Prof_Chaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά με το ξεραμένο καπνό (old holborn κίτρινος) και το μήλο για να τραβήξει υγρασία το έχω κάνει και μετα δεν καπνιζόταν με τίποτα.. αηδία.. γενικότερα για μένα που καπνίζω 1 τσιγάρο ανα 3-4 μέρες σπάνια δηλαδή.. τι είναι καλύτερο να πάρω ; να πάρω ενα πακέτο τσιγάρα και αν ναι υπάρχει κανένα με καπνό της προκοπής ; εχω συνηθήσει στον καπνό και το τσιγάρο μου φαίνεται αηδία.. H να αλλάξω καπνό;
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε ένα πακέτο γκόλντεν βιρτζίνια, κλείνει με ziplock και δεν ξεραίνεται ο καπνός. 1
MINDER Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν αγοράσει κάποιος καπνό από το περίπτερο δεν πάει να πει ότι είναι ασφαλέστερος για την υγεία του τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Αυτός που κάπνιζα αρχικά ήταν ο Black Devil. Για λόγους οικονομίας μετά τις αυξήσεις είχα πάρει ένα φθηνό σε κόκκινο σακουλάκι από το περίπτερο LM νομίζω και σε μερικές μέρες νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο. Με πονούσαν τα πνευμόνια μου και ο λαιμός και ήταν κάθε τζούρα και φλέμα. Σαν σανός με κομμάτια ξύλου ήταν. Τον σταμάτησα μαχαίρι και το γύρισα σε old holborn αρωματικό. Για τον χύμα από οικονομικής άποψης δεν το συζητάω συμφέρει με χίλια. Σαφώς υπάρχουν και μερικοί κουτοπόνηροι που πασάρουν καπνούς σαν αυτούς που περιγράφουν κάποιοι άλλος ότι είναι σαν άχυρο άλλος ότι βρωμάει σαν να τον έβγαλες από την τουαλέτα. Είχα πετύχει στην καφετέρια ένα γνωστό μου που αγοράζει κάποιον χύμα και είναι κίτρινος στο χρώμα και μου είπε ότι τον παίρνει 20 ευρώ το κιλό. Κάπνισα ένα στριφτό δοκιμαστικά. Πολύ ελαφρύ ήταν χωρίς κανένα ίχνος μυρωδιάς σαν να καπνίζεις αέρα κοπανιστό. Και συνήθως όταν καπνίζω τέτοια με πιάνει πονοκέφαλος. Πιο πολύ μου φαινόταν για καπνός φθηνού ελαφριού Ελληνικού τσιγάρου παρά για στριφτού. Αλλά υπάρχουν και καλοί καπνοί. Πήρα εχθές κάμποσο από άλλον γνωστό μου που τον είχε πάρει ένα σαραντάρι το κιλό να δοκιμάσω. Ήταν περίπτωση καλού καπνού. Εμφανισιακά είναι σαν αυτόν που έχει ο φίλος παραπάνω σε μια φωτογραφία. Στον λαιμό δεν πειράζει καθόλου. Αλλά έχει έντονη την μυρωδιά του καπνού. Θα έλεγα για σύγκριση ότι είναι κάτι μεταξύ old holborn αρωματικού και black devil. Θεωρώ ότι ίσως είναι ο καπνός που προορίζεται για τον αρωματικό old holborn αλλά χωρίς κάποια πρόσθετα και συντηριτικά που βάζει η εταιρία. Συνήθως όταν ανοίγω τα σακουλάκια από το περίπτερο της old holborn αντί για άρωμα έχουν την μυρωδιά της αμμωνίας. Να με συγχωρέσει η old holborn αλλά την μυρωδιά της αμμωνίας δεν την θεωρώ άρωμα.
rokkos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ο χύμα καπνός εντός αττικής εάν κάποιος έχει άκρες [email protected] Καπνίζω golden Virginia κάτι κοντινό…. ευχαριστω
Iris_89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ο χύμα καπνός εντός αττικής εάν κάποιος έχει άκρες [email protected] Καπνίζω golden Virginia κάτι κοντινό…. ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Εχω παρει για τον γιο μου απο διαφορους αλλα δεν ηταν παντα ο ιδιος ....Απο 15-40 ευρω το κιλο αλλα τιποτα τελικα...
G12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες επειδή το έψαχνα και εγώ πολύ καιρό το θέμα αυτό με τα πολλά βρήκα κάποιον και παίρνω,είναι οκ ο καπνός είμαι τώρα στον 4ο μήνα που παίρνω. (είμαι ο Γιώργος,θα περάσω και από την ενότητα των καινούργιων καλώς σας βρήκα) 1 1
nick21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 στείλτε και σε έμενα όποιος έχει κανένα καπνό της προκοπής [email protected]
Str Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ο χύμα καπνός εντός αττικής εάν κάποιος έχει άκρες [email protected] Καπνίζω golden Virginia κάτι κοντινό…. ευχαριστω επισης [email protected] στείλτε και σε έμενα όποιος έχει κανένα καπνό της προκοπής [email protected] δε μπορεί... πλάκα θα κάνουν... ή θα είναι από την ασφάλεια 1
Στεφανος123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Επειδη και εμενα με ενδιαφερει και λογικα και αλλους πολλους αν γινεται στειλτο εδω για να μη καθεσαι και στελνεις συνεχεια πμ. Εκτος αν υπαρχει θεμα διαφημισης απο καποιον mod.
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ρε αρχοντες ο χυμα καπνος ειναι παρανομος (αφορολογητος) τι ακριβως ζητατε ?
Στεφανος123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Kαι τι παει να πει φιλε μου αυτο? Καποιοι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να δινουν για 15g 3 ευρω + και για 25g 5 ευρω +. Αμα ειναι καλος συμφερει πολυ.
Muchacho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Να το κοψετε δεν σας περναει απο το μυαλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις