Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσοχή όσοι σκέφτεστε να πάρετε 1kg πχ
δοκιμάστε πρώτα 
πήρε ενας φίλος μου χθες απο εναν και βρώμισε ο τόπος σαν κλανιά 
δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλα κόντεψα να ξεράσω εκει μέσα
και ο καπνός μύριζε σκατίλα 
έλεος 
καλά που είχα δοκιμάσει πριν μέρες απο άλλον νορμάλ που είχε πάρει ο bro μου και κατάλαβα οτι δεν μ αρέσει 

• Like 2
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πέφτει το ερώτημα.
Ο καλός μπασμάς μυρίζει σκατίλα ή
τα σκατά που καπνίζουμε είναι αρωματικά; :rolleyes:

Ωραίος ο madsc.
Να σε ρωτήσω και κάτι.
Βρίσκεις πράγματι βιολογικούς καπνούς;

• Like 1
Δημοσ.

madsc ενδιαφερον ο τροπος για μειωση νικοτινης.

Ποια ειναι η πηγη για αυτο το κειμενο? Σου το ειπε καποιος γνωστης ή το βρηκες στο ιντερνετ?

Δημοσ.

Οι καπνοί γενικά δεν μυρίζουν άσχημα, τώρα τι έκανε αυτός που σας τους έδωσε...

Οι καλοί βιολογικοί συγκεκριμένα, ενοχλούν λιγότερο στο δωμάτιο από ένα τυπικό εμπορικό τσιγάρο. ;)

@crom271

Όπως έγραψα δεν υπάρχει αλλού αναρτημένη αυτή η πληροφορία.

Εφόσον δεν βλέπεις παραπομπή σε πηγή, θεώρησε τον γράφων ως πηγή.

/sc

Δημοσ.
@crom271

Όπως έγραψα δεν υπάρχει αλλού αναρτημένη αυτή η πληροφορία.

Εφόσον δεν βλέπεις παραπομπή σε πηγή, θεώρησε τον γράφων ως πηγή.

Ok στο ιντερνετ δεν υπαρχει επομενως.

Εσενα σου το ειπε καποιος γνωστης περι καπνου αυτο? Το σκεφτηκες μονος σου και το στηριζεις καπου? Ειναι η διαδικασια που χρησιμοποιουν και οι καπνοβιομηχανιες πανω κατω και απλως το εφερες στο επιπεδο της οικιακης εφαρμογης?

Απλα επειδη ειναι πολυ καλο σαν λυση αυτο που προτεινεις να το ψαξουμε λιγο να δουμε αν οντως ισχυει και στηριζεται καπου αυτο. Αν δηλαδη οντως με αυτο τον τροπο πετυχαινεις το αποτελεσμα που λες και που στηριζεται αυτο...

Δημοσ.

Οι καλοί βιολογικοί συγκεκριμένα

Τι να πω ρε κλεφτόπουλα... :huh:

Όταν κάπνιζα μπασμά, που δεν ήταν τότε μόδα οι

βιομηχανικοί καπνοί πόσο μάλλον ο χύμα, έφτασα

μέχρι Αλβανία για να βρω αράντιστο.

Εσείς τώρα πως έχετε άκρες-ειδικά στο νότο-

και κάνετε χαρμάνι και από τρεις βιολογικούς

καπνούς...δεν ξέρω ...δε με κάθεται.

Δημοσ.

Imeros

Η τοποθεσία δεν έχει σημασία στο internet ;)

Από τότε που οι βιομηχανικοί καπνοί δεν ήταν στη μόδα οι καιροί έχουν αλλάξει, ψάξου...

/sc

Δημοσ.

Τι να ψάξω;
Δε με ενδοιαφέρουν οι λεπτομέρειες ούτε τοποθεσίες.
Σ΄αυτά που έγραψες πάτησα, ότι έχεις κατασταλάξει σε
ένα χαρμάνι τριών ποικιλιών. Το μόνο που ήθελα
να μάθω είναι, αν κόβεται το χέρι σας ότι αυτοί
οι καπνοί είναι βιολογικοί.
Ένα ντα ή ένα τσου θα μ΄αρκούσε.

Δημοσ.

99% δεν είναι βιολογικοί για μένα. Όπως δεν είναι και οι τυποποιημενοι.

Ο καπνός είναι μια καλλιέργεια που τρώει φάρμακο. Για να μην ρίξεις φάρμακο πρέπει να βάλεις αποκλειστικά για σένα η να πάρεις από καμια χωρα που βρισκεται καμία 20αρια χρονια πίσω απο την εποχή μας και δεν αντέχουν οικονομικά τα φάρμακα...

Αυτά που λέγονται για βιολογικούς είναι παραμύθια της χαλιμας στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν υπαρχει περίπτωση καπνας να μην ρίξει φάρμακο εκτός και αν το κάνει για τον εαυτό του και για κανένα φιλαράκι του.

Αν ο λόγος που παίρνει κάποιος χύμα ειναι γιατί νομίζει πως ειναι βιολογικος ας το ξεχάσει και να γυρίσει στα παλιά...

Madsc θα ήθελα μια απαντηση στην παραπάνω ερώτηση μου. Με ξέχασες... :)

Δημοσ.

Καταρχήν ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τη γνώμη του.

Θα εξηγήσω μια φορά τα αυτονόητα για όσους δεν διαβάσαν προσεκτικά τα προηγούμενα.

Για να πεις ότι δεν υπάρχει κάτι π.χ. καπνός, θα πρέπει να ψάξεις όλους τους αγρότες.

Τους έψαξες; Μικρούς και μεγάλους; Επίσημους και ανεπίσημους; Όλους; Σε αντίθετη περίπτωση απλά γράφεις εικασίες.

Βιολογικά προϊόντα γενικά -άρα και αράντιστη γη- δεν υπάρχουν; Πουθενά στην επικράτεια;

Και όλα αυτά τα βιολογικά προϊόντα που βλέπουμε στα ράφια και στα εν λόγω καταστήματα είναι όλα μούφα;

Τα έψαξες και αυτά όλα ένα προς ένα ή απλά αφορίζεις;

Crom εννοείται ότι δεν θα πάρεις απάντηση για πηγές.

Αν δεν κατάλαβες του λόγους που δεν το έκανα ήδη, δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω. ;)

Ας μείνουμε στο θέμα μας γιατί ορισμένοι έχετε την τάση να βγαίνετε offtopic.

Αν δεν σας κάθεται η λέξη "βιολογικός" στο κείμενο, σεβαστή η άποψη σας, αδυνατώ να τη δεχτώ ελλείψη επιχειρημάτων δε. Χρησιμοποιήστε την λέξη "χύμα" αν έχετε πρόβλημα. 

Η ουσία για τον κόσμο δεν είναι αν εσύ μπορείς να βρεις βιολογικό καπνό ή όχι.

Πρόβλημα σου, πάρε ραντισμένο, χύμα ή του εμπορίου. Και οι ντομάτες και τα μαρούλια που τρως και αυτά ραντισμένα είναι.

Το ότι "δεν μπορώ να βρω κάτι άρα δεν υπάρχει", είναι τουλάχιστον αστείο.

Εγώ τον έχω μπροστά μου. Αν ήσουνα στην παρέα μου θα είχες δοκιμάσει. ;)

Τα γεγονότα τα οποία παραμένουν είναι πως και οι 2 καπνοί είναι βλαβεροί για τους λόγους που αναφέρθηκαν, και πως υπάρχει οικιακός τρόπος να ελαφρύνουμε χύμα καπνό. Εκεί είναι η ουσία.

Σχεδόν οποιοσδήποτε καπνιστής μπορεί να καταλάβει αν ένα τσιγάρο είναι ελαφρύ η βαρύ απλά καπνίζοντας το.

Σε ότι συμβουλές για πειράματα γνωρίζω θα απαντήσω, σε άλλα offtopic και εικασίες όχι.

Καλό απόγευμα.

/sc

• Like 1
Δημοσ.
Για να πεις ότι δεν υπάρχει κάτι π.χ. καπνός, θα πρέπει να ψάξεις όλους τους αγρότες.

Τους έψαξες; Μικρούς και μεγάλους; Επίσημους και ανεπίσημους; Όλους; Σε αντίθετη περίπτωση απλά γράφεις εικασίες.

Βιολογικά προϊόντα γενικά -άρα και αράντιστη γη- δεν υπάρχουν; Πουθενά στην επικράτεια;

Και όλα αυτά τα βιολογικά προϊόντα που βλέπουμε στα ράφια και στα εν λόγω καταστήματα είναι όλα μούφα;

Τα έψαξες και αυτά όλα ένα προς ένα ή απλά αφορίζεις;

Η ουσία για τον κόσμο δεν είναι αν εσύ μπορείς να βρεις βιολογικό καπνό ή όχι.

Εσύ αυτό κατάλαβες;

Καλά εντάξει.

Εγώ τον έχω μπροστά μου. Αν ήσουνα στην παρέα μου θα είχες δοκιμάσει. ;)

Απάντησες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ολους τους αγροτες εννοειται πως δεν τους ξερω και δεν τους εχω ψαξει.

Ξερω ομως την καλλιεργεια του καπνου η οποια ειναι ευαισθητη σε πολλους εχθρους και ασθενειες οι οποιες χωρις καταλληλη καταπολεμηση μπορουν να μηδενισουν την παραγωγη. Αν δε προκειται για μεγαλη καλλιεργουμενη εκταση και τα ζιζανιοκτονα ειναι επισης απαραιτητα.

Αν καλλιεργηθει βιολογικος καπνος αυτο μπορει να γινει ΜΟΝΟ σε πολυ μικρη κλιμακα και εχοντας παντα το ενδεχομενο να μπεις και μεσα αν σε χτυπησει καποιος εχθρος ή ασθενεια.

Αν βρηκες καποιον γνωστο-φιλο ο οποιος ξερεις σιγουρα πως δεν σου λεει ψεματα που βαζει βιολογικο (πιο πολυ για τον χαβαλε του και για να καπνιζει αυτος και καποια φιλαρακια) τοτε ok.

Αν βρηκες καποιον που λεει πως βαζει βιολογικο και το κανει ψιλοεπαγγελματικα πουλωντας σε αγνωστους πολυ δυσκολα να ειναι βιολογικος. Σε περιπτωση που αντιμετωπισει καποιο προβλημα θα πεσει ψεκασμα. Και εσυ φυσικα δεν προκειται να καταλαβεις ποτε πως δεν ειναι βιολογικος.

Crom εννοείται ότι δεν θα πάρεις απάντηση για πηγές.

Αν δεν κατάλαβες του λόγους που δεν το έκανα ήδη, δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω. ;)

Να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τους λογους. Επειδη ειναι παρανομο? Αν ειναι αυτο δεν εννοουσα να μου δωσεις ονοματεπωνυμο, διευθυνσεις κλπ :-D. Θα αρκουσε να μου πεις πως μου το ειπε ενας καπνοπαραγωγος ή το ξερω απο ατομο που δουλευει σε καπνοβιομηχανια.

Τελοσπαντων για να μην θες να πεις θα εχεις τους λογους σου.

Απαντησε μου μονο αυτο.

Εσυ την πηγη σου την ξερεις. Ο τροπος που παρουσιαζεις ειναι σωστος και κανει οσα λες ή παιζει και να μην ισχυει. Πως το αξιολογεις δηλαδη. Το εχεις ψιλοσιγουρο με βαση την πηγη που το ξερεις ή απλως το ακουσες και μας το ειπες..

Δημοσ.

προσοχή όσοι σκέφτεστε να πάρετε 1kg πχ

δοκιμάστε πρώτα 

πήρε ενας φίλος μου χθες απο εναν και βρώμισε ο τόπος σαν κλανιά 

δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλα κόντεψα να ξεράσω εκει μέσα

και ο καπνός μύριζε σκατίλα 

έλεος 

καλά που είχα δοκιμάσει πριν μέρες απο άλλον νορμάλ που είχε πάρει ο bro μου και κατάλαβα οτι δεν μ αρέσει 

Τέτοια τσιγάρα κάπνιζε;

horseshitcigarettesdn3.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν ενδιαφερεσαι και οποιος ενδιαφερεται για καπνο απο περιοχη της Αιτωλοακαρνανιας πουλαω με 30 ευρω το κιλο + εξοδα αποστολης σε ολη την ελλαδα.Ο καπνος ειναι ουτε ελαφρυς ,ουτε ομως και βαρυς και ασηκωτος !Ειναι ψιλοκομμενος ,εγω τον τυλιγω σε χαρτι με μικρο φιλτρο.Η ανταποκριση που εχω μεχρι τωρα ειναι θετικη.Οσο για το θεμα της εξοικονομησης ειναι προφανης η οικονομια πολλων δεκαδων ευρω! 

post-274183-0-01993700-1378393725_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...