Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και ποτε δε μπορεις να είσαι σιγουρος πόσο έχεις πιει, το μαξ που εχουμε πιει σαν παρεα ειναι 6 λιτρα/4 ατομα βοτκα + 8 λιτρα μπύρα . Ένας στους 4 οδηγησε για σπιτι μετα.

οπου λιτρα βαλε μπουκαλια...ειναι 300ml διαφορα Δηλ.καπου 4 ποτηρια

οκ μια πιτσα 4χ4 πιτσα φαν ειναι πολυ αλλα απο κει και κατω νομιζω οτι αρκετα παιδια ακομη και γυμνασιου τρωνε μονα τους απο μια πιτσα.

Δημοσ.

οπου λιτρα βαλε μπουκαλια...ειναι 300ml διαφορα Δηλ.καπου 4 ποτηρια

1 3λιτρη και 2 1,5αρια. το τελευταιο σφηνακια λογικα.

Δημοσ.

σχεδον μισο μπουκαλι κιτρινη τεκιλα και μετα νοσοκομειο οικιοθελως,γυρευοντας απεγνωσμενα απ'το σεκιουριτα(για χειρουργος με φανηκε)ενεσα καφεΐνης.

ΜΠΙΤ ΔΑΤ ΟΥΛΤΡΑ ΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΣ.

• Like 1
Δημοσ.

18 και μισό γεμιστά, εντάξει οι πιπεριές ήταν μικρού μεγέθους, σε κόντρα με ένα άλλο παιδί σε κατασκήνωση. Ο διαγωνισμός σταμάτησε πρόωρα όταν μας πήραν τα πιάτα και ανακυρήχθηκα νικητής για ένα γεμιστό διαφορά. Μετά από μισή - μία ώρα ώρα ξέρασα τουλάχιστον τα μισά, στα κρυφά, για να μη με πάρει κανένα μάτι.

Εγω εφαγα δυο πιτες γυρους δυο μπαγκετες 1 μεγαλο HOT DOG ενα cheezeburger 2 κοκα κολες (330μλ) και ενα ενα παγωτο πυραυλο. Χωρις έμετο.

Καλά εγώ κοντεύω να παραλύσω από τα γέλοια...

Εγώ δε θέλω να θυμάμαι και δε μπορώ να θυμηθώ πόσο έφαγα τα χριστούγεννα από κατσίκια, αρνιά, λαγό σουβλάκια με μπόλικι σος τηγανιτές πατάτες και μπόλικα μελομακάρονα με ενδιαμεσα διαλλείμματα για πάστες, γλυκά, και χυμούς...

Δημοσ.

Aπο πιοτο ενα ουζο 350μλ σε 15 λεπτα με αδιο στομαχι. Πρεπει να ειμουν στα ορια δηλητηριασης απο αλκοολ. Μπορει να επαθα και εγκεφαλικη βλαβη αλλα δε νομιζω. Ε; :P

Δημοσ.

5 κιλά κρέατα (μπριζολα-μπιφτεκια-λουκανικα-σουτζουκακια)

1 κιλό περίπου δίαφορες σαλάτες

1 κιλό ψωμί

4 λίτρα ρετσίνα

Δημοσ.

5 κιλά κρέατα (μπριζολα-μπιφτεκια-λουκανικα-σουτζουκακια)

1 κιλό περίπου δίαφορες σαλάτες

1 κιλό ψωμί

4 λίτρα ρετσίνα

7 κιλα φαγητο χωρανε οι επαγγελματιες. Εσυ χωρεσες και 4 λιτρα ρετσινας;

Δημοσ.

μα το θεο με τις ποσότητες που λετε μερικοι ή δεν τα πατε καλα με το μέτρημα/ζύγισμα ή μας στελνετε απο τον αγιο πετρο ή ειστε καμια τρακοσαριά κιλα.δεν εξηγείτε αλλιως...

• Like 6
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μα το θεο με τις ποσότητες που λετε μερικοι ή δεν τα πατε καλα με το μέτρημα/ζύγισμα ή μας στελνετε απο τον αγιο πετρο ή ειστε καμια τρακοσαριά κιλα.δεν εξηγείτε αλλιως...

Απλά είναι απευθείας απόγονοι του Αίσωπου. Από τέτοιους η Ελλαδάρα μας άλλο τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Αμερική πρώτο βράδυ στο σπίτι της θείας μου.. Γεμίζει ένα τραπέζι με μπιφτεκια μπριζολες burgers όλων των ειδών γλυκά κτλ .. Αν δεν τα ετρωγες όλα δεν σηκωνωσουν θα υπήρχε παρεξήγηση.. Αφού λοιπόν τελείωσε το τραπέζι πεφτω στο κρεβάτι και κατα τις 4 το πρωί Πέταγομαι με δυσφορία και ζαλαδα... Νόμιζα οτι θα λιποθυμησω... Αξέχαστη βραδιά.. Δεν είχα ξαναφάει ποτέ τόσο για βράδυ μιας και προσέχω γενικότερα και δεν μπορούσα να χωνεψω με τίποτα..

Μετα συνηθησα... πολυ φαΐ όμως γενικά εκεί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...