Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα με αυτό το pc. 

Σας λέω ένα σύντομο ιστορικό για να καταλάβετε,

Έχω ένα pc πριν 2 χρόνια από το πλαίσιο, είναι I5 στα 2,67Ghz και με 4 Giga Ram 500gb Hdd και λειτουργικό windows 7 64bit. Ξαφνικά λοιπόν πριν λίγους μήνες ο υπολογιστής όρχησε να πετάει μπλε οθόνες και να κλείνει, του κάνω format ξανά περνώ τα windows αλλά τίποτα μια από τα ιδία. Τρέχω διαγνωστικά για κάρτες γραφικών δίσκο μνήμες επεξεργαστή, τίποτα όλα φυσιολογικά. Τον πάω στο πλαίσιο και τον αφήνω 2 μέρες και τον τσεκάρουν, τίποτα και από κει κανένα πρόβλημα όλα φυσιολογικά, καμία μπλε οθόνη. Οκ λέω θα έτυχε. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια μπλε οθόνες και πάλι, αλλάζω τροφοδοτικό μνήμες βάζω μια άλλη κάρτα γραφικών και παίρνω και έναν ssd και βάζω εκεί το λειτουργικό και λέω οκ το μόνο που έχει μείνει στο παλιό Pc το κουτί ο επεξεργαστής και η μνήμη, βάζω και windows 8 64bit, περνά λίγος καιρός και πάλι τα ίδια πάλι μπλε οθόνες, κα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, στο πλαίσιο δε βρίσκουν τι φταίει κι εγώ δεν μπορώ καν να δουλέψω γιατί τις περισσότερες μέρες το pc κάθε 5 λεπτά βγάζει μπλε οθόνη και κλείνει. Μπορει καποιος να βοηθησει;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...