Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

χθες κατέβασα μία ταινία και υποτιτλους στον ΗΥ μου. Εν συνεχεια περασα και τα δυο σε DVD (εγγραφή με την βοήθεια του ΝΕΡΟ και αφού το τσεκάρισα στον δικό μου ΗΥ και έπαιζε μια χαρα , το έδωσα σε μία φίλη μου. Αυτή μου παραπονέθηκε ότι μετά τα τέσσερα πρώτα λεπτά, οι υπότιτλοι εξαφανίστηκαν..

Ξέρετε μήπως τι φταίει? Εγώ την ταινία , όπως την έχω στον ΗΥ μου , την βλέπω μια χαρα, οι υπότιτλοι είναι συνεχώς παρόντες.

Ευχαριστώ  για κάθε βοήθεια,

Δημοσ.

καλημέρα :)

θα σου πω τι έκανα : εβαλα το κενο DVD στην θέση του, ανοιξα το ΝΕΡΟ και επέλεξα "εγγραφή δίσκου βίντεο", στην καρτέλλα που εμφανίστηκε επέλεξα " αρχεια DVD βιντεο " , εσυρα πρώτα την ταινία και μετά τους υπότιτλους και πάτησα " επομενο" .. και μετά αρχισε η εγγραφη...

Οταν τελείωσε τσεκάρισα αυτό που έγραψα και σε μένα έπαιζε μιά χαρα...

Δημοσ.

Καλά, να το κατεβάσω.. αλλά πώς εξηγείται το ότι σε μένα η ταινία παίζει άψογα , στην φίλη μου ξεκίνησε με υπότιτλους και στον δρόμο.. χάθηκαν και επίσης, κάποια άλλη ταινία παίζει τέλεια ?

Δηλαδή άδικα πλήρωσα για το ΝΕΡΟ ;

Δημοσ.

Ανεξήγητο φίλε. Όπως και πολλά άλλα που συμβαίνουν κατά καιρούς με στους υπολογιστές. Πολλά μπορεί να φταίνε. Μπορεί να φταίει το Νέρο, μπορεί ο codec της ταινίας, μπορεί η μορφή των υπότιτλων, μπορεί το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η φίλη σου...

Με λίγα λόγια μπορεί να φταίει οτιδήποτε, οπότε άκρη δύσκολα θα βρεις. Αφού τα παίζει και η φίλη σου σε υπολογιστή, γιατί δεν έγραφες την ταινία όπως είναι; Σε Divx η ότι άλλο ήταν, αλλά έβαλες το Νέρο να στην μετατρέψει σε ταινία DVD;

Δημοσ.

επειδη απλά είμαι .. ασχετη...  . Αν το κατεβασω αυτο το πρόγραμμα που μου πρότεινες, μπορώ να κάνω αυτό που μου προτείνεις? Με ποιο τρόπο? μπορεις να με καθοδηγήσεις ;

.. οποτε έχεις χρόνο, φυσικά..

Σε ευχαριστώ ,

οκ, το βρήκα, το κατέβασα και τελικά δεν ήταν δύσκολο :), τα κατάλαβα όλα, βήμα βήμα.

Και πάλι σε ευχαριστώ, καλημέρα..

Δημοσ.

Αν η φίλη σου όπως είπα και πριν παίζει τα βίντεο από υπολογιστή, δεν χρειάζεται να τα μετατρέπεις. Απλά γράψτα σε DVD σαν DATA και όχι σαν Video. Όταν τα γράφεις σαν βίντεο στα μετατρέπει σε μορφή DVD για να τα παίζουν ΟΛΑ τα DVD players των τηλεοράσεων. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού πλέον ακόμα και τα DVD των τηλεοράσεων υποστηρίζουν Divx κ.α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...