pournaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα έχουν άμεση συνάρτηση με αυτούς του δημοσίου, οπότε όσο συρρικνώνονται αυτοί του δημοσίου, τόσο θα συρρικνώνονται και αυτοί του ιδωτικού και ακόμα περισσότερο πλέον μιας και με τόσους ανέργους υπάρχουν πολλοί περισσότεροι υποψήφιοι που θα έκαναν την ίδια δουλειά για λιγότερα χρήματα... Mια χαρά έχει πετύχει για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση το σκοπό της. Βγάζουμε τα ματάκια μας μεταξύ μας και άσ'τους αυτούς ν'αγνοούν το Σύνταγμα, ν'αθωώνονται μόνοι τους και να συνεχίζουν να σώζουν τη χώρα... Απο που και ως που αμεση συναρτηση; Μεμονωμενη αποφαση απο την κυβερνηση ηταν η μειωσεις των μισθων του ΙΤ απλα και μονο για να μην πειραξουν το δημοσιο. Ποιος ειπε οτι δεν μπορουσαν απλα να κανουν απολυσεις η μειωσεις μισθων στο δημοσιο, χωρις να πειραξουν τον ΙΤ; Τι ακριβως συναρτηση εχουν μεταξυ τους; 5
feodor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τι θα διεκδικησω ρε παιδι μου; Δεν ξερω. Με ρωτησες και σου απαντησα οτι αν οντως σας κοβουν μισθους ή οτιδηποτε αλλο απευθυνσου στο σωματειο σου. συζητηστε το οι συναδελφοι ολοι μαζι, παρτε αποφασεις μεσω γενικων συνελευσεων. Ευτυχως χουντα δεν εχουμε ακομη -αν και πλησιαζει- και δεν τις εχουν κηρυξει ακομα παρανομες.
Fu Manchu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ντροπή στην κυβέρνηση που από την στιγμή που υπέγραψε δεν έχει επιλογή στο να κάνει πίσω οπότε . Ντροπή και στους συνδικαλισταράδες που με εκβιασμούς και άλλες ψευτοαριστερές πρακτικές παίζουν πάνω στην ανάγκη του κοσμάκη... Γενικώς ζούμε σε μια χώρα δίχως ντροπή....
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Απο που και ως που αμεση συναρτηση; Μεμονωμενη αποφαση απο την κυβερνηση ηταν η μειωσεις των μισθων του ΙΤ απλα και μονο για να μην πειραξουν το δημοσιο. Ποιος ειπε οτι δεν μπορουσαν απλα να κανουν απολυσεις η μειωσεις μισθων στο δημοσιο, χωρις να πειραξουν τον ΙΤ; Τι ακριβως συναρτηση εχουν μεταξυ τους; Στον ιδιωτικό τομέα είχαν αρχίσει οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών πολύ πριν επέμβει η πολιτεία με το πρόσχημα της κρίσης. Όταν λοιπόν, οι μισθοί του δημοσίου πέσουν κι άλλο και υπάρχουν 2 εκ άνεργοι, μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις ότι αν πληρώνεσαι με 500Ε για τη δουλειά σου και υπάρχουν άλλοι 2 χιλιάδες που δέχονται να κάνουν την ίδια δουλειά με 300Ε ή θ'αναγκαστείς να την κάνεις με 300 ή θ'απολυθείς, γι'αυτό λέω ότι έχει συνάρτηση. Και πλέον φυσικά απολύεσαι και χωρίς καν να πάρεις αποζημίωση, αλλά γι'αυτά δεν υπήρξε ιδιαίτερη αντίδραση του κόσμου, για την απεργία του μετρό μας έκοψε όλους ο πόνος. Και παράλληλα δύο μεγάλα χθεσινά γεγονότα πέρασαν στα ψιλά και κανείς δεν ασχολείται... Για τους απεργούς η λύση είναι μία, την είχα πει και χθες, λειτουργία κανονικά του μετρό και να μη δουλεύουν τα ακυρωτικά μηχανήματα, δε θέλει και πολύ μυαλό πώς μπορείς να περάσεις το μήνυμά σου χωρίς να ταλαιπωρείς τον κόσμο ώστε να τον έχεις με το μέρος σου...
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 χουντα δεν εχουμε ακομη -αν και πλησιαζει- Τέτοια λέγε μου.
