gkblues Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας..θα ήθελα να κάνω μια χαζη ίσως ερώτηση. Το PC μου να το κλείνω το βράδυ η όχι; Τι γίνετε με την κατανάλωση ρεύματος; Η οθόνη μου και κατα συνέπεια όλο το σύστημα μου επιβαρύνεται αν το έχω συνεχώς ανοιχτό; Αυτά..... Sent from my iPad using Insomnia
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το αμάξι όταν το παρκάρεις το σβήνεις; Αν το αφήσεις αναμμένο τι γίνεται με τη κατανάλωση βενζίνης; Όσο το αφήνεις αναμμένο το επιβαρύνεις; Αυτά... 1
sarpan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Η οθονη,αν την κλεινεις, γιατι να καταναλωνει ρευμα?Επειτα αν δεν κατεβαζεις κατι γιατι να το αφηνεις ανοιχτο το μηχανημα?Αν το αφηνεις ανοιχτο σιγουρα θα υπαρχει καταναλωση.Αλλα προσωπικα δεν το βρισκω χρησιμο να μενει ανοιχτο οχι λογω καταναλωσης αλλα λογω "φθορας" και καταλαβαινεις πω το λεω
makfil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κλείνεις τους διακόπτες για τα φώτα το βράδυ ή τα αφήνεις ανοιχτά; Ποιός είναι ο λόγος που σκέφτεσαι να αφήνεις ένα ενεργοβόρο μηχάνημα να λειτουργεί χωρίς να το χρειάζεσαι;
giokou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας..θα ήθελα να κάνω μια χαζη ίσως ερώτηση. Το PC μου να το κλείνω το βράδυ η όχι; Τι γίνετε με την κατανάλωση ρεύματος; Η οθόνη μου και κατα συνέπεια όλο το σύστημα μου επιβαρύνεται αν το έχω συνεχώς ανοιχτό; Αυτά..... Sent from my iPad using Insomnia Cognito ergo sum.
Aspidas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μη είμαστε και τραγικοί. Πόσο ρεύμα να κάψει ένα pc δηλαδή? Εκτός και αν κάνατε αρκετά μεγάλο OC και κάνετε συνέχεια benchmarks!
άδικος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν μένει συνέχεια αναμμένος, δε θα είναι το oc & τα benchmarks που θα δείξουν τη τρομερή διαφορά στο λογαριασμό, σε σχέση με το να μην είναι καθόλου
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν το χρειάζεσαι καλύτερα να κλείνει. Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνονται 150+ watt (ανάλογα με τον υπολογιστή) επί 24ωρες. Μπορεί να μην είναι τεράστιο ποσό κατανάλωσης αλλά δεν είναι και αμελητέο. Επίσης σημαντική είναι και η φυσική φθορά του hardware.
Haldol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μη είμαστε και τραγικοί. Πόσο ρεύμα να κάψει ένα pc δηλαδή? Εκτός και αν κάνατε αρκετά μεγάλο OC και κάνετε συνέχεια benchmarks! Αρκετό. Όχι τόσο ώστε να κάνει τη διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλά έστω και 2-3 ευρώ να είναι, γιατί να τα δώσεις; Τα χρωστάς; Αλλά δε χρειάζεται να κάνετε shutdown. Κάντε ένα απλό suspend, το PC μετά τραβάει ελάχιστο ρεύμα... και επανέρχεται σε δευτερόλεπτα όταν πατήσετε το κουμπί. Εγώ σε όλα μου τα μηχανήματα suspend κάνω. Shutdown μόνο αν σκοπεύω να λείψω για μέρες. ΥΓ: [σημαντικό] Δεν είναι το «πόσο καίει το PC μωρέ, σιγά». Το PC όντως καίει λίγο, ιδίως με σύγχρονο Λ/Σ και hardware. Είναι η όλη φιλοσοφία. Διότι με την ίδια ευκολία που θα αφήσεις ανοιχτό το PC το βράδυ, θα αφήσεις και το φωτιστικό ενώ πας «για ένα καφεδάκι μωρέ, σιγά...»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα