zoranb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει κανένα κατάστημα με μοντέρνα γυαλιά οράσες που να έχετε πάει και να μείνατε ευχαριστημένοι; Online να μπορεί να δεί κανείς γυαλιά;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 www.otticanet.com Έχω αγοράσει γυαλιά ηλίου και έχουν άψογο service (και καλές τιμές). Έχουν και οράσεως, δεν έχω πάρει (γιατί δεν τα έχω ανάγκη - ακόμη...). 2
zoranb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Thanx αλλά για οράσεως ενδιαφέρομαι εγώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Thanx αλλά για οράσεως ενδιαφέρομαι εγώ! Αν πας στο site θα δεις ότι έχουν και οράσεως και μάλιστα μεγάλη ποικιλία. 1
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 www.otticanet.com Έχω αγοράσει γυαλιά ηλίου και έχουν άψογο service (και καλές τιμές). Έχουν και οράσεως, δεν έχω πάρει (γιατί δεν τα έχω ανάγκη - ακόμη...). Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή έριξα μια ματιά στο site και πραγματικά είναι πολύ καλό και με καλές τιμές , θα ήθελα να βρω που έχει την αναζήτηση σε όλα τα προϊόντα ( γυαλιά Ηλίου ) εμένα με ενδιαφέρει αν τιμή που δεν την βρήκα , το μόνο που βρήκα είναι ανα κατηγορία πχ. police και ότι θες ή κάποια άλλη εταιρία.
gsmeros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 gia to otticanet να κανω και εγω μια ερωτηση ... για γυαλια ορασεως βλεπω οτι οι φακοι ειναι free οπως λεει αλλα για μυωπια πχ 4 , δεν εχει επιλογη για λεπτο φακο? αν τα παραγγειλω βαζοντας τη μυωπια μου , θα ερθει με χοντρο φακο που δε θα χωραει ?
Tempor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 gia to otticanet να κανω και εγω μια ερωτηση ... για γυαλια ορασεως βλεπω οτι οι φακοι ειναι free οπως λεει αλλα για μυωπια πχ 4 , δεν εχει επιλογη για λεπτο φακο? αν τα παραγγειλω βαζοντας τη μυωπια μου , θα ερθει με χοντρο φακο που δε θα χωραει ? Μαλλον δεν εχει επιλογη επειδη λογο των βαθμων η λεπτυνση ειναι υποχρεωτικη ή επειδη στο σκελετο δε θα εχει διαφορα. Κακου καλου ρωτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα