Ntinaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 λογικα θα βγηκε μια μεγαλη ενιαια κουραδα.ολο το παχυ και λεπτο εντερο.μη σου πω και στομαχι μεχρι οισοφαγο. 2
Gtr34 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 2 διπλα πιτογυρα <br> 2 μεριδες πατατες <br> 1 μεριδα κοκορετσι <br> 500ml cola <br> 1 σοδα<br> 1 σοκολατινα<br><br> Απο ποτα μια μεριδα βοτκα η ρουμι και αυτο με το ζορι
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δύο καλά κομμάτια παστίτσιο από μαμά και καπάκι μισή από τις μεγάλες Domino's έτσι για την παρέα. Και δύο 330ml pepsi max Είχα τόση ενέργεια μετά, που δεν είχα τι να κάνω και έχτισα τις πυραμίδες*. *χα, mystery solved, mofos!
nick#18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 2 pizzas απο dominos που δεν ειναι και πολυ μικρουλες +5 μπυρες των 500ml και μια αλλη φορα, τραπεζομα σε σπιτι θειου, εχω φαει του σκασμου μετα εξω 2 πιτορυρα απο κανδαυλο στο γκαζι (Ξερετει για τι μεγεθος μιλαμε καποιοι) και μετα για το γαμωτο μια κρεπα... το ιδιο και αλλα 2 ατομα που ηταν μαζι μου
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σε έχω για πλάκα! 16 χρονών σε χεβυμεταλλάδικο στέκι τής ...νιότης μου (το οποίο άνοιγε από τις 12 το μεσημέρι κι έκλεινε όταν έφευγε - αν έφευγε... - το τελευταίο ρεμάλι από 'κει μέσα), πάνω από 50 πεντακοσάρια και όχι μία, αλλά αρκετές φορές! Κατούρημα κάθε τρία δευτερόλεπτα προφανώς, αλλά οι 50 μπύρες, 50 μπύρες... Θυμηθηκα το αλλο μου ρεκορ με μπυρες.Εγω και μια ξαδερφη ειχαμε κατεβασει 1 καφασι μπυρες(παντα 500αρες και δυστηχως heineken) οι δυο μας.Αν δεν κανω λαθος μεσα υπαρχουν 20 μπουκαλια.Αρα 10 μπουκαλια εκαστος.Ενταξει δεν σε φτανω για κανενα λογο,αλλα ετσι για την κοντρα.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως με 13 λίτρα (26 μισόκιλα) είχα γίνει μπιέλες. Η μοναδική φορά που με γονάτισε μπύρα και η τελευταία καθώς τέτοιο χανγκόβερ ούτε με ούζο δεν έχω υποστεί.
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οι μπυροσωλήνες με τα βρυσάκια, των πόσο lt είναι για να υπολογίσω;
deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγω και μια ξαδερφη... Κι εγώ τα έτσουζα συχνά με μια ξαδέλφη τα παλιά τα χρόνια, αλλά ευτυχώς ήταν ...τρίτη, οπότε δεν είχαμε ενοχές, ούτε κατηγορούσαμε το ποτό για ό,τι ακολουθούσε μετά... 1
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οι μπυροσωλήνες με τα βρυσάκια, των πόσο lt είναι για να υπολογίσω; 2, 3 ή 5.
kuzko21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 φιλος , 1 χ 4χ4 pizza fun (oλοκληρη) , 1 ριγκατονι 4 τυρια , 1 μπολονεζ , 1 γυρο χοιρινο , 2 χ μπουγατσα με πραλινα απο πανω...το κτηνος επαιρνε κι αλλα....
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ τα έτσουζα συχνά με μια ξαδέλφη τα παλιά τα χρόνια, αλλά ευτυχώς ήταν ...τρίτη, οπότε δεν είχαμε ενοχές, ούτε κατηγορούσαμε το ποτό για ό,τι ακολουθούσε μετά... Οχι αυτη ητανε πρωτη,ειχαμε καιρο να βρεθουμε,αραξαμε στο χωριο και τα τσουξαμε.Επισης και τριτη να ητανε,και το αθροισμα των 50 μπυρων που ειχες πιει εσυ με τα 26 μισοκιλα του lucifer να ειχα κατεβασει,fuckable δεν γινοταν για κανενα λογο. Παντως τι ειστε εσεις ρε;Πρωτα μας λες εσυ για τα 50(!!!) πεντακοσαρια που ειχες κατεβασει.Λεω ενταξει ενα πολυ γερο ποτηρι δεν υπαρχει αλλος τρελος εδω μεσα.Αλλα που;Μετα ερχεται η δευτερη καμπανα με τα 26 μισοκιλα του lucifer!!!!Εγω στις 10 ημουνα για νοσοκομειο.
linkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως με 13 λίτρα (26 μισόκιλα) είχα γίνει μπιέλες. Η μοναδική φορά που με γονάτισε μπύρα και η τελευταία καθώς τέτοιο χανγκόβερ ούτε με ούζο δεν έχω υποστεί. Παρ'οτι στην οικογενεια υπαρχει ιστορικο μπεκροκανατων εγω δυστυχως ποτε δεν μπορεσα να ακολουθησω στα σκληρα.5 ποτηρια johnnie και ειμαι κοκκαλο.Ωστοσο στην μπυρα ειχα απο μικρες τρελες αντοχες και υστερα απο 5 χρονια καθημερινου καψιματος απεκτησα σχεδον ανοχη στο αλκοολ. Τα χειροτερα γινονταν παρεα με φιλο ο οποιος επαιζε μετ(σ)αλιες σε παρακμιακο μαγαζι παρακμιακης πολης οπου καθε πεμπτη επινα χαλαρα 15-20 heineken μεγαλες μεσα σε 3-4 ωρες.Βεβαια κατουρουσα και καμια 20αρια φορες γιατι δεν παλευοταν.Τωρα καταλαβα γιατι πεταξα κοιλια σαν του οβελιξ μεσα σε ενα χρονο. Ωραιες εποχες.
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ^^Να και αλλος τρελος.15-20 μπυρες λεει.
linkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οχι αυτη ητανε πρωτη,ειχαμε καιρο να βρεθουμε,αραξαμε στο χωριο και τα τσουξαμε.Επισης και τριτη να ητανε,και το αθροισμα των 50 μπυρων που ειχες πιει εσυ με τα 26 μισοκιλα του lucifer να ειχα κατεβασει,fuckable δεν γινοταν για κανενα λογο. Παντως τι ειστε εσεις ρε;Πρωτα μας λες εσυ για τα 50(!!!) πεντακοσαρια που ειχες κατεβασει.Λεω ενταξει ενα πολυ γερο ποτηρι δεν υπαρχει αλλος τρελος εδω μεσα.Αλλα που;Μετα ερχεται η δευτερη καμπανα με τα 26 μισοκιλα του lucifer!!!!Εγω στις 10 ημουνα για νοσοκομειο. Ειναι καθαρα θεμα "προπονησης".Κατσε πινε 8 μπυρες καθε δευτερη μερα και θα δεις για ποτε θα πινεις 15 και θα εισαι μαχιμος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μετα απο 10 καλαμακια κοτοπουλου και 2 μεριδες πατατες σε ηλικια ~12, οπου ενιωθα λες και θα σκιστει το στομαχι μου, αποφευγω να τρωω πανω απο 2 πιτσες των 8 κομματιων pizza fun Μετα απο 2 διλιτρα μπουκαλια κρασι (τοσο θυμαμαι δηλαδη, προφανως ειναι κι αλλο, γιατι ενα 3ωρο τουλαχιστον το εχω χασει απ τη μνημη) και ενα hangover διαρκειας ημερων, αποφευγω να πινω πανω απο 5 μπυρες... Ειμαι ο Γιωργος και ειμαι 65 κιλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα