brine94 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας είμαι νέο μέλος και ειπα να ανοίξω ενα θεμα που πιστευω θα απασχολεί πολλούς ... ο χύμα καπνός Ελληνικος - από τα καπνά είναι βλαβερός για την υγειά γιατι πολλά λένε ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
archsatan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας είμαι νέο μέλος και ειπα να ανοίξω ενα θεμα που πιστευω θα απασχολεί πολλούς ... ο χύμα καπνός Ελληνικος - από τα καπνά είναι βλαβερός για την υγειά γιατι πολλά λένε ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Ενώ ο βιομηχανικός είναι καλός ε; Κόψτο τώρα που δεν έχεις φράγκα -δεν θα το μετανιώσεις-. 3
brine94 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 φιλε δεν καπνιζω Παρα πολυ σπανια !!!
kosko42 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 απαιτεί προσοχή καθώς δεν μπορείς να γνωρίζεις τις συνθήκες καλλιέργειας καθώς και την ρίψη χημικών πέρα από το προκαθορισμένο επίπεδο ασφάλειας. Συμφωνώ με τον arch βέβαια αλλά εάν σου έχει παρουσιαστεί καμία ευκαιρία έχε το νου σου!
kage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 υποτιθεται μπορουν πλεον να δεινουν υπο προυποθεσεις και λιανικη. αν ξερεις οτι ειναι βιολογικη καλλιεργεια και πας και τα παιρνεις εσυ ή καποιος φιλος απο την πηγη τοτε ναι..
lamogio123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 οποιος πουλαει ας μου στειλει ενα μηνυμα..!!
mak3don Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 νομιζω ειναι και παρανομος ο λογος ειναι η φορολογια..
kambog Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 εμένα μου έφερε ένας φίλος να δοκιμάσω βιολογικό ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ καλά είμαι στον Καμέλια λάιτ τον καπνό και έχω τον λαιμό μου ήσυχο.
madsc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Γεια σας είμαι νέο μέλος και ειπα να ανοίξω ενα θεμα που πιστευω θα απασχολεί πολλούς ... ο χύμα καπνός Ελληνικος - από τα καπνά είναι βλαβερός για την υγειά γιατι πολλά λένε ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Mεγάλη συζήτηση... /sc
mak3don Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ο καπνος για να ειναι ευκολοκαπνιστος πρεπει να ειναι χαρμανι δλδ 2-3 ποικιλιες ανακατεμενες, μια ποικιλια μονη της δεν καπνιζετε και ας ειναι και ο καλυτερος καπνος.. 3
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ασε που συνηθως ειναι τοσο ξερος που πρεπει να τον επεργαζεσαι με κομματια μηλου και καμποσες μερες στο ψυγειο για να μπορεις να τον καπνισεις. επισης συνηθως ο χυμα καπνος απαιτει καμποση ωρα να κατσεις να βγαζεις ξυλα και κοτσανια και αλλα μερη του φυτου επισης η μυρωδια του χυμα καπνου ειναι περιεργη τουλαχιστον οτι μου εχει τυχει εμενα. και αν εισαι σε κλειστο χωρο θα καταλαβεις οτι ενοχλει πολυ και θα σε κοιτανε περιεργα.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ασε που συνηθως ειναι τοσο ξερος που πρεπει να τον επεργαζεσαι με κομματια μηλου και καμποσες μερες στο ψυγειο για να μπορεις να τον καπνισεις. επισης συνηθως ο χυμα καπνος απαιτει καμποση ωρα να κατσεις να βγαζεις ξυλα και κοτσανια και αλλα μερη του φυτου επισης η μυρωδια του χυμα καπνου ειναι περιεργη τουλαχιστον οτι μου εχει τυχει εμενα. και αν εισαι σε κλειστο χωρο θα καταλαβεις οτι ενοχλει πολυ και θα σε κοιτανε περιεργα. βρήκα εγώ τον κρατάς σε βάζο στο ψυγείο και δεν θυμάμαι τι άλλο και μένει με την υγρασία του οκ ηταν , έχουμε καπνίσει και χειρότερα 1
aGka8l Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πρωην Φοιτητής στο Μεσολόγγι , είχα βρει απο εναν παραδιπλανο χωριο που καλιεργούσε καποιος μπαμπάς συμφοιτητή μ ο οποιος δεν καπνιζόταν με τίποτα και πολυ κακοκομένος. Ενας αλλος συμφτητής ειχε φέρει απο λαμία και αυτός μια απο τα ίδια. Παμε τωρα στον γνωστό αγρινιώτικο που ολοι πλεων ξέρουν.. Ειχαμε πάρει 1κιλο 12euro Παρα πολυ καλα κομμένος μετρια γευση ομως, Μεχρι που μου ηρθε η ιδεα να σπάσω στα 250γρ που μ αναλογούσαν( τον ειχαμε παρει 4 παιδιά) 3 καπνούς GOLDEN virginia πράσσινο και να αγοράσω αδεια τσιγαρά τα οποια ηταν ηδη στρημένα και με κανονικό φιλτρο σαν βιομηχανικο τσιγαρο δλδ αλλα άδειο και να γεμίζω τέτοια.Καπου 12 ευρώ τα 100 τσιγάρα ειχαν no name και ειχε και malboro με 20ευρω νομίζω. Τον εβαζα σε μια σακουλα στο ψυγειο και ηταν μια χαρα Ετσι ηταν ενα μετριο τσιγαρο που καπνιζοταν ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις