Προς το περιεχόμενο

Plantronics M55 BT Headset 25 ευρώ @Amazon


arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και πάλι.

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου ακουστικό Plantronics M55 (από amazon.de-Decresent store στην αρχή της προθεσμίας που όριζε ο αποστολέας). Αυτή την ώρα φορτίζει (μια ώρα πριν την χρήση όπως λέει και στις οδηγίες) και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος :-) καθώς είναι πιο λεπτό, μικρό ,ελαφρύ και φινετσάτο απ' ότι το φανταζόμουν! Τώρα καταλαβαίνω που κάποιοι έγραψαν "ξεχνάς ότι το φοράς" ! Στο αυτί μου έκατσε πολύ καλά καθώς έστριψα το σιλικονάκι προς τα κάτω και δεν έπεφτε κουνώντας απότομα το κεφάλι. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω να είμαι το ίδιο ικανοποιημένος και στην χρήση του που είναι πιο σημαντική. Θα επανέλθω σύντομα με τις εντυπώσεις μου από την ομιλία, μπαταρία και καταλάθος επανάκληση του (φίλε ppetros η πληροφορία σου για ρύθμιση από την συσκευή θα είναι μάλλον και αυτή που θα ακολουθήσω αντί να κλείνω εντελώς το ακουστικό καθώς έχω s3).

Περιμένουμε review.

Επίσης έχω δει στο play store ορισμένες εφαρμογές που κάνουν mapping τα πλήκτρα στα ακουστικά bt. Δεν χάνουμε τίποτε να δοκιμάσουμε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η φωνητική λειτουργία answer πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο; γιατί λέω answer ή ignore όταν με καλούν αλλά δεν κάνει τίποτα!

Αν κρίνω από το δικό μου την έχουν εξαρχής ενεργοποιημενη. Μάλλον ρόλο στην φωνητική εντολή παίζει η καθαρότητα της φωνής και το περιβάλλον (υπερβολικός εξωτερικός θόρυβος). Προς το παρόν σε μένα στο σπίτι πιάνει( καμιά φορά χρειάζεται να επαναλάβω). Κάνε δοκιμές με κινητό δικού σου και προσπάθησε να λες δυνατά και καθαρά την λέξη. Όσον αφορά την προφορά που έχουν πει κάποιοι δεν νομίζω να έχει τόσο σημασία εκτός και αν το χω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να πω ότι το bluetooth μου είναι το m165 και λόγω κεκτημένης ταχύτητας το έγραψα εδώ και όχι στο άλλο θέμα. Τώρα στο θέμα που με απασχολεί να πω ότι δοκιμάζω την λέξη answer μέσα στο σπίτι δυνατά και καθαρά αλλά τίποτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

George!

 

1.Δες αν το ακουστικό σου αναβαθμίζεται (τελευταίο λογισμικό).

2. Τσέκαρε σε συζητήσεις σε φόρουμ αν οι περισσότεροι έχουν θέμα με την φωνητική.

3. Δώσε το ακουστικό σου σε κάποιον άλλο να δοκιμάσει μήπως είναι όντως και θέμα προφοράς.

4. Εγώ θα έστελνα mail στην plantronics μήπως έχουν κάποια λύση.

5. Τσέκαρε αν έχει το τηλ σου λειτουργία αυτόματης απάντησης

Αν όλα τα παραπάνω δεν αποδώσουν μάλλον θα συμβιβαστείς με το κουμπί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην σελίδα της plantronics στα μοντέλα που δέχονται αναβάθμιση δεν έχει το m165. Το έδωσα στην αδερφή μου για δοκιμή και δούλεψε με την δεύτερη φορά που μίλησε. Εγώ κατάφερα να το λειτουργήσω μετά από πολλές προσπάθειες με διάφορες προφορές αλλά όσες δοκιμές και αν έκανα, ποτέ δεν λειτούργησε με την πρώτη, την δεύτερη ή έστω την τρίτη φορά. Και όλα αυτά σε περιβάλλον με απόλυτη ησυχία. Με αυτές τις συνθήκες έξω με κάνει να πιστεύω ότι δεν θα δουλεύει καθόλου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην σελίδα της plantronics στα μοντέλα που δέχονται αναβάθμιση δεν έχει το m165. Το έδωσα στην αδερφή μου για δοκιμή και δούλεψε με την δεύτερη φορά που μίλησε. Εγώ κατάφερα να το λειτουργήσω μετά από πολλές προσπάθειες με διάφορες προφορές αλλά όσες δοκιμές και αν έκανα, ποτέ δεν λειτούργησε με την πρώτη, την δεύτερη ή έστω την τρίτη φορά. Και όλα αυτά σε περιβάλλον με απόλυτη ησυχία. Με αυτές τις συνθήκες έξω με κάνει να πιστεύω ότι δεν θα δουλεύει καθόλου!