παπι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω. Με ρωτησες και σου απαντησα οτι αν οντως σας κοβουν μισθους ή οτιδηποτε αλλο απευθυνσου στο σωματειο σου. συζητηστε το οι συναδελφοι ολοι μαζι, παρτε αποφασεις μεσω γενικων συνελευσεων. Ευτυχως χουντα δεν εχουμε ακομη -αν και πλησιαζει- και δεν τις εχουν κηρυξει ακομα παρανομες. Σιγα μην ηξερες. Καλα ολα αυτα με τα σωματεια, αλλα οταν φτανουμε στο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ αρα και δεν υπαρχουν λεφτα, τοτε δεν ξερω δεν ακουσα. 1
feodor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Σιγα μην ηξερες. Καλα ολα αυτα με τα σωματεια, αλλα οταν φτανουμε στο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ αρα και δεν υπαρχουν λεφτα, τοτε δεν ξερω δεν ακουσα. Δεν ξερω γιατι δεν σε ξερω προσωπικα και δεν ξερω τι δουλεια κανεις για να σε κατευθυνω. Αν οντως ανηκεις στους εμπορουπαλληλους, εδω [http://emporoipalliloi.blogspot.gr/] θα βρεις τις πληροφοριες που θελεις. Τηλεφωνα και διευθυνσεις και διεκδηκιτικα πλαισια. Το δευτερο που λες απλα δεν ισχυει. Τέτοια λέγε μου. Τι να σου λεω, δεν τα βλεπεις? Οι αλλοι κανουν απεργια και το κρατος τους επιτασσει. Εδω μπηκαν τα ΜΑΤ και σπασαν την απεργια της χαλυβουργιας. Με το ετσι θελω.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τι να σου λεω, δεν τα βλεπεις? Οι αλλοι κανουν απεργια και το κρατος τους επιτασσει. Εδω μπηκαν τα ΜΑΤ και σπασαν την απεργια της χαλυβουργιας. Με το ετσι θελω. Μωρέ εγώ τα βλέπω. Άλλο είναι το θέμα. Τεσπα! 1
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι εσύ θα ήσουν από τους ελάχιστους που θ'αντέδρασες κι όταν οι εργαζόμενοι του Μετρό απεργούσαν για να μην αυξηθεί η τιμή του εισιτηρίου... Ναι αντιδρουσα γιατι μου αρεσει ο κοσμος να πληρωνει ακριβο εισητηριο.Εξαλλου μεσα απο την καταναλωση ερχεται η αναπτυξη.Αυτο δεν μας λετε ?
παπι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω γιατι δεν σε ξερω προσωπικα και δεν ξερω τι δουλεια κανεις για να σε κατευθυνω. Αν οντως ανηκεις στους εμπορουπαλληλους, εδω [http://emporoipalliloi.blogspot.gr/] θα βρεις τις πληροφοριες που θελεις. Τηλεφωνα και διευθυνσεις και διεκδηκιτικα πλαισια. Το δευτερο που λες απλα δεν ισχυει. Τωρα πραγματικα αποφευγεις να απαντησεις ή απλα δεν μπορεις να πιασεις την ιδεα του για να εχω εγω δουλεια θα πρεπει να εχει η επιχειρηση δουλεια; 2
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ναι αντιδρουσα γιατι μου αρεσει ο κοσμος να πληρωνει ακριβο εισητηριο.Εξαλλου μεσα απο την καταναλωση ερχεται η αναπτυξη.Αυτο δεν μας λετε ? Tα έχεις μπερδέψει λίγο, η κυβέρνηση το λέει αυτό που σε υποχρεώνει να καταναλώνεις το μεγαλύτερο μέρος όσων βγάζεις με το μέτρο των αποδείξεων, βρες πού ανήκεις μιας και σου αρέσει να ανήκεις κάπου ώστε να βλέπεις τους άλλους απέναντί σου και ξανασυζητάμε.
FarCry Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Χειρόφρενο στα λεωφορεία-τρόλεϊΠάντως, με την κάλυψη της ΓΣΕΕ και των Εργατικών Κέντρων Αθηνών και Πειραιά «χειρόφρενο» έχουν τραβήξει λεωφορεία, τρόλεϊ και προαστιακός σιδηρόδρομος (Πειραιάς-Αθήνα-Αεροδρόμιο-Κιάτο, γραμμή Πειραιά-Αθήνα-Χαλκίδα).Ωστόσο, η διοίκηση της ΟΣΥ ΑΕ (οδικές συγκοινωνίες) προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχουν αποφασίσει οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4784572
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Είμαι περίεργη να δω τι έχει να γίνει από Δευτέρα. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231232274
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εδω λενε για μισθους 200 Ε...Και καθομαστε και τους απανταμε.Βασικα εμεις φταιμε. Νομίζεις ότι στον ιδιωτικό τομέα απέχουν πολύ από το 200 οι μισθοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις