Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους εχω το εξης προβλημα το pc  μου.  εκανα εγκατασταση των windows 7 home premium 64bit εγκαταστισα κανονικα ολους τους driver  του υπολογιστη εβαλα και καπια προγραμματα και μετα επιδει κουραστηκα και τον εκλεισα.. και ξαφνικα μετα απο καποιες ωρες απο μονο του εντελως ανοιξε αλλα δεν εκανε τιποτα απλα εχει μαυρι οθονη το power baton δεν ακουει για να κλησει και αναγκαστηκα το εκλεισα απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου. και με το που ξανα ανοιξα το κουμπι του τροφοδοτικου πηρε αμεσως αλλα παλι βγαζει μαυρη οθονη και δεν κανει τιποτα αλλο. δοκιμασα τα σχετικα να αφαιρεσω ολα τα περιφεριακα ,μηδενησα τα bios αλλα παλι τιποτα... καμια ιδεα παιδια εσεις...???? ευχαριστω..

Δημοσ.

Καλημέρα, δες τις τάσεις του τροφοδοτικού απο το bios η ακόμα καλύτερα εάν έχεις κάποιο tester

επίσης δες πάλι απο το bios το Wake on LAN και Wake On Ring εάν είναι disabled...

Δημοσ.

Αφού δεν ανταποκρίνεται το «μπατόν» πολύ πιθανόν να έχει χαλάσει ή κολλήσει αυτό.

Άνοιξε το κουτί και δες πάνω στην μητρική έχει μια σειρά με ακίδες(jumper) όπου καταλήγουν πολλά καλώδια βγάλε αυτό που λέει power (pwr) με ένα κατσαβίδι μπορείς να βραχυκυκλώσεις αυτές της δύο ακίδες(πρόσεχε μην ακουμπήσεις πουθενά αλλού) για να ξεκινήσει ο Η/Υ ,αυτά όλα μόνο για έλεγχο για να δεις αν όντος είναι εκεί το πρόβλημα.

Αν είναι αυτό, θα πρέπει να αλλάξεις τον διακόπτη,αν είναι φτηνό το κουτί μάλλον σε συμφέρει περισσότερο να αλλάξεις όλο το κουτί :)

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για αυτα αλλα α) δεν εχω προσβασει στα bios δεν κανει εκκινηση... δικιμασα να βαλω σε αλλο κουτι την μυτρικη παλια τα ιδια υποπτευομαι οτι μαλλον μου αφησε χρονους. μου κανει εντυπωσει ομως τοσο ξαφνηκα 

Δημοσ.

Δοκίμασε πάλι να βγάλεις όλα τα εξτρά περιφεριακά. RAM άσε μόνο μία, βγάλε σκληρό CD-ROM κάρτα γραφικών (αν έχεις Onboard) και γενικά ότι μπορείς να βγάλεις,βγάλτω και ξαναδοκίμασε.

Μετά δες τα καλώδια μην ακουμπάει κάποιο στο backplate της μητρικής και κάνει βραχυκύκλωμα (μου έχει τύχει αυτό!!!) και να μην ακουμπάει σε κανένα άλλο περίεργο σημείο την μητρικής και αν είναι κουμπωμένα σωστά.

Δοκίμασε αυτά και ξαναπές μας..

Δημοσ.

το δοκιμασα τιποτα παιδια με το που γυρναω το διακοπτη του τροφοδοτικου στο on ο υπολογιστης ανοιγει αμεσως και δεν κανει τπτ on board  δεν εχω...και τιποτα να μν εχω επανω το οδιο μου πραγμα μου κανει αρκει να εχω τh τροφοδοσια συνδεδεμενη  24pin και ανοιγει μονο ......φφφφφφφ μου ερχετε να το παταξω απο κανενα μπαλκονι το μ@...λ..$% :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...