feodor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τωρα πραγματικα αποφευγεις να απαντησεις ή απλα δεν μπορεις να πιασεις την ιδεα του για να εχω εγω δουλεια θα πρεπει να εχει η επιχειρηση δουλεια; Οχι ρε φιλε δεν αποφευγω, απλα νομιζα οτι τοσην ωρα με ρωτουσες συγκεκριμενα για το σωματειο σου. Και γι αυτο σου απαντουσα.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Να ξυπνησουμε για να παρουμε εξαιρεση ολοι, οχι μονο αυτοι που λες. Εσεις λετε να ψωφησει η κατσικα του γειτονα. Παντως οχι απο αυτους που πρεπει. Ο οποιοι κλεβουν "νομιμα" και τους γινονται και φοροαπαλλαγες. Δεν συμφωνω εγω να τα παρουν απο τον ενα εργαζομενο να τα δωσουν σε αλλον Εχουν ομως απο που να τα παρουν. Οχι φιλε μου εμεις δεν λεμε αυτο ,εμεις λεμε να σταματησουμε να πληρωνουμε εμεις την κατσικα του γειτονα και να την πληρωνει ο ιδιος ,η' εναλλακτικα να μοιρασουμε την ανεργια .1,5 εκατομμυριο απο την μια και απο την αλλη μηδεν κατι δεν παει καλα. Κοινωνικη δικαιοσυνη δεν ειναι να πληρωσουν μονο οι πολυ πλουσιοι (που και αυτο μπουρδα ειναι διοτι ποσοι ειναι οι πολυ πλουσιοι στην Ελλαδα δεν επαρκουν για να λυθει το προβλημα).Κοινωνικη δικαιοσυνη ειναι σε μια οικονομικη κριση να υπαρχει καταμερισμος των βαρων ,καταμερισμος της ανεργιας για αυτο δεν λετε τιποτα το κανετε γαργαρα ως συνηθως. Επομενως ασε τις κατσικες και τα προβατα και βρες κανενα αλλο επιχειρημα διοτι αυτο παλιωσε και δεν περναει .Ολοι οι εργαζομενοι δεν ειμαστε ιδιοι η μειωση εισοδηματων αφορα ολους ανεξαιρετως ,η ανεργια αφορα μονο τον ιδιωτικο τομεα ,μεγαλυτερη αδικια και στρεβλωση απο αυτο δεν υπαρχει . 10
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και εν πάση περιπτώσει μη μας πεις κιόλας ότι δεν έχεις πρεφάρει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται εδώ και τρία χρόνια πηδάνε τον ιδιωτικό ώστε να διατηρήσει τα προνόμια του ο δημόσιος (κατά το δυνατό) κι αυτό λόγω πολιτικών και μικροπολιτικών συμφερόντων. Έλα εντάξει. Έχεις δει ελέφαντα πίσω από παπαρούνα; 10
feodor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μιλατε εσεις για ελεφαντες που δεν βλεπετε τα 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ? Ποιος νομιζετε οτι τα βγαλαν εξω αυτα? Οι ΔΥ ή οι διαφοροι λεφταδες επιχειρηματιες και πολιτικοι? Που δεν βλεπετε τις νομιμες φοροαπαλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο? Που δεν βλεπετε οτι απο τους μισθους πεινας οι αλλοι βγαζουν υπερκερδοι. Χανετε το δασος. Αλλος εινια ο ελεφαντας παιδια κι οχι η Δ.Υ. Αντι να στρεφεστε σ αυτους που πραγματικα σας κλεβουν, τα βαζετε με αλλους. Οκ.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μιλατε εσεις για ελεφαντες που δεν βλεπετε τα 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ? Ποιος νομιζετε οτι τα βγαλαν εξω αυτα? Οι ΔΥ ή οι διαφοροι λεφταδες επιχειρηματιες και πολιτικοι? Που δεν βλεπετε τις νομιμες φοροαπαλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο? Που δεν βλεπετε οτι απο τους μισθους πεινας οι αλλοι βγαζουν υπερκερδοι. Χανετε το δασος. Αλλος εινια ο ελεφαντας παιδια κι οχι η Δ.Υ. Αντι να στρεφεστε σ αυτους που πραγματικα σας κλεβουν, τα βαζετε με αλλους. Οκ. Τα 600 δις στην Ελβετια ισχυουν οσο ισχυουν τα αλλα 500 δις των ομογενων και της τραπεζας της Ανατολης,οπως ισχυει και το οτι μας ψεκαζουν και πως για ολα φταινε οι αμερικανοι και οι εβραιοι.Ασε το μεγαλο κεφαλαιο και τις αλλες @@ αντιθετα με οτι φαντασιωνεσαι, εγω και εσυ θα την πληρωσουμε ειτε σου αρεσει ειτε οχι .Η διαφωνια μας ειναι πως μεχρι τωρα την πληρωνω μονο εγω. Το μεγαλο κεφαλαιο δεν εχει πληρωσει οτι του αναλογει ποτε και πουθενα ,συγγνωμη που πρεπει να σου πως ειναι ωρα να κατεβεις απο το ροζ συνεφακι σου και να προσγειωθεις στον πλανητη γη...
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μιλατε εσεις για ελεφαντες που δεν βλεπετε τα 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ? Ποιος νομιζετε οτι τα βγαλαν εξω αυτα? Οι ΔΥ ή οι διαφοροι λεφταδες επιχειρηματιες και πολιτικοι? Που δεν βλεπετε τις νομιμες φοροαπαλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο? Που δεν βλεπετε οτι απο τους μισθους πεινας οι αλλοι βγαζουν υπερκερδοι. Χανετε το δασος. Αλλος εινια ο ελεφαντας παιδια κι οχι η Δ.Υ. Αντι να στρεφεστε σ αυτους που πραγματικα σας κλεβουν, τα βαζετε με αλλους. Οκ αχ Appeal to Worse Problems http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_worse_problems http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AppealToWorseProblems 1
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μιλατε εσεις για ελεφαντες που δεν βλεπετε τα 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ? Ποιος νομιζετε οτι τα βγαλαν εξω αυτα? Οι ΔΥ ή οι διαφοροι λεφταδες επιχειρηματιες και πολιτικοι? Που δεν βλεπετε τις νομιμες φοροαπαλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο? Που δεν βλεπετε οτι απο τους μισθους πεινας οι αλλοι βγαζουν υπερκερδοι. Χανετε το δασος. Αλλος εινια ο ελεφαντας παιδια κι οχι η Δ.Υ. Αντι να στρεφεστε σ αυτους που πραγματικα σας κλεβουν, τα βαζετε με αλλους. Οκ. Όλος ο κόσμος τα βάζει με αυτούς που φάγανε. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν οφείλουν να γίνουν περικοπές - γιατί εδώ που φτάσαμε δεν γίνεται αλλιώς, πώς να το κάνουμε τώρα - δεν γίνεται οι μεν να βγάζουν την ουρά τους απ'έξω, οι δε να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Δεν. Γίνεται. Μπατέρνει η βάρκα, πώς το λεν. Έντιτ: και αν είσαι έστω και στο ελάχιστο υπερασπιστής της κοινωνικής ισότητας όπως λες εδώ και τόσες σελίδες, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις αυτό το πολύ βασικό.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μπατέρνει η βάρκα, πώς το λεν. Βασικά το λένε Μπάζει η βάρκα.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Βασικά το λένε Μπάζει η βάρκα. Μπατάρω: γέρνω, πέφτω στο πλάι. Είσαι και ναυτικός πανάθεμά σε.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μπατάρω: γέρνω, πέφτω στο πλάι. Είσαι και ναυτικός πανάθεμά σε. Μπορεί να το λέτε έτσι στην Θεσ/κη. Εδώ στην Στερεά Ελλάδα άλλες λέξεις χρησιμοποιούμε. Επίσης η ναυτική τέχνη έχει κυρίως αγγλική, γαλλική και ιταλική ορολογία.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να το λέτε έτσι στην Θεσ/κη. Εδώ στην Στερεά Ελλάδα άλλες λέξεις χρησιμοποιούμε. Αθηναία είμαι.
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και μπαζει λογω της λιτοτητας και γερνει μονοπλευρα .
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αθηναία είμαι. Οκ τότε δεν ξέρω τι να σου πω. Νόμιζα ότι είσαι από πάνω. Πάντως όπως είπα και πριν η ναυτική τέχνη έχει κυρίως αγγλική, γαλλική και ιταλική ορολογία.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Επίσης η ναυτική τέχνη έχει κυρίως αγγλική, γαλλική και ιταλική ορολογία. Προέρχεται από την ιταλική λέξη battere. 1
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 το πρόβλημα με τους συγκεκριμένους [ο θεός να τους κάνει] υπαλλήλους είναι οτι είναι κουτοπόνηροι. Απο την μια ουρλιάζουν για την αυτεπάγγελτη εισαγγελέα αλλά μόλις τους χαλάνε το πάρτι πηγαίνουν τρέχοντας στην δικαιοσύνη [εστω και διοικητική] καιρός να τους απολύσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις