Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι τυχερή που της το ξέκοψες τώρα στην αρχή.

Αυτές οι ασθένειες μπορούν να γίνουν χρόνιες.

Και αν δεν το καταλάβεις οτι σε εκμεταλεύονται μπορεί να είσαι το κορόιδο για πολύ καιρό,νομίζωντας οτι είναι φίλοι σου.

Έτσι την είχα πατήσει εγώ,με βλέπανε καλό και δώσε....Αλλά κάποια στιγμή φωτίστηκα και το έκοψα.

Μπορεί πλέον να νοιώθω λίγο κακός που δεν κάνω εξυπηρετήσεις αλλά δε νοιώθω πλέον κορόιδο. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

αν δε θες να κάνεις κάτι, απλά μην το κάνεις. Δε χρειάζεται να βρίζεις κανέναν, ούτε να χαλάς τη ζαχαρένια σου, απλά πες όχι. Με ευγενικό φυσικά τρόπο

• Like 1
Δημοσ.

Aν ο άλλος στραβώσει απλά καταλαβαίνει ότι χάνει ένα κορόιδο για τις δουλειές του, εσύ δεν χάνεις τίποτα. Όταν κάποιος γίνεται πιεστικός τότε εκμεταλλεύεται.

Γενικά εγώ κάνω πολλές εξυπηρετήσεις σε φίλους οικειοθελώς αλλά ποτέ δεν απαίτησαν κάτι ούτε ήταν πιεστικοί.

Μου χει τύχει και περίπτωση που με θυμόταν μόνο για κάποια δουλειά στο pc, φυσικά έτρωγε άκυρο.

Δημοσ.

να της δειξω και να το κανει δεν παζει με την καμια δεν καταλαβαινει υπολογιστες.γι αυτο δεν μπορουμε και αντιο σας.

trust me εισαι τυχερος που δεν παιζει τετοια φαση.αυτο λεω μονο γιατι θα ξεκινήσετε οτι μεις οι γυναικες ειμαστε κακες. :devil:

Δεν είμαστε κακές, αυτοί είναι μ....δουλοι

Κάποιες το έχουν κάνει επάγγελμα για να τους βγαίνουν όλα τα χατίρια, έχω περιέργεια αν θα συνεχίσουμε να έχουμε τόσους τώρα πού έπιασε κρίση !

Δημοσ.

Είναι πολύ παλιός ο κλάδος σας για να νοιώσει κρίση.

Όσο για τις υπόλοιπες, έτσι κι αλλιώς δεν κρέμονται από κανενός τα @@.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Οι χειροτεροι σε τετοιες καταστασεις παντως ειναι οι συγγενεις. Απο τη στιγμη που θα ακουσεις καποιον να λεει με παραπονο κατι του στυλ "Γμτ πηρα τηλεοραση και δε μπορω να τη συγχρονισω (ή κινητο ή οτιδηποτε μπλιμπλικι εχει κουμπια/οθονη)" και βλακωδως βγει το φιλοτιμο σου στην επιφανεια και βοηθησεις, αυτοματως χρηζεσαι ο τεχνικος για το σοϊ.

Πολλες φορες δε, δε χρειαζεται καν να προσφερθεις, αφου επικρατει η αποψη πως "Ο stormrain εχει υπολογιστη και παταει κουμπακια. Αρα ξερει να φτιαχνει τα καναλια (sic), τα κινητα, τις κεραιες κλπ".

Και φυσικα αν γινει καμια στραβη και κατι δεν παει σωστα ή προκυψει προβλημα αλλης φυσης στη συσκευη που "εφτιαξες" σκαει το τηλεφωνο με την ατακα "Τι του εκανες και χαλασε?"

Το παραπανω ισχυει και για γειτονες που προσφερεσαι μια φορα να τους γλιτωσεις χρηματα απο τη μεταφορα επαφων απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο (true story) και αυτοματως εισαι ο προσωπικος τους τεχνικος για ο,τι εχει μπαταριες και/ή ρευμα.

• Like 15
Δημοσ.

Οι χειροτεροι σε τετοιες καταστασεις παντως ειναι οι συγγενεις. Απο τη στιγμη που θα ακουσεις καποιον να λεει με παραπονο κατι του στυλ "Γμτ πηρα τηλεοραση και δε μπορω να τη συγχρονισω (ή κινητο ή οτιδηποτε μπλιμπλικι εχει κουμπια/οθονη)" και βλακωδως βγει το φιλοτιμο σου στην επιφανεια και βοηθησεις, αυτοματως χρηζεσαι ο τεχνικος για το σοϊ.

Πολλες φορες δε, δε χρειαζεται καν να προσφερθεις, αφου επικρατει η αποψη πως "Ο stormrain εχει υπολογιστη και παταει κουμπακια. Αρα ξερει να φτιαχνει τα καναλια (sic), τα κινητα, τις κεραιες κλπ".

Και φυσικα αν γινει καμια στραβη και κατι δεν παει σωστα ή προκυψει προβλημα αλλης φυσης στη συσκευη που "εφτιαξες" σκαει το τηλεφωνο με την ατακα "Τι του εκανες και χαλασε?"

ααα η φραση κλειδι μου σε οτιδηποτε που εχει πιθανοτητα να παει στραβα(ειτε αγορα ειτε να φτιαξω κατι)ειναι:"δεν φερω ευθύνη για οτιδήποτε unexpected." και ακολουθει οτι μπορει να παει στραβα.μετα αν δωθει το τελικο οκ προχωράω.ετσι δεν την εχω πατησει ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι χειροτεροι σε τετοιες καταστασεις παντως ειναι οι συγγενεις.

Το επαληθεύω, τουλάχιστον όσο αφορά στην προσωπική τραυματική μου εμπειρία: Να κάθεσαι σαν αργόσχολος με τις ώρες, εξηγώντας τους πέντε βασικά πράγματα για τη χρήση τής συσκευής τους - με την κρυφή αβάσιμη ελπίδα ότι δε θα σου τα κάνουν τσουρέκια κατ' επανάληψιν στο μέλλον - και τα μοσχάρια, όσο εσύ τους μιλάς, να συζητούν μεταξύ τους για άσχετα θέματα.

Το χειρότερό μου δε, ήταν όταν τολμούσα - μετά από ώρες ρυθμίσεων και εξηγήσεων για τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... - να εκστομίσω την ...κατάπτυστη φράση: «Αυτά είναι τα βασικά για καθημερινή χρήση. Από 'κει και πέρα, έχετε και τις οδηγίες στα ελληνικά...» η οποία δεν τελείωσε ούτε μία φορά...τα βλέμματά τους με κάρφωναν με αγανάκτηση/απορία/μίσος και, όταν τελικώς ανακτούσαν την ψυχραιμία τους, έριχναν τη χαριστική ...μπιστολιά:

«ΟΔΗΓΙΕΣ;;; ΤΙ; ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ;;;»

(Όχι ρε ζώον! Εγώ πρέπει να τις διαβάσω!...και να τις αποστηθίσω μάλιστα! Όλα τα manual, για όλες τις μάρκες και μοντέλα, όλων των ειδών συσκευών, επειδή εσύ είσαι ηλίθιος...)

Να σκεφτεί δε κανείς, ότι δεν υπήρξα ποτέ «τεχνικός». Πωλητής λιανικής ήμουν ο φουκαράς...

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 12
Δημοσ.

Άλλο πάλι αυτό πόσο δύσκολο είναι να διαβάσουν οδηγίες?? Δηλαδή οκ το φυλλάδιο για να αγοράσειs τη σαβούρα πως ήθελες ήξερες να το διαβάσεις το μανιουαλ γιατί σε χαλάει τόσο?

Δημοσ.

Τα ιδια ακριβως ισχυουν και για εμενα στο σκ@τοσογο.Εχει μεινει σε ολους οτι ο nemesiskp "ξερει απο υπολογιστες"=φτιαχνει οτιδηποτε εχει σχεση με ηλεκτρονικα.Απο ρυθμιση aircoindition,τηλεοραση,pc μεχρι ελα να μου αλλαξεις λαμπα γιατι ειμαι ασχετος-η.

Και αμα τους πεις οχι,κατεβαζουν μουτρα.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα ξαδερφης ηθελε φορματ γιατι παλι γ@μησε το μπρικι της.Της λεω οχι δεν μπορω.Ο Ταδε(ο γκομενος της που μενουν μαζι και υποτιθεται εχει παρει πτυχιο απο πανεπιστημιο πληροφορικης) δεν μπορει να το κανει;Λεει,οχι το παιδεψε αλλα καποιο προβλημα εχει και δεν εχει χρονο λογω της δουλειας να ασχοληθει παραπανω.

Αυτη μενει στου διαολου την μανα απο εμενα αλλα βενζινη δεν πληρωνει κανεις,ουτε καν το αναφερουν.Δυο φορες εχω παει,αλλα εκεινη την μερα εφαγε ακυρο.Μετα ομως ηρθε η θεια μου(μητερα της ξαδερφης) και λεει :"ααα στην αλλην την ξαδερφη σου πας και τους τα φτιαχνεις,την κορη μου την εχεις στην ακρη."Μονο που μωρη σαπια οταν παω στην αλλην την ξαδερφη(η οποια μενει σχεδον διπλα) και τους φτιαχνω κατι,καθε φορα με τραπεζωνουν μεχρι να πεθανω απο το φαγητο και το πιωμα.Και οχι οτι να ναι φαγητο.Φουλ σπιτικα κρεατικα,σαλατες,πατατες,μπυρες και παει λεγωντας.Η κ@ριολα η κορη σου,δυο φορες που εχω παει με κατι σαπια σουβλακια την εβγαλε.

Απο τοτε που τα ακουσε,μου κρατανε και οι δυο μουτρα.Οπως φανταζεστε απο εκεινη την ημερα εχω αυπνιες απο την στεναχωρια....NOT.

Πλεον οποιος σκεφτεται οτι ο πατερας μου δεν τα βρισκει στο δρομο και οτι δουλευει στο εξωτερικο για να συντηρει εμας εδω περα,ασφαλως και θα πηγαινω.Οποιος παλι κοιταει την παρτυ του τον γραφουμε στεγνα και στα μουτρα του εκει που δεν πιανει μελανι.Οχι επειδη ειματε σοι να κατσουμε να μας......κιολας.

• Like 6
Δημοσ.

τι να πω και γω που όντως το είχα επάγγελμα. Και το έχω.

Δυστυχώς για να μην χαλάσω το χατήρι της μάνας και στραβώσει κανείς έκανα το ν μαλάκα.

Παράδειγμα που δεν θα ξεχάσω, γθιος γνωστής της μάνας μου σπουδαζει πληροφορική ΑΠΘ και θέλει από εμένα να του κανω φορματ. με τα πολλά αφού είχα τρελό Hangover, πάω , δουλεύω. πως τα φερε η μάνα του παινευε τον κανακάρι, ότι πάει πανεπιστήμιο και θα γίνει μεγάλος και τρανός. Ούτε για τεχνικό tier 1 να κάνει monkey business δεν θα τον έπερνα Interview. Άκουσε εκεί επειδή ΔΙΑΛΕΞΑ να πάω ΤΕΙ είμαι λιγότερο επαγγελματίας. ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Εννοείται βέβαια, ότι τα παράτησα και έφυγα. Κάντο μόνος σου επιστήμονα.

Μερικοί συγγενείς, επειδή δεν καταδεχομουν λεφτά από 1α ξαδέρφια, με ταιζαν με ποτίζαν και ανάλογα την μέρα μπορεί να με βγάζαν έξω για ποτό . ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ φίλτατε.

Βέβαια μερικοί είναι τόσο τραγικοί, που περιμένουν εμένα να πάω στης διακοπές μου στο πατρικό, για να τους φτιάξω τα μπρίκια. βρε δεν σφάξανε. Λέω με φόντο : δεν ασχολούμαι με μεμονομένα περιστατικά πλέον."

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...