Είναι θέμα ακουστικού, προφοράς & έντασης φωνής;Τι να πω! Στην φάση "γνωριμίας" είμαι και εγώ ως για πρώτη φορά κάτοχος ακουστικού Plantronics. Δες από συζητήσεις που αφορούν το m165 μπας και βγάλεις περισσότερο άκρη αν και μου φαίνεται κουλό να πιάνει σε άλλα ακουστικά εύκολα και σε άλλα όχι από την στιγμή που είναι και ίδιας γενιάς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια. Θα το ψάξω και το πολύ πολύ να ρωτήσω και στο αντίστοιχο θέμα. Το μόνο επιπλέον αρνητικό στοιχείο που διαπίστωσα είναι ότι ακούγεται πολύ δυνατά ακόμα και στην χαμηλότερη δυνατή ένταση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σαι καλά όπου μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως.

 

(Το μόνο επιπλέον αρνητικό στοιχείο που διαπίστωσα είναι ότι ακούγεται πολύ δυνατά ακόμα και στην χαμηλότερη δυνατή ένταση! )

 

Αυτό τώρα για τους περισσότερους είναι θετικό καθώς έχεις δυνατό ακουστικό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και στα πιο θορυβώδες μέρη αλλά από την άλλη δεν είναι πάντα καλό (μου έχει τύχει!) διότι δεν θες να ακούν όσοι είναι γύρω σου τι σου λέει ο συνομιλητής σου!

 

Παραπάνω ο arxaggelos έγραψε ότι υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που κάνουν mapping τα πλήκτρα στα ακουστικά bt. Ψάξε μήπως βρεις τέτοια εφαρμογή και ίσως βγάλεις άκρη με το θέμα της έντασης.

 

Βρήκα εφαρμογή για όσους έχουν θέμα με redials (επανακλήσεις) αλλά και δεμένα χέρια που λέγεται Auto Bluetooth και θα ενεργοποιήσει αυτόματα το Bluetooth όταν λαμβάνεις κλήση και μόλις τελειώσει η κλήση θα απενεργοποιήσει αυτόματα το Bluetooth! Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω καθώς δεν την έχω κατεβάσει.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=papers.ch.autobluetooth&hl=el

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά είστε ευχαριστημένοι με το Μ55; Έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα;

Το έχω από την Δευτέρα και βρίσκομαι ακόμη στην φάση "γνωριμίας-δοκιμής"με το ακουστικό. Μέχρι στιγμής είμαι υπέρ ευχαριστημενος και "σοβαρό" μειονέκτημα δεν έχω εντοπίσει. Αρχίζω και πιστεύω ότι η plantronics πιάστηκε κορόιδο πουλώντας ένα τόσο καλό προϊόν τόσο φθηνά!

Θα επανέλθω με αναλυτική κριτική σύντομα αν και τα σχόλια των περισσότερων ήδη καλύπτουν όσα διαπιστώνω. .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης έχει βγει σε προσφορά από το eshop και αυτό το plantronics στα 15,90 στο newsletter

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010979

είναι το προηγούμενο μοντέλο και κατώτερης σειράς. (δηλαδή το προηγούμενο μοντέλο από αυτό http://www.plantronics.com/us/product/m25

Και αυτό το είχα το οποίο ήταν και αυτό κορυφή (και εννοείται το έχασα). Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει γάντζο ο οποίος όμως είναι ο καλύτερος γάντζος που έχω δοκιμάσει (αν και ποια προτιμώ το μαλακό πλαστικό)

 

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140409.html

Στην τιμή του είναι ΤΖΑΜΠΑ (θα πάρω καμιά δεκαριά να έχω)

Επεξ/σία από grmaster2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπειτα από μίας εβδομάδας σχεδόν χρήση επανέρχομαι με την προσωπική μου αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το ακουστικό Plantronics M55 (σημ. πρώτη φορά κάτοχος ακουστικού Plantronics).

