nickarmy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. Η έκρηξη ήταν ισχυρή σημειώθηκε στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου και για την ακρίβεια έξω από υποκατάστημα τράπεζας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 τραυματίες, ευτυχώς όχι σοβαρά, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι της εταιρείας σεκιούριτι που φυλαέι το εμπορικό κέντρο. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Πριν την έκρηξη προηγήθηκαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην Ελευθεροτυπία και τη Ζούγκλα. http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=164328&artTitle=ektakto_ekrixi_sto_mall_me_dyo_travmaties
g_alkis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μόλις άνοιξε πάλι αυτή η άγια εφημερίδα τσίμπησε και το προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Οποία σύμπτωσις. 4
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φυσικα και ηταν κοσμος, ευτυχως τραυματιστηκαν μονο δυο σεκιουριτι ελαφρα
YiN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Να λέμε κι ευχαριστώ που αποφάσισαν να το κάνουν Κυριακή δηλαδή. Κάπου μεταξυ Ουγκάντας και Ζιμπάμπουε. 5
firewalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φυσικα και ηταν κοσμος, ευτυχως τραυματιστηκαν μονο δυο σεκιουριτι ελαφρα Από εδώ αν ήταν κανείς. 1
Skylined Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μόλις άνοιξε πάλι αυτή η άγια εφημερίδα τσίμπησε και το προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Οποία σύμπτωσις. Επίσης σύμπτωση είναι τη στιγμή που παντού έπαιζε το θέμα με τη λίστα Λαγκάρντ που θίγει την ισχυρή ελίτ το σύμπαν γύρισε ανάποδα και άρχισαν επιδρομές, καταλήψεις, επιθέσεις, πυροβολισμοί, μπόμπες. Μου θυμίζει το Δεκέμβριο του 2008 όταν επί ένα μήνα η αστυνομία είχε εντολή να παρατηρεί την κατάσταση, δηλαδή που έσπαγαν, έκαιγαν, λεηλατούσαν, πετούσαν πετρες και μολότοφ και αυτοί απλά κοιτούσαν. Μαντέψτε τί έπαιζαν στα Μ.Μ.Ε. όταν κατά σύμπτωση σκοτώθηκε ο Αλέξης και άλλαξε η θεματολογία.Τέλος πάντων ας δούμε ειδήσεις για να ενημερωθούμε καλύτερα 3
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Κρίμα που δεν το γκρέμισαν, να ησυχάσουμε.
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Και να χασουν τοσοι ανθρωποι τη δουλεια τους
pavlinara Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ήμουν χτες το βράδυ και σκεφτόμουν να πάω σήμερα για βόλτα.Να μην πάω δηλαδή;
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Περίεργα πράγματα μου φαίνονται αυτά... Δήλωση στη ΝΕΤ, εργαζόμενης στο ΜALL " 'Οταν ήρθαμε το πρωί, ΕΙΧΕ απέξω αστυνομικούς. Μπήκαμε μέσα και σε δέκα λεπτά, μας ειδοποίησαν να βγούμε"..........το τηλεφώνημα για βόμβα εγινε στην ελευθεροτυπία 50 λεπτα πριν την έκρηξη.Τεσπα, οχι οτι ρίχνω τη μπάλα αλλου, γιατι αφενός δεν ξέρω-αφετέρου ειναι πολυ σοβαρό θέμα για να κανω υποθέσεις. Απλα ας υπάρχει και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις