Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

θελω να αγορασω κινητο smartphone(1η φορα). Το θελω πιο πολυ για να επικοινωνω μεσω skype.

Για να συνομιλω με skype,πρεπει το τηλ να υποστηριζει βιντεοκληση?

Παιζει ρολο το μεγεθος της οθονης κ τα pixels για την εικονα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Όπως είπε και ο nike1600 "καλό επεξεργαστή να έχει  ναι ισχύει όσο για το αν θα μπορείς να κάνεις κλήση φυσικά και μπορείς (φωνητική) από εκεί και πέρα άμα έχει μπροστινή κάμερα ακόμα καλύτερα αλλά άμα θες να σε δει οπωσδήποτε ο άλλως έχει σε μερικά και λειτουργιά πίσω κάμερας. Το μέγεθος της οθόνης δεν έχει κανέναν απολύτως ρόλο.

Δημοσ.

Παιδία είστε σίγουροι για την βιντεοκλήση μέσω skype? Το δικό μου ενώ σε δίκτυο κινητής κάνει κανονικά βίντεοκλησεις με την εμπρός και με την πίσω κάμερα, στο skype μου εμφανίζει επιλογή μόνο για φωνητική κλήση.

Δημοσ.

Παιδία είστε σίγουροι για την βιντεοκλήση μέσω skype? Το δικό μου ενώ σε δίκτυο κινητής κάνει κανονικά βίντεοκλησεις με την εμπρός και με την πίσω κάμερα, στο skype μου εμφανίζει επιλογή μόνο για φωνητική κλήση.

Δηλαδη,η βιντεοκληση που υποστηριζουν καποια κινητα,ειναι ασχετη με το skype?

οταν εχω mobile internet ,δεν εχω κ skype?οπως στο p/c

Δημοσ.

Τελικά γίνεται αλλά σε συγκεκριμένα κινητά, θα πρέπει να διαθέτει την έκδοση Android 2.2 (Froyo) για να κάνεις βιντεοκλήσεις στο skype. Ορίστε ενδεικτικά μερικέςαπό τις συσκευές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία:

• Acer A5
  • HTC Desire (Android 2.2)
  • HTC Desire HD
  • HTC Evo 3D
  • HTC Evo 4G
  • HTC Flyer
  • HTC Incredible S
  • HTC Sensation
  • HTC Thunderbolt - Verizon (μόνο στις ΗΠΑ)
  • LG Revolution – Verizon (μόνο στις ΗΠΑ)
  • Samsung Droid Charge - Verizon (μόνο στις ΗΠΑ)
  • Samsung Galaxy S
  • Samsung Galaxy S II
  • Samsung Galaxy Tab
  • Sony Ericsson Xperia mini pro
  • Sony Ericsson Xperia PLAY
  • Sony Ericsson Xperia ray
Δημοσ.

Τελικά γίνεται αλλά σε συγκεκριμένα κινητά, θα πρέπει να διαθέτει την έκδοση Android 2.2 (Froyo) για να κάνεις βιντεοκλήσεις στο skype. Ορίστε ενδεικτικά μερικέςαπό τις συσκευές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία:

• Acer A5
  • HTC Desire (Android 2.2)
  • HTC Desire HD
  • HTC Evo 3D
  • HTC Evo 4G
  • HTC Flyer
  • HTC Incredible S
  • HTC Sensation
  • HTC Thunderbolt - Verizon (μόνο στις ΗΠΑ)
  • LG Revolution – Verizon (μόνο στις ΗΠΑ)
  • Samsung Droid Charge - Verizon (μόνο στις ΗΠΑ)
  • Samsung Galaxy S
  • Samsung Galaxy S II
  • Samsung Galaxy Tab
  • Sony Ericsson Xperia mini pro
  • Sony Ericsson Xperia PLAY
  • Sony Ericsson Xperia ray

Ξερει κανεις αν το sam galaxy s3 υποστηριζει την βιντεοκληση skype?

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν το sam galaxy s3 υποστηριζει την βιντεοκληση skype?

προφανώς θα υποστηρίζει, απλά η λίστα που ανέβασα είναι παλαιότερη από αυτό το μοντέλο γι αυτο δεν το περιλαμβανει!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί δείχνει αυτή η λίστα και τί δουλειά έχει το Android 2.2,στο 2013 είμαστε,έλεος.

Όλα τα νορμαλ κινητά των τελευταίων 1,5-2 χρόνων μπορούν να κάνουν βιντεοκλήση μέσω skype.Αν έχει μπροστινή κάμερα είναι σίγουρα πιο βολικό αλλά και να μην έχει γίνεται με την πίσω κάμερα όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω.

@elf haldir

Όποιο κινητό σου αρέσει πάρε,με το μέγεθος οθόνης που σε ικανοποιεί.Μόνο στον επεξεργαστή προτίμησε να μην έχει λιγότερο από 1ghz.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το είχα στο note 2, και το ξήλωσα γιατί μου έσκιζε τη μπαταρία (πριν κανένα μήνα το είχα εγκαταστήσει και το ξήλωσα μετά από 4 μέρες όταν βρήκα ότι μου ρούφαγε τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας)

Sent from my GT-N7100 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...