 

Συμπάθεια από την πρώτη ματιά ή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Βλέποντας το κουτί και βγάζοντας το ακουστικό με τα περιεχόμενα του κατευθείαν αισθάνεσαι ποιοτική εταιρεία.

Στο κουτί υπήρχαν: ακουστικό με κλιπ σιλικόνης, φορτιστής usb αυτ/του, καλώδιο usb to mini usb, γάντζος αυτιού, εγχειρίδια χρήσης. Θέλει προσοχή η αφαίρεση του ακουστικού από το κουτί καθώς το έχουν πιάσει πολύ καλά!

Το βρήκα λεπτότερο, μικρότερο ,ελαφρύτερο και πιο φινετσάτο απ' ότι το φανταζόμουν! Στο (δεξί) αυτί μου έκατσε πολύ καλά καθώς έστριψα το σιλικονάκι προς τα κάτω και δεν έπεφτε κουνώντας απότομα το κεφάλι. Θεωρώ ότι προσαρμόζεται καλά στους περισσότερους τύπους αυτιών και όσοι δεν βολευτούν θα τους εξυπηρετήσει ο γάντζος που παρέχεται ή κάποιο άλλο κλιπ σιλικόνης του εμπορίου (υπάρχουν στο eBay).

Η σύζευξη με το κινητό (Samsung Galaxy S3 gt-i9305) έγινε αστραπιαία με την σάρωση νέων συσκευών Bluetooth χωρίς κωδικό (0000).

Το φόρτισα για μια ώρα όπως αναφέρει στις οδηγίες και "άντεξε" από το μεσημέρι της Δευτέρας (07/04/2014) μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (13/04/2014) δηλ. περίπου 150 ώρες.

Το σύνολο ομιλίας που έκανα ανέρχεται στα 55 λεπτά. Τις πρώτες μέρες (μέχρι και την Τετάρτη) το δοκίμασα και ως προς τον ήχο πολυμέσων από το κινητό και από την πέμπτη ως απλό ακουστικό κλήσεων. Κατά το άνοιγμα του ακουστικού από τον συρόμενο διακόπτη του ,γυναικεία φωνή σε ενημερώνει για τον χρόνο ομιλίας, μπαταρία και αριθμό συνδεδεμένων κινητών τηλεφώνων.

Για μονοφωνικό ακουστικό και όσον αφορά την μουσική κλπ. έχει πάρα πολύ καλό ήχο που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς σίγουρα όχι τους πάρα πολύ απαιτητικούς.

Στο αυτί είναι τόσο ελαφρύ και διακριτικό που ενδέχεται να ξεχάσεις ότι το φοράς. Δεν είχα καμία ενόχληση από το κλιπ σιλικόνης του και δεν ένοιωσα άβολα όσες φορές το φορούσα. Ο ήχος του με κάλυψε απόλυτα και πάντα άκουγα δυνατά και καθαρά τον συνομιλητή μου. Δεν άκουσα παράπονα κατά την ομιλία μου σε θορυβώδη περιβάλλον (καφετέρια, αγορά κλπ.). Διαπίστωσα κάποιο πολύ μικρό φύσημα/μικροπαράσιτα κατά τις κλήσεις όπου είναι αισθητό μόνο αν δεν υπάρχει ομιλία. Όσον αφορά την πρακτικότητα στην τοποθέτηση στο αυτί είναι κάτι που συνηθίζεται με τον καιρό (και με εξάσκηση) καθώς την δουλειά στην συγκράτηση την κάνει το ελαστικό τμήμα στο κλιπ σιλικόνης (ασφαλώς ανάλογα με το αυτί !).

Όταν το αφήνω σε τραπέζι κλπ. και επειδή το εξωτερικό τμήμα του ακουστικού είναι μαύρο γυαλιστερό και δεν θέλω να το θαμπώσω, προτιμώ να αφήνω το ακουστικό από την ανάποδη δηλ.. με το κλιπ και μικρόφωνο προς τα κάτω. Έτσι είναι πιο εύκολο να το πιάσεις άμεσα και να το φορέσεις προς αποφυγή καταλάθος απόρριψης εισερχόμενης κλήσης. Με τον αντίχειρα και τον μέσο το πιάνω από τα πλάγια και ο δείκτης μου ακουμπά στην υποδοχή φόρτισης mini usb. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετώ με ασφάλεια το ακουστικό στο αυτί και έπειτα με τον δείκτη πατώ το κουμπί να δεχτώ την κλήση. Με τον ίδιο τρόπο αφαιρώ το ακουστικό από το αυτί.

Σχετικά με την φωνητική κλήση, τις περισσότερες φορές πιάνει όμως μου έχει τύχει να επαναλάβω. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν φταίει η προφορά, ή η ένταση της φωνής. Μπορεί να είναι ο συνδυασμός και των δυο-ποιος ξέρει. 

Ως κάτοχος Samsung Galaxy S3 gt-i9305 και με ρύθμιση ώστε να μην γίνεται επανάκληση του τελευταίου καλούντος αριθμού αν δεν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο ,δεν είχα καταλάθος επανακλήσεις εκτός από μια φορά που έμεινε ανοιχτό το κινητό και κάλεσε. Ίσως το μόνο αρνητικό που θα έλεγα ότι έχει το ακουστικό ,είναι η εύκολα καταλάθος επανάκληση (redial) που μπορεί εύκολα να γίνει κατά την μεταφορά του όμως από την στιγμή που υπάρχει διακόπτης και η σύζευξη γίνεται αστραπιαία τότε για μένα δεν τίθεται θέμα. Από την άλλη, υπάρχουν εφαρμογές (π.χ. auto Bluetooth) που ανοιγοκλείνουν αυτόματα το ακουστικό μόνο κατά τις κλήσεις.

Απογοητευτική είναι και η απουσία φορτιστή πρίζας mini usb όμως καλύπτει στο θέμα αυτοκινήτου και Η/Υ.Ο χρόνος φόρτισης του είναι περίπου 2 ώρες.

 

Κλείνοντας ,θα έλεγα ότι το ακουστικό Plantronics M55 είναι ίσως από τα μοναδικά ακουστικά που παρέχει πολλά περισσότερα απ' ότι αξίζει (value for money) ,όταν ακουστικά με αντίστοιχη ποιότητα και χαρακτηριστικά έχουν διπλάσια και τριπλάσια τιμή! Προσωπικά θα το ξαναγόραζα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

 

ΘΕΤΙΚΑ: Μέγεθος, Βάρος, Εμφάνιση, Ποιοτική κατασκευή, Ήχος, Μικρόφωνο, Αυτονομία μπαταρίας, Δυνατότητες, Διακόπτης (on/off), Πρακτικό κλιπ σιλικόνης, Γάντζος αυτιού, Εφαρμογές σε τηλέφωνο, Ηχητική ενημέρωση.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Καταλάθος επανάκληση (redial), Απουσία φορτιστή πρίζας.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά είστε ευχαριστημένοι με το Μ55; Έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα;

 

Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και δουλεύει ακόμα άψογα όπως την πρώτη μέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης έχει βγει σε προσφορά από το eshop και αυτό το plantronics στα 15,90 στο newsletter

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010979

είναι το προηγούμενο μοντέλο και κατώτερης σειράς. (δηλαδή το προηγούμενο μοντέλο από αυτό http://www.plantronics.com/us/product/m25

Και αυτό το είχα το οποίο ήταν και αυτό κορυφή (και εννοείται το έχασα). Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει γάντζο ο οποίος όμως είναι ο καλύτερος γάντζος που έχω δοκιμάσει (αν και ποια προτιμώ το μαλακό πλαστικό)

 

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140409.html

Στην τιμή του είναι ΤΖΑΜΠΑ (θα πάρω καμιά δεκαριά να έχω)

 

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

 

Πριν λίγο πέρασα και παρέλαβα το ml18 και πραγματικά για 16 ευρώ είναι κλοπή..

Όποιος ψάχνει για κάτι καλό και οικονομικό, το αγοράζει χωρίς δεύτερη σκέψη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...