Giorgosxalkida Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα φιλοι μου θα ηθελα να μου πειτε εναν συντομο τροπο για να αλλαζω καταληξη στα αρχεια μου στα windos vista ; πχ .mp4 σε κατι αλλο ευχαριστω
disqualified Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Περιεγραψε καλυτερα το προβλημα σου. Θες να αλλαξεις την καταληξη (απενεργοποιησε την αποκρυψη των καταληξεων απο το folder options) απλα ή να κανεις μετατροπη σε καποιο αρχειο βιντεο. 1
Giorgosxalkida Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Περιεγραψε καλυτερα το προβλημα σου. Θες να αλλαξεις την καταληξη (απενεργοποιησε την αποκρυψη των καταληξεων απο το folder options) απλα ή να κανεις μετατροπη σε καποιο αρχειο βιντεο. Αυτο δεν μπορω να εντοπισω ..μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τα βηματα για να βρω αυτο που λες; ευχαριστω
disqualified Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 υπολογιστης μου, οργανωση, επιλογες φακελων, προβολη 1
Giorgosxalkida Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 υπολογιστης μου, οργανωση, επιλογες φακελων, προβολη ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα