Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κόσμος αν εναντιώνεται στους πολιτικούς και την επόμενη μέρα τους ψηφίζει με συντριπτικά ποσοστά να πάει στον ψυχίατρο πες του.

(Όχι ότι θα του λύσει το μεγάλο πρόβλημα της ζωής του , το ότι δεν έχει μάθει να παράγει κάτι δηλαδή, αλλά ίσως αρχίσει να μαθαίνει να σκέπτεται).

Επίσης με τη λογική σου θα πρέπει να πάει στον ψυχίατρο και αυτός που ψήφισε τον πολιτικό απατεώνα που έβγαινε με κεντρικό πολιτικό σύνθημα "Πολιτική χωρίς Πολιτικούς" και τον επόμενο μήνα για να έχει βάσιμες ελπίδες να μπει στη βουλή, μιας και δεν βρέθηκαν αρκετά κορόιδα να τον πιστέψουν, έκανε πολιτική συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά λαμόγια που έχει βγάλει η χώρα.

Ο ψυχίατρος είναι λίγος...

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν εγω τωρα πω οτι και η λιστα λαγκαρντ ειναι και αυτη αποπροσανατολισμός, τι θα μου πείτε;

και στο κατω κατω σιγα την μ@λκια, ασχολούνται τοσο καιρο με αυτο, και τι θα γίνει στο τελος; τίποτα, και τα οφέλη για την κοινωνία μηδενικά, και ο τσοχα... ειναι φυλακή, ε και τι έγινε, έκλεψε έκλεψε, που ειναι ολα αυτα τα χρήματα; εγω που δεν εχω κλέψει ποτέ γιατί συνέχεια με ξαφρίζουν;

Αλλού ειναι τα προβλήματα της κοινωνίας, το mall πχ έχει νεκρώσει ολα τα περιφερειακά καταστήματα της περιοχής.

• Like 2
Δημοσ.

Μα το λες μόνος σου. "Πολιτικός τρομοκράτης". Αν ο στόχος του δεν είναι ο τυχαίος πολίτης, γιατί να μην ειδοποιήσει. Έχω την εντύπωση πως δεν μιλάμε για τυφλή επίθεση μίσους.

και με το να κανει απλως υλικες ζημιες τι ακρβιως πετυχε; αν δεν χυθει αιμα, δεν προκαλεις φοβο. το πολυ να σταματησει για καμια βδομαδα να πηγαινει ο ελληνας να πινει καφε στο mall.

αυτο δεν μπορω να καταλαβω, ποια ειναι τα κινητρα αυτης της τρομοκρατικης επιθεσης, υποθετωντας οτι μιλαμε για αληθινους τρομοκρατες.

Δημοσ.

LogokrisiaGr : Περιμένεις να έχει αξιοπιστία η γνώμη κάποιου που έχει ένα μήνυμα; Εννοείται ότι τα μεγάλα κόμματα τόσα δις που παίρνουν βάλανε και καμιά 10-20-30 άτομα να συκοφαντούν νέες πολιτικές δυνάμεις. Το είδαμε το έργο και στο facebook. Βάλε και τα διορισμένα κομματόσκυλα-στουρνάρια που δουλεύουν ως στρατός και μπορούν και αυτά να εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία στο Internet και έδεσε το γλυκό.

Ακόμα γελάω που περιμένεις να μην καταλαβαίνει ο κόσμος που μπαίνει σε τεχνολογικό forum το ρόλο βαράνε αυτοί που έχουν 1 μήνυμα συνολικά.

Να είσαι καλά.

Μου έφτιαξες τη μέρα.

ΛΟΟΟΟΟΛ

• Like 2
Δημοσ.

Αν εγω τωρα πω οτι και η λιστα λαγκαρντ ειναι και αυτη αποπροσανατολισμός, τι θα μου πείτε;

και στο κατω κατω σιγα την μ@λκια, ασχολούνται τοσο καιρο με αυτο, και τι θα γίνει στο τελος; τίποτα, και τα οφέλη για την κοινωνία μηδενικά, και ο τσοχα... ειναι φυλακή, ε και τι έγινε, έκλεψε έκλεψε, που ειναι ολα αυτα τα χρήματα; εγω που δεν εχω κλέψει ποτέ γιατί συνέχεια με ξαφρίζουν;

Αλλού ειναι τα προβλήματα της κοινωνίας, το mall πχ έχει νεκρώσει ολα τα περιφερειακά καταστήματα της περιοχής.

δεν καταλαβες. στου τσοχα δεν εχουν απαγγελθει ακομη συγκεκριμενες επισημες κατηγοριες ωστε να οδηγηθει σε δικη. δεν ειναι στην φυλακη επειδη περιμενει καποιο δικαστηριο να γινει.

ως βασικος υποπτος καποιοων παρανομιων κρατειται μεσα μεχρι να ολοκληρθουν οι ερευνες και να βγει το πορισμα ο εισαγγελεας. λογικα το πορισμα θα βγει "αθωωτικο", οποτε ουτε σε δικη δεν προκειται να τον πανε.

και θα πανηγυριζει για μεγαλη δικαιωση οπως κανουν και μερικοι μαφιοζοι στη Βουλη, τον τελευταιο καιρο.

Δημοσ.

ποια λογικη του; το αυτονοητο λεει.

Αυτός κάνει το κομματικό μεροκάματο.Είναι έτσι κι αλλιώς το μόνο μεροκάματο που έχει μείνει στην Ελλάδα.

Φταίνε και οι ξένοι βέβαια γιατί όσο σε μπουκώνουν με λεφτά , τόσο έχεις μεγάλα κομμάτια πληθυσμού να πιστεύουν ότι τα χαρτονομίσματα φυτρώνουν στα δένδρα.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένεις να έχει αξιοπιστία η γνώμη κάποιου που έχει ένα μήνυμα;

Lolwut? Δεν έχει σημασία τι λέει, αλλά ποιος το λέει. Αυτό λες, σωστά;

Δημοσ.

«Όλες οι πράξεις  τρομοκρατίας, …υπήρξαν ή είναι είτε επιθετικές πράξεις, είτε αμυντικές πράξεις.

[…]

Στην επιθετική τρομοκρατία προσφεύγουν οι απελπισμένοι και οι πλανημένοι.

Στην αμυντική  τρομοκρατία, αντίθετα, προσφεύγουν πάντα και μόνο τα Κράτη, είτε επειδή βρίσκονται βαθειά μέσα σε μια σοβαρή κοινωνική κρίση, …είτε επειδή τη φοβούνται…

Η αμυντική τρομοκρατία των Κρατών ασκείται είτε άμεσα είτε έμμεσα, είτε με τα δικά τους όπλα είτε με τα όπλα των άλλων. Αν τα κράτη προσφύγουν στην άμεση τρομοκρατία, αυτή πρέπει να στραφεί εναντίον του πληθυσμού. […] Αν, αντίθετα, τα Κράτη αποφασίσουν ν’ ανατρέξουν σε μιαν έμμεση τρομοκρατία, αυτή πρέπει να φαίνεται πως στρέφεται εναντίον τους…»

Τζανφράνκο Σανγκουινέτι (Gianfranco Sanguinetti), Περί της Τρομοκρατίας και του Κράτους (Del Terrorismo e dello Stato), Εκδόσεις  Ύψιλον/βιβλία(μικρά βιβλία  – 11), Αθήνα 1982.

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο προχωρημένη η σκέψη σου φίλε Killik. Δεν μπορούμε παρά να κάνουμε υποθέσεις. Αυτοί δε μπορούνε να κάνουνε σχεδιασμό εβδομάδας θα κάνουνε τέτοια κόλπα λες;

εχουμε συνηθισει να αντιγραφουμε τους αμερικανους...αυτοι ριξανε 2 πυργους μονοι τους,εμεις βαλαμε μια χυτρα ταχυτητας να σκασει στο (παρανομο) mall.

Δημοσ.

Ο κόσμος αν εναντιώνεται στους πολιτικούς και την επόμενη μέρα τους ψηφίζει με συντριπτικά ποσοστά να πάει στον ψυχίατρο πες του.

(Όχι ότι θα του λύσει το μεγάλο πρόβλημα της ζωής του , το ότι δεν έχει μάθει να παράγει κάτι δηλαδή, αλλά ίσως αρχίσει να μαθαίνει να σκέπτεται).

Ποια ειναι τα συντριπτικά ποσοστά??

Εχεις δει γενικά τα ποσοστά του κάθε κομματος στις εκλογές λαμβάνοντας υπόψη και τους ψηφοφόρους που δε ψήφισαν ή που ψήφισαν άκυρα και λευκά? Θα εκπλαγεις.

Οταν το 1/3 του Ελληνικου λαού, βγάζει κυβέρνηση, σαφως και δε μπορουμε να μιλάμε για ψυχίατρο, αλλά για λαμογιές του εκλογικου συστήματος και φυσικα για τηλεοπτική προπαγάνδα και τρομοκρατία (που υπέστει σε μεγάλο βαθμό ο κόσμος προεκλογικά "θα βγουμε απ την Ευρωπη, θα πτωχευσουμε, θα σας πάρουν τις καταθεσεις κτλ κτλ)

Μη χρησιμοποιείται αυτό το παράδειγμα ως βάση διότι ειναι άκυρο. Τα ποσοστά ειναι πολύ μικρά.

Ο κόσμος δε τους γουστάρει αυτους σε μεγαλο βαθμό, απλά δε μπορει ΠΛΕΟΝ να αντιδράσει κιόλας.

Δημοσ.

Ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών, άλλα ο κυρίως υπαίτιος της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας

Εχετε ακούσει για το πείραμα του Μίλγκραμ, που μελέτησε την υπακοή τυχαίων ανθρώπων στην εξουσία.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLEF76187F68BA5D9E

Δημοσ.

Δε γνωρίζω για την ευθύνη που φέρει κάποιος ο οποίος δε ψηφίζει ποτέ συγκεκριμένους ανθρώπους που είναι εδώ και 20 χρόνια στην εξουσία της χώρας, ότι και να συμβεί.

Σα να λέμε πως επειδή στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έχασε με 5-0 φταίει ο κλητήρας που δεν έφερε καθαρές πετσέτες :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...