφωνα και το ενα μετα το αλλο,γιατι δεν το σηκωνα...απο κει καταλαβα οτι παιζει πολυ απατη στις μερες μας..μην πηγαινει κανεις για "δοκιμαστικη" περιοδο χωρις να εχει κανει συμβαση εργασιας...Μακρια απο αυτο το κακο. Εχει βρωμισει ο τοπος απο απατεωνες και "δοκιμαστικες περιοδους" που δεν ξερεις ποτε τελειωνουν. Δοκιμαστικη περιοδος δεν μπορει να ειναι πανω απο 2-4 ωρες ΜΑΧ. Οποιος εργοδοτης δεν γουσταρει να πληρωσει εργατικα ας τα κανει μονος του. Ας το κλεισει το μπουρδελο του και ας βγει και αυτος στο μεροκαματο ή ας μικρυνει την επιχειρηση του σε τετοιο βαθμο ετσι ωστε να την βγαζει με 1-2 ατομα (συμπεριλαμβανομενου του εαυτου του). Λεφτα πανω στις πλατες των αλλων τερμα. Ποτε με το καλο θα σταματησει η γονικη χρηματοδοτηση στους κανακαρηδες και τσουπρες τους μπας και δουμε καμια ασπρη μερα? 3
black_widow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ποτε με το καλο θα σταματησει η γονικη χρηματοδοτηση στους κανακαρηδες και τσουπρες τους μπας και δουμε καμια ασπρη μερα? Το έλεγα και εγώ εδώ και χρόνια αυτό , ότι δηλαδή η γονική χρηματοδότηση κάνει κακό και στους μισθούς μας και με λέγανε γραφική... 2
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το έλεγα και εγώ εδώ και χρόνια αυτό , ότι δηλαδή η γονική χρηματοδότηση κάνει κακό και στους μισθούς μας και με λέγανε γραφική...Ζηλευω χωρες που το εχουν δεδομενο οτι τα παιδια τους θα τα στειλουν να ζησουν μονα τους στα 18 τους. Μονο ετσι φτιαχνεις ενα σωστο συστημα. Βολεψακηδες, χαραμοφαιδες, αρμεχτες και διαφοροι τετοιοι δεν θα μπορουσαν να υπαρχουν σε τετοιο βαθμο. Τουλαχιστον οχι σε σημειο που να επηρεαζουν αμεσα μισθους.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ζηλευω χωρες που το εχουν δεδομενο οτι τα παιδια τους θα τα στειλουν να ζησουν μονα τους στα 18 τους. Μονο ετσι φτιαχνεις ενα σωστο συστημα. Βολεψακηδες, χαραμοφαιδες, αρμεχτες και διαφοροι τετοιοι δεν θα μπορουσαν να υπαρχουν σε τετοιο βαθμο. Τουλαχιστον οχι σε σημειο που να επηρεαζουν αμεσα μισθους. Αυτο με το ορι ηλικιας σηκωνει πολυ συζητηση παντος εχεις δικιο σε αυτο που λες ηξερα ενα που ο γιος του ηταν τρελος χαραμοφαις συνεχεια ζημεια στο αυτοκινητο μεγαλους λογαριασμους σε νυκτερινα μαγαζια και αντι να τους δωσει καμια φαπα να στρωσει παταγε στο λαιμο τους εργαζομενους του που πλητωναν τα σπασμενα
redmanftw Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/05/photosvideo.html Δειτε εδω για μια εταιρια
UncleBens Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω σε αυτη την Site: http://www.xe.gr/jobs/evresi,imiapasxolisi|ad-31467377.html">αγγελια που ειναι η απατη; Βασικα κατι δεν μου κολλαει σε αυτο αλλα δεν μπορω να το δω Αν είναι κοντά στην κάνιγγος αυτό τότε είναι μια απάτη ψάχνουν μικρούς για να τους βάζουν να πουλάνε ημερολόγια πλασάροντας με οποιον τρόπο ελευθερα (βεβαια σε συμβουλεύουν να πεις ότι μαζεύεται λεφτά για εκδρομή κτλ) υπογράφεις και μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις αποκλειστική ευθύνη για το εμπόρευμα και για το πως το διακινείς και παίρνεις τα μισά από την τιμή πώλησης του ημερολογίου (της πλακας) η τις κάρτας (τις πλακας) που σου δίνουν...
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Υπάρχουν ακόμα αυτές οι εταιρίες με τα ημερολόγια και τις εικόνες? 16 χρονών ήμουν οταν ειχα πάει πριν πολλά πολλά χρόνια σε μια τέτοια και μας έδωσαν κάτι ημερολόγια και εικόνες του κ...ου. Φυσικά όσο καλό λέγειν και αν είχαμε, πουλήσαμε μόλις 4 απ τα 20 που μας είχαν δοθεί (10 σε μένα και 10 σε μια κοπέλα). Μόλις γυρίσαμε μας την είπαν κιόλας που τους χαλάσαμε το χρόνο τους, ενω δεν ειχαμε διάθεση να πουλήσουμε, μας πέταξαν κυριολεκτικά στο πάτωμα 500 δραχμές και μας εδιωξαν, επιδεικνύοντας με περηφάνια ένα άλλο ζευγαρι το οποίο είχε πουλήσει τα πάντα και δουλευε εκεί 3 χρόνια. (το παρασκηνιο είναι πως το επόμενο πρωί, πήγε οικογενειακό μου πρόσωπο με αστυνομία και τους έδεσε. Στο δικαστήριο στο οποίο εγω δεν μπόρεσα να πάω, όντας φοιτητής πλέον, ο ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος πληρωνοντας ένα πρόστιμο. Αθάνατη δικαιοσύνη ) Φαντάζομαι οτι απο τότε έβαλαν μυαλό και βάζουν στο κόσμο να υπογραψει για ευθύνες κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα