Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κατσε ρε συ...Τις μπανκες απ τα vst που τις ειχες? Στον 120αρι η σε αλλο σκληρο?
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με δωρεάν μεταφορικά από ένα κατάστημα όλα ! http://www.digital-master.gr/el-gr/Basket.aspx Μνήμες 16GB δύο τεμάχια στα 1866Mhz με CL10 ! Πάρα πολύ καλό SSD 256GB από την SAMSUNG ο γνωστός σε όλους 830 με όλο το πακέταο για το desktop σετάρισμα ! Κάρτα γραφικών 7870 2GB DDR5 , πολύ καλή και ποιοτική υλοποίηση ! Τροφοδοτικό ENERMAX ! Κουτί αυτό που θες , το είδα σε λευκό χρώμα ! Αν θες μαύρο πάρε τηλέφωνο να δεις να έχουν ! Σκληρούς CAVIAR BLAKC και CAVIAR BLUE ! Μια καλή ψύκτρα ! Αν θες βάλε από το pc1 την SCYTE MUGEN που την θεωρώ καλύτερη !
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κατσε ρε συ...Τις μπανκες απ τα vst που τις ειχες? Στον 120αρι η σε αλλο σκληρο? ναι. αφού είτε στον ssd τα είχα είτε στον hdd το ίδιο πράμα ήταν. γιατί να μου πιάνουν τσάμπα χώρο στον ssd.
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μόλις τελείωσα project με 44 κανάλια. για την ραμ ας πούμε οκ. θες 256 για όλα αυτά ? εγώ με τα 120 και έχω και χώρο. with no offence αλλά βάζετε ότι άκυρο vst υπάρχει το κόσμο αλλά στην τελική δεν το δουλεύετε καν. Επίσης για τι monitors-κάρτα ήχου κοιτάς? για budget για την ωρα,αν αρχισω και βγαζω λεφτα τοτε θα κοιταξω κατι καλυτερο Monitor Mackie MR5 MKII και Presonus Firestudio Mobile Δουλευω πολυ omnisphere που απο μονο του ειναι 60gb και σκεφτομια να παρω το Komplete 8 που ειναι αλλα 110gb
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 επειδη η παραπληροφορηση καλα κρατει εδω μεσα. εμενα ενα προτζεκτ μου δεν εχει κατο απο 90 καναλια, καμια 30/40 vsti kai 100+ vst fx. σε τετοιες καταστασης θες cpu και ραμ με μπαλακια απο κατω. spectrasonics omnisphere 40gb spectrasonics trillian 40gb orchestral plugins που αμα θες πολλα καναλια και γρηγορα loads.. παρα πολλα γιγα αναλογα με ποια bank θα δουλεψεις. μη πω και γιατα πιο μικρα οπως alchemy (20γβ) κλπ.. οποτε επειδη καπιος βολευτε με 120γ ssd δε σημενει οτι ολοι βολευονται. για budget για την ωρα,αν αρχισω και βγαζω λεφτα τοτε θα κοιταξω κατι καλυτερο Monitor Mackie MR5 MKII και Presonus Firestudio Mobile Δουλευε πολυ omnisphere που απο μονο του ειναι 60gb και σκεφτομια να παρω το Komplete 8 που ειναι αλλα 110gb τα μονιτορ ειναι πολυ μετρια.. κοιτα κατι σε equator audio d5 adam a5 η καρτα καλι.. αλλα υπαρχουν και καλλιτερες σε αυτα τα φραγκα.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 επειδη η παραπληροφορηση καλα κρατει εδω μεσα. εμενα ενα προτζεκτ μου δεν εχει κατο απο 90 καναλια, καμια 30/40 vsti kai 100+ vst fx. σε τετοιες καταστασης θες cpu και ραμ με μπαλακια απο κατω. Το συνολάκι παραπάνω πως το βλέπεις ? Θέλει κι άλλη μνήμη, καμιά αλλαγή σε μητρική έχεις να προτείνεις του παιδιού ή καλή είναι .
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 επειδη η παραπληροφορηση καλα κρατει εδω μεσα. εμενα ενα προτζεκτ μου δεν εχει κατο απο 90 καναλια, καμια 30/40 vsti kai 100+ vst fx. σε τετοιες καταστασης θες cpu και ραμ με μπαλακια απο κατω. spectrasonics omnisphere 40gb spectrasonics trillian 40gb orchestral plugins που αμα θες πολλα καναλια και γρηγορα loads.. παρα πολλα γιγα αναλογα με ποια bank θα δουλεψεις. μη πω και γιατα πιο μικρα οπως alchemy (20γβ) κλπ.. οποτε επειδη καπιος βολευτε με 120γ ssd δε σημενει οτι ολοι βολευονται. τα μονιτορ ειναι πολυ μετρια.. κοιτα κατι σε equator audio d5 adam a5 η καρτα καλι.. αλλα υπαρχουν και καλλιτερες σε αυτα τα φραγκα. και ξαναλέω όλοι βάζετε vst που δεν τα δουλεύετε ούτε στο 5% από αυτά που μπορούν να κάνουν και ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε την δουλεία σας με κάτι πιο ελαφρύ. για monitors αν είσαι αυστηρά μέσα σε αυτό το budget εγώ θα πήγαινα για τα KRK RooKit RP5
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 επειδη η παραπληροφορηση καλα κρατει εδω μεσα. εμενα ενα προτζεκτ μου δεν εχει κατο απο 90 καναλια, καμια 30/40 vsti kai 100+ vst fx. σε τετοιες καταστασης θες cpu και ραμ με μπαλακια απο κατω. spectrasonics omnisphere 40gb spectrasonics trillian 40gb orchestral plugins που αμα θες πολλα καναλια και γρηγορα loads.. παρα πολλα γιγα αναλογα με ποια bank θα δουλεψεις. μη πω και γιατα πιο μικρα οπως alchemy (20γβ) κλπ.. οποτε επειδη καπιος βολευτε με 120γ ssd δε σημενει οτι ολοι βολευονται. τα μονιτορ ειναι πολυ μετρια.. κοιτα κατι σε equator audio d5 adam a5 η καρτα καλι.. αλλα υπαρχουν και καλλιτερες σε αυτα τα φραγκα. Τα equator βγαινουν 400ευρω και τα συγκεκριμενα ηχεια απο γνωστο τα βρηκα απο 375 με 220ευρω καινουργια γιαυτο τα επελεξα αλλιως ημουν αναμεσα σε Equator D5 και Prodipe Pro Ribbon 8.Για καρτα ηχου ποια προτεινεις μεχρι 250ευρω?
Red Devil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 γιατι εχεις 2 hdd δεν σε καλυπτει το 1τερα;; δεν προσεξα καλα τον τιτλο
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το συνολάκι παραπάνω πως το βλέπεις ? Θέλει κι άλλη μνήμη, καμιά αλλαγή σε μητρική έχεις να προτείνεις του παιδιού ή καλή είναι . μια χαρα ειναι η συνθεση σου.. δε γνωριζω σε τη επιπεδα θορυβου θα κοιμενονται τα υποσυστηματα. απο θεμα δυναμης ειναι πολυ καλα! Τα equator βγαινουν 400ευρω και τα συγκεκριμενα ηχεια απο γνωστο τα βρηκα απο 375 με 220ευρω καινουργια γιαυτο τα επελεξα αλλιως ημουν αναμεσα σε Equator D5 και Prodipe Pro Ribbon 8.Για καρτα ηχου ποια προτεινεις μεχρι 250ευρω? απλα τα equator ειναι πολυ καλλιτερα και μιας και με τα μονιτορ μιξαρεις επελεξε κατι που να μετραει from day 1. στα 200ε περνεις την native instruments komplete audio 6. ειναι usb αλλα ειναι πολυ solid οι drivers με χαμηλα latency. την εχω 1 χρονο τωρα για τα live και ειμαι υπερ ευχαρηστημενος. ξαναλεω βεβαια οτι ειναι καλη επιλογη και η presonus.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα ειναι η συνθεση σου.. δε γνωριζω σε τη επιπεδα θορυβου θα κοιμενονται τα υποσυστηματα. απο θεμα δυναμης ειναι πολυ καλα! Κοίτα η κάρτα σε idle δεν ακούγεται ! Από ψήκτρα θα πρότεινες κάτι σε υδρόψυξη ?
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 και ξαναλέω όλοι βάζετε vst που δεν τα δουλεύετε ούτε στο 5% από αυτά που μπορούν να κάνουν και ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε την δουλεία σας με κάτι πιο ελαφρύ. για monitors αν είσαι αυστηρά μέσα σε αυτό το budget εγώ θα πήγαινα για τα KRK RooKit RP5 εξαρταται τι κανει ο καθενας, αλλα το ολοι ακουγεται καπως... για τυμπανα ας πουμε τι χρησιμοποιεις? η γραφεις κανονικα?
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 και ξαναλέω όλοι βάζετε vst που δεν τα δουλεύετε ούτε στο 5% από αυτά που μπορούν να κάνουν και ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε την δουλεία σας με κάτι πιο ελαφρύ. για monitors αν είσαι αυστηρά μέσα σε αυτό το budget εγώ θα πήγαινα για τα KRK RooKit RP5 ενω εσυ δουλεύεις 1 vst στο 100% τον δυνατοτήτων του. χερομαι που μας ξερεις καλλιτερα απο μας.. τη χρειαζομουν την αφύπνιση! και τα KRK ειναι απλα μετρια σε σχεση δε με τα equator απλα δεν υπαρχουν. Κοίτα η κάρτα σε idle δεν ακούγεται ! Από ψήκτρα θα πρότεινες κάτι σε υδρόψυξη ? θα προτημουσα μια υδροψυξη.. αλλα ισως να ειναι πιο μπελας για τον ΤS. με υψηλής πίεσης, χαμηλού θορύβου ανεμιστήρες μια χαρά θα ειναι πιστεύω
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Θα τα πάρεις απο ένα κατάστημα ή από διαφορετικά ??? απο visionstudio εκτος απο κουτι.
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ενω εσυ δουλεύεις 1 vst στο 100% τον δυνατοτήτων του. χερομαι που μας ξερεις καλλιτερα απο μας.. τη χρειαζομουν την αφύπνιση! και τα KRK ειναι απλα μετρια σε σχεση δε με τα equator απλα δεν υπαρχουν. αυτή την στιγμή δουλεύω 1 και το δουλεύω 100% δεν τα έχω δουλέψει τα equator δεν μπορώ να μιλήσω γι'αυτά. Και επίσης σχετικά αυτό με τα vst το λέω από την άποψη ότι το 90% των producers εδώ μέσα το πιστεύω ότι κάνουν το κάνουν για την κ***α τους και μέχρι εκεί. Λίγοι πιστεύω ότι το ασκούν και σαν επάγγελμα όποτε τσάμπα λεφτά για το δήθεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα