Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσς γι'αυτό να ζητάει άτομο να μιλά σωστά ελληνικά.

Δεν είναι για γέλια.

Αυτό ακούγεται τόσο λογικό όσο το να βγάλω εγώ μια αγγελία σε Ρώσικα-Γκιονάκη ... επειδή ακριβώς δε ξέρω να μιλάω Ρώσικα.

Με λίγα λόγια λες ότι αγγελία αυτό που λέει είναι

"Φτιάξαμε μια εταιρεία αλλά δε ξέρει κανείς μας να κάνει αυτό που απαιτείται για να κάνουμε σωστά τη δουλειά ... εσύ που ξέρεις έλα να δουλέψεις για μας, ας είσαι και σαχλαμάρας - σοβαροφανής να μην είσαι - φτάνει να μη θες ντε και καλά να κάνεις δουλειά που σπούδασες (και που στη τελική είναι αυτό που ζητάμε)".

Δημοσ.

Αυτό ακούγεται τόσο λογικό όσο το να βγάλω εγώ μια αγγελία σε Ρώσικα-Γκιονάκη ... επειδή ακριβώς δε ξέρω να μιλάω Ρώσικα.

Τρία τα τινά ρε φίλε.

1. Ο τύπος δεν συντάσσει σωστά και γυρεύει άτομο να μπορεί.

2. Είναι μαλάκας και όποιος πάει, ας πρόσεχε.

3. Έχουν δει πολλές μαλακίες τα μάτια του και άλλα τόσα άκουσαν τ'αυτιά του.

Όσον αφορά το τρίτο, αν λάβεις υπόψιν ότι το 90% των βιογραφικών που στέλνονται είναι σε χειρότερη κατάσταση από την δική του αγγελία, εντάξει, δεν είναι να απορείς.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν είχα επιχείρηση έτσι θα ήθελα να ήταν ο υπάλληλος. Άσχετα που ακούγεται περίεργο σε μια αγγελία καθώς τις έχουμε συνηθίσει τελείως σοβαροφανείς

Δηλαδή αν αντί για Economist διαβάζει FT δε κάνει ?

Όσον αφορά το τρίτο, αν λάβεις υπόψιν ότι το 90% των βιογραφικών που στέλνονται είναι σε χειρότερη κατάσταση από την δική του αγγελία, εντάξει, δεν είναι να απορείς.

Σύμφωνοι ... αλλά αυτό το 90% δεν ανοίγει χρηματοπιστωτική εταιρεία να το παίζει CEO ... ψάχνει για μεροκάματο ...

οκ, ένα μεροκάματο θα το σκεφτόμουν να του το δώσω και σ' αυτον ... όχι να τον έχω "αφεντικό"

Δημοσ.

Σύμφωνοι ... αλλά αυτό το 90% δεν ανοίγει χρηματοπιστωτική εταιρεία να το παίζει CEO ... ψάχνει για μεροκάματο ...

Συμφωνώ. Το κακό όμως είναι ότι από αυτό το 90% οι μισοί έχουν βγάλει πανεπιστήμιο. Κανείς όμως δεν σκέφτεται ότι η ίδια η αναζήτηση δουλειάς είναι εργασία από μόνη της, μην σου πω και τέχνη. Και η πρώτη εντύπωση είναι το βιογραφικό. Και ποτέ ξανά δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...