Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα κατάστημα με μοντέρνα γυαλιά οράσες που να έχετε πάει και να μείνατε ευχαριστημένοι; Online να μπορεί να δεί κανείς γυαλιά;

• Super Moderators
Δημοσ.

www.otticanet.com

Έχω αγοράσει γυαλιά ηλίου και έχουν άψογο service (και καλές τιμές). Έχουν και οράσεως, δεν έχω πάρει (γιατί δεν τα έχω ανάγκη - ακόμη...). 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Thanx αλλά για οράσεως ενδιαφέρομαι εγώ!

Αν πας στο site θα δεις ότι έχουν και οράσεως και μάλιστα μεγάλη ποικιλία. 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

www.otticanet.com

Έχω αγοράσει γυαλιά ηλίου και έχουν άψογο service (και καλές τιμές). Έχουν και οράσεως, δεν έχω πάρει (γιατί δεν τα έχω ανάγκη - ακόμη...). 

Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή έριξα μια ματιά στο site και πραγματικά είναι πολύ καλό και με καλές τιμές , θα ήθελα να βρω που έχει την αναζήτηση σε όλα τα προϊόντα ( γυαλιά Ηλίου ) εμένα με ενδιαφέρει αν τιμή που δεν την βρήκα , το μόνο που βρήκα είναι  ανα κατηγορία πχ. police και ότι θες ή κάποια άλλη εταιρία.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

gia to otticanet να κανω και εγω μια ερωτηση ...

για γυαλια ορασεως βλεπω οτι οι φακοι ειναι free οπως λεει 

αλλα για μυωπια πχ 4 , δεν εχει επιλογη για λεπτο φακο?

αν τα παραγγειλω βαζοντας τη μυωπια μου , θα ερθει με χοντρο φακο που δε θα χωραει ?

Δημοσ.

gia to otticanet να κανω και εγω μια ερωτηση ...

για γυαλια ορασεως βλεπω οτι οι φακοι ειναι free οπως λεει

αλλα για μυωπια πχ 4 , δεν εχει επιλογη για λεπτο φακο?

αν τα παραγγειλω βαζοντας τη μυωπια μου , θα ερθει με χοντρο φακο που δε θα χωραει ?

Μαλλον δεν εχει επιλογη επειδη λογο των βαθμων η λεπτυνση ειναι υποχρεωτικη ή επειδη στο σκελετο δε θα εχει διαφορα. Κακου καλου ρωτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...