DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Off topic : Υπάρχει κανένας που διαβάζει φυλλάδια; Χρόνια τώρα βλέπω πλήθος πεταμενων φυλλαδίων στο δρόμο, αναρωτιέμαι ποιος επενδύει σε τέτοιο είδος διαφήμισης...... Είναι σαν να ρωτάς αν διαβάζει κάνεις τα "Enlarge your penis" emails ... ποιός επενδύει σε τέτοιο spamming ? Κι όμως
black_widow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Off topic : Υπάρχει κανένας που διαβάζει φυλλάδια; Χρόνια τώρα βλέπω πλήθος πεταμενων φυλλαδίων στο δρόμο, αναρωτιέμαι ποιος επενδύει σε τέτοιο είδος διαφήμισης...... Αναφέρομαι σε door to door διανομή διαφημιστικού εντύπου φαγάδικων σε επιχειρήσεις. Και όμως, κάποιοι επιμένουν. Όταν είχε ανοίξει το public στο Αιγάλεω μας είχαν κατασπαμμάρει με φυλλάδια , κάθε φορά που σχόλαγα έπαιρνα και από ένα ( το ίδιο! ). Γιατί τα έπαιρνα ; Για να κάνω αέρα τόση ώρα που έκανε το λεωφορείο να περάσει ( και οι υπόλοιποι που τα έπαιρναν το ίδιο σκεπτικό είχαν ). Φυλλάδια-βεντάλιες ! Εκεί που δούλευα είχαν μανία και με τα φυλλάδια , 2-3 άτομα ασχολούνταν με τα φυλλάδια , να είναι έτσι, να έχει αυτό το φόντο, επιστήμη σε λέω ! Όχι δεν ήμασταν διαφημιστική και όχι δεν τα κάναμε outsource αυτά ! Μας διακόπταν κατά καιρούς να τους πούμε και την άποψη μας ( επειδή είχαμε άφθονο ελεύθερο χρόνο ένα πράγμα ) και μία φορά τους είπα " ότι αυτο το φυλλάδιο είναι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο και είναι τόσο αδιάφορο που δε θα μου τράβαγε καθόλου το μάτι με τόσα φυλλάδια που βομβαρδιζόμαστε καθημερινώς " . Και μου λέει το φοβερό: " Μα γιατί, εγώ τα διαβάζω όλα τα φυλλάδια που παίρνω ". Έλεος κοπελιά, είσαι μαρκετίστρια , λογικό να το κάνεις ΕΣΥ αυτό ; Και εμείς παρακαλάγαμε να μας φέρουν άτομο να βοηθήσει σε πραγματικές εργασίες με πραγματικούς πελάτες που αν δε βγαίνανε εγκαίρως η επιχείρηση θα έχανε χιλιάδες ευρώ... Σοβαρά, ψάχνετε λογική ; Τόσους HRίστες και Marketίστες τι θα τους κάνουμε , κλέφτες θα γίνουν ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα