nemesiskp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 @linkinp Και μετα θα πεταξω μια κοιλια σαν του οβελιξ οπως λες και εσυ.... Την τεταρτη btw εχει κανονιστει μαχιμο τραπεζι με μπολικη προβατινα(ψημενη στα καρβουνα εννοειται) με ζεος και la trappe.Παμε για νεα ρεκορ;Θα δειξει. 1
Pireotis88 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 10 ποτα... + 3 σφηνακια..και ημουν οκ..οσον αφορα φαγητο πρεπει να ηταν 2 μεριδες σουβλακι απο πιτα του παππου κιολας..αυτες τις γεματες..
athlios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν και ποτε δε μπορεις να είσαι σιγουρος πόσο έχεις πιει, το μαξ που εχουμε πιει σαν παρεα ειναι 6 λιτρα/4 ατομα βοτκα + 8 λιτρα μπύρα . Ένας στους 4 οδηγησε για σπιτι μετα.
doctorkostis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως με 13 λίτρα (26 μισόκιλα) είχα γίνει μπιέλες. Η μοναδική φορά που με γονάτισε μπύρα και η τελευταία καθώς τέτοιο χανγκόβερ ούτε με ούζο δεν έχω υποστεί. Λογικο ρε Luci. Η μπυρα ειναι υπερτονη. Τρελλη αφυδατωση για να την κατουρησεις.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έχει σημασία να λέτε και τα κιλά σας όμως.
green gordon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το κολπο ειναι ενα ποτηρι νερο για καθε ενα ποτο. Αμα εισαι και φαγωμενος πινεις παρα παρα πολυ. Και κατουρας παρα παρα πολυ.Με το κολπο αυτο δεν υπαρχει hangover το πρωι.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γενικά δεν πίνω πολύ μια φορά όμως είχα πραγματικά πιο πολύ και πολύ ανακάτεμα. Συγκεκριμένα 3 Gordon space, 3 μπύρες, 4 ουίσκι με κόλα και 8 σφηνάκια. Αντίθεταθέμα με το φαγητό είναι άλλη φάση έχω φάει πολλές φορές τα άντερα μου. Αυτή όμως που θυμάμαι έντονα είναι σε ξενοδοχείο στη Κρήτη καλοκαίρι σε διακοπές με μπουφέ που έτρωγες όσο ήθελες είχα φάει τα εξής: 2 πιάτα Καρμπονάρα 2 μπριζόλες 10 λουκανοπιτακια μπόλικη σαλάτα του σεφ κοτόπουλο αλλά κρεμ με ριζι και στο τέλος 4 μπάλαρες παγωτό με σιρόπι, ξηρός κάρπους και τα σχετικά.
christiana78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Στα 20 μισό μπουκάλι βότκα σε σφηνάκια μέσα σε 1 ώρα, στα 26 τρία τέταρτα του μπουκαλιού ουίσκι σε ποτά και πολλά σφηνάκια σε 3 ώρες. Στο πρώτο μόλις κατέβασα την τελευταία γουλια έγειρα και κοιμήθηκα-λιποθύμησα, στο δεύτερο στην αρχή μια χαρά αλλά μετά ξέρασα. Δεν θυμάμαι να έχω κάνει ανάλογες παπαριές στο φαγητό...
11demian111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 σε σημειο που να θες να κοιμηθεις και να λες δεν γινεται! απο ποτο κατι ρακομελα προχτες μαζι με ναργιλε, αλλα παλι κυριος την εβγαλα:Ρ
laikos123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 έκανα "ρεκόρ" 7 κομμάτια πίτσα,μαζί και κανα 2-3 ποτήρια αναψυκτικό.Ξέρω δεν είναι πολύ, αλλά γιατί να καταπίεσω τον εαυτό μου. Είδη με 7 κομμάτια ένιωθα το στομάχι μου να αλλάζει σχήμα.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γιατί υπάρχουν(/με) κάποιοι άνθρωποι που δε σταματούν όταν χορτάσουν. Δεν ξέρω μπορεί να μας λείπει κάποια ορμόνη. Συνήθως σταματάμε όταν τελειώσει το φαΐ ή όταν σιχαθούμε τον εαυτό μας. 1
BadBoy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν πρόσεξα ότι είναι και για ποτό το θέμα. Το περισσότερο που έχω πιει δεν ξέρω πόσο είναι, σε πάρτι γνωστού σε μαγαζί στο Βόλο. Ήπια ό,τι κυκλοφορούσε και ξεχωριστά και από αυτά τα κοκτέιλ με τα πολλά καλαμάκια. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πόσο κατέβασα, το αποτέλεσμα πάντως ήταν να ξεράσω στην παραλία μετά, κενό μνήμης για 4-5 ώρες χαλαρά και επίσκεψη στο νοσοκομείο από όπου έφυγα με 2 ενέσεις καφεΐνης τα ξημερώματα. Σχετικά ήπιο hangover για τις επόμενες 2 μέρες μετά, άρα τουλάχιστον δεν ήταν μπόμπες.
slygeo87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 1 πιτσα φαν γιγας μαργαριτα,αυτες με το τεραστιο κουτι που υποτιθεται οτι ειναι για 6 ατομα. ειμαι 85 κιλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Α!ναι,έχουμε και το ποτό.Πολλά πιώματα στο παρελθόν.Ένα από όλα:13 βότκες,4-5 υποβρύχια και καμιά 10αριά σφηνάκια.Ήμουνα μια χαρά.8.30 το πρωί και δεν ήξερα που να πάω να πιω.Τελικά κατέληξα στο "Αυτόφωτο" (Αλεξάνδρας),να τρώω 1πατσά και μετά μακαρόνια με τυρί.Ε μετά αποφασίσαμε (2 νοματαίοι είμασταν) να πάμε μέχρι τη Δάφνη για μια μπύρα,έτσι για ξέπλυμα.
V for Vagelis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γιατί υπάρχουν(/με) κάποιοι άνθρωποι που δε σταματούν όταν χορτάσουν. Δεν ξέρω μπορεί να μας λείπει κάποια ορμόνη. Συνήθως σταματάμε όταν τελειώσει το φαΐ ή όταν σιχαθούμε τον εαυτό μας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα