Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι έναν αντάπτορα από usb σε 1/4ίντσας βύσμα. Είναι ακουστικά που έχουν usb και θέλω να τα συνδέσω σε ενισχυτή κιθάρας.

Υπάρχει; (γενικά)  Υπάρχει μήπως στο Πλαίσιο; (ειδικά)

Δημοσ.

Ναι, κάτι τέτοιο. Πώς το βρίσκω στο ηλεκτρονικό κατάστημα του πλαισίου; (δεν έχω κόλλημα με το συγκεκριμένο, για άλλο λόγο επιμένω σ' αυτό).

Δημοσ.

Κοιταξα στο ebay-πλαισιο αλλα το συγκεκριμενο δεν το βρηκα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βολευτεις με αυτα

Link
http://i.ebayimg.com/t/2-USB-To-3-5mm-Jack-Stereo-Headset-Audio-Sync-Charging-Adapter-Cable-for-iPod-/00/s/NTAwWDUwMA==/z/8d0AAMXQWuRQ~EKL/$(KGrHqF,!lMFDkYBp7+6BQ+EKK(4F!~~60_12.JPG

Link

30u1-02400.jpg

Δημοσ.

Κοίταξε στο πλαίσιο δεν θα βρεις σίγουρα αλλά πιστεύω ούτε σε μαγαζί για κιθάρες γιατί αυτοί δεν κάνουν με usb, μόνο σε κανένα συγχρονο μαγαζί με ηλεκτρονικά...

Δημοσ.

Αυτα είναι για να περάσεις σημα απο το όργανο σε καποιον υπολογιστή...

Γενικότερα είμαι σχεδον σίγουρος ότι αυτο που θέλει να κανει ο TS απλα δεν γίνεται.

Τα usb ακουστικά συνήθως έχουν ενσωματωμένη καρτα ήχου και για αυτό τον λόγο απαιτούν την υπαρξη υπολογιστη ώστε να αναγνωριστούν και να περαστούν οι καταληλοι drivers για να δουλέψουν....

Οποτε οπως καταλαβαίνετε το να τα συνδέσης με καποιο όργανο δεν έχει λογική! 

Δημοσ.

usb = digital, τα βυσματάκια τα καρφιά, είναι αναλογικά... κάπου πρέπει να υπάρχει και ενας μετατροπέας

και συνήθως και τα usb ακουστικά δεν έχουν καν κάρτες ολόκληρες μέσα τους, αλλά ψιλογίνεται μέσω software η δουλειά... οπότε μάλλον δεν γίνεται με κάποιο απλό τρόπο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...