Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοια κατάσταση είχα ζήσει και εγώ απο έναν συμμαθητή μου πριν κάτι χρόνια στο γυμνάσιο όπου μας ζήτησε 1-2 φορές απο μένα και απο ένα άλλο παιδί να του κατεβάσουμε 2-3 τραγούδια mp3 κλπ.

Την πρώτη φορά τον εξυπηρετήσαμε.. μία εγώ, μία ο άλλος ο φίλος μου ΟΚ λέμε άνθρωποι είμαστε!

Ε μέχρι που μια μέρα μας έφερε σε χαρτί απο τετράδιο μια λίστα με καμιά 10αριά+ τραγούδια και του λέμε όπα άραξε! Ε την μια φορά δικαιολογίες, την δεύτερη και άλλες δικαιολογίες.. μετά σταμάτησε να μας μιλάει κιόλας :P

Επεξ/σία από apostolisR
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Να σκεφτεί δε κανείς, ότι δεν υπήρξα ποτέ «τεχνικός». Πωλητής λιανικής ήμουν ο φουκαράς...

Aκριβως το ιδιο dee, στη λιανικη ημουν παντα και ποτε σε κατι που να εχει να κανει με τεχνολογια.

Τρεμω στην ιδεα του τι θα γινοταν αν ημουν και τεχνικος :lol:

Δημοσ.

δεν ειναι κακο εμενα μου αρεσει να βοηθαω γιατι εδω που τα λεμε μαθαινεις και κατι επισης αποτελει εξαιρετη προφαση για τις γκομενες. μου εχει συμβει καποιες φορες να με καλεσει η αλλη με προφαση τον υπολογιστη.

παντως και εμενα με χαλανε οι αγνωμονες αυτοι που σε θυμουνται μοναχα οταν εχουν προβλημα

Δημοσ.

Aκριβως το ιδιο dee, στη λιανικη ημουν παντα και ποτε σε κατι που να εχει να κανει με τεχνολογια.

Τρεμω στην ιδεα του τι θα γινοταν αν ημουν και τεχνικος :lol:

Άσε! Αρκετή τρεμούλα προκαλεί και η λιανική! Να ήσουν μόνο από μια μεριά, να έβλεπες «στραβωμένο» σόι, επειδή δεν του βγήκε αληθινός ο υπολογισμός, ότι θα αγοράσει τη «Χ» συσκευή ...50% φθηνότερα από τους κοινούς θνητούς, από το μαγαζί «...τού παιδιού»!

Διότι, όπως όλοι γνωρίζουν, το να εργάζεσαι σ' ένα κατάστημα, σημαίνει ότι είναι δικό σου και πουλάς σε ό,τι τιμές γουστάρεις... 

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...