Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από τον αριθμό 54787 που λέγε τα εξής

"ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΥΜΑ:? Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ GL372178"

και μετά από λίγο ήρθε και άλλο μήνυμα από τον ίδιο αριθμό που έλεγε

"ΑΠΟ ΕΛΛΗ4: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ! ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;"

wtf είναι αυτά;

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από τον αριθμό 54787 που λέγε τα εξής

[...]

και μετά από λίγο ήρθε και άλλο μήνυμα από τον ίδιο αριθμό που έλεγε

"ΑΠΟ ΕΛΛΗ4: [...]

wtf είναι αυτά;

Ο brickoman κάνει πλάκες πάλι.

• Like 4
Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται. Έψαξα στο Google και πρόκειται για κλέφτες όπου στέλνουν τυχαία τέτοιου τύπου μηνύματα και άμα απαντήσεις χρεώνεσαι 2+ ευρώ. Το πιο άσχημο είναι ότι δεν έδωσα πουθενά το νούμερο μου και από ότι διαβάζω στο internet ούτε οι άλλοι το είχαν δώσει κάπου. Προσέχετε μη σας τύχει και σας.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχουν ξεσκιστει απο το πρωι να μου στελνουνε μηνυματα, και δεν βρισκω email επικοινωνιας. Σιγα μην τους παρω και τηλεφωνο με δικη μου χρεωση επειδη πανε να μας φανε τα λεφτα!

Στο μεταξυ ειναι πολλοι με το ιδιο προβλημα, κλασσικα οι καταγγελειες στους αχρηστους δημοσιους υπαλληλους της ΕΕΤΤ πεφτουν στο κενο!

Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται. Έψαξα στο Google και πρόκειται για κλέφτες όπου στέλνουν τυχαία τέτοιου τύπου μηνύματα και άμα απαντήσεις χρεώνεσαι 2+ ευρώ. Το πιο άσχημο είναι ότι δεν έδωσα πουθενά το νούμερο μου και από ότι διαβάζω στο internet ούτε οι άλλοι το είχαν δώσει κάπου. Προσέχετε μη σας τύχει και σας.

Να προσέχουμε μη μας στείλουν άκυρα μηνύματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...