g_alkis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 το πρόβλημα με τους συγκεκριμένους [ο θεός να τους κάνει] υπαλλήλους είναι οτι είναι κουτοπόνηροι. Απο την μια ουρλιάζουν για την αυτεπάγγελτη εισαγγελέα αλλά μόλις τους χαλάνε το πάρτι πηγαίνουν τρέχοντας στην δικαιοσύνη [εστω και διοικητική] καιρός να τους απολύσουν... Μα νόμος είναι το "δίκιο" του "εργάτη"
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μα νόμος είναι το "δίκιο" του "εργάτη" ένα δίκαιο το έχεις
FarCry Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 «Πάγωμα» της επιστράτευσης ζητούν οι εργαζόμενοι του Μετρό από το Συμβούλιο της Επικρατείας Οι εργαζόμενοι στο Μετρό προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να «παγώσει» η επιστράτευσή τους.http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/01/2013_480444
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 αυτο που πραγματικα αγαπω στην παρανοια αυτης της (μικρης) χωρας ειναι οτι: οι "αριστεροι" πραγματικα πιστευουν οτι κανουν "καλο" στο κοινωνικο συνολο... i mean Γιατι δεν κανουν ? Μπορει να σου φαινεται παραλογο οπως φαινοταν καποτε σε καποιους η απαιτηση για το 8ωρο...
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 «Πάγωμα» της επιστράτευσης ζητούν οι εργαζόμενοι του Μετρό από το Συμβούλιο της Επικρατείας Οι εργαζόμενοι στο Μετρό προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να «παγώσει» η επιστράτευσή τους. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/01/2013_480444 Εγω παντως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην Ελληνικη Δικαιοσυνη, αποτελει εναν απο τους πιο διεφθαρμενους θεσμους ,κλασικη περιπτωση πανισχυρης συντεχνιας που διαθετει τεραστια δυναμη .Για αυτο αλλωστε εχουν εξαιρεθει απο ολα τα μετρα, εκβιαζοντας και απειλωντας οσο για την αποτελεσματικοτητα και παραγωγικοτητα της ας το αφησουμε καλυτερα ειναι επιπεδου Ουγκαντας. Γιατι δεν κανουν ? Μπορει να σου φαινεται παραλογο οπως φαινοταν καποτε σε καποιους η απαιτηση για το 8ωρο... Το 8ωρο εχει καταργηθει εδω και τουλαχιστον 20 χρονια στον ιδιωτικο τομεα μολις μπεις στην αγορα εργασιας ελα να το συζητησουμε .Αφορα μονο την ελιτ των εργαζομενων που ειναι οι Δ.Υ. 5
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην Ελληνικη Δικαιοσυνη, αποτελει εναν απο τους πιο διεφθαρμενους θεσμους ,κλασικη περιπτωση πανισχυρης συντεχνιας που διαθετει τεραστια δυναμη .Για αυτο αλλωστε εχουν εξαιρεθει απο ολα τα μετρα, εκβιαζοντας και απειλωντας οσο για την αποτελεσματικοτητα και παραγωγικοτητα της αστο αφησουμε καλυτερα ειναι επιπεδου Ουγκαντας. Το 8ωρο εχει καταργηθει εδω και τουλαχιστον 20 χρονια στον ιδιωτικο τομεα μολις μπεις στην αγορα εργασιας ελα να το συζητησουμε .Αφορα μονο την ελιτ των εργαζομενων που ειναι οι Δ.Υ. Παρ΄όλα αυτά διάβασα (και παρέθεσα εδώ) άρθρο που έλεγε ότι όντως η επιστράτευση είναι παράνομη και βάσει νόμου έπρεπε να απολυθούν. Φαντάσου, λοιπόν, αν το τραβήξουν τι έχει να γίνει.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 η επιστράτευση είναι παράνομη Στην προκειμένη περίπτωση. Απλά το λέω επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην Ελληνικη Δικαιοσυνη, αποτελει εναν απο τους πιο διεφθαρμενους θεσμους ,κλασικη περιπτωση πανισχυρης συντεχνιας που διαθετει τεραστια δυναμη .Για αυτο αλλωστε εχουν εξαιρεθει απο ολα τα μετρα, εκβιαζοντας και απειλωντας οσο για την αποτελεσματικοτητα και παραγωγικοτητα της αστο αφησουμε καλυτερα ειναι επιπεδου Ουγκαντας. Το 8ωρο εχει καταργηθει εδω και τουλαχιστον 20 χρονια στον ιδιωτικο τομεα μολις μπεις στην αγορα εργασιας ελα να το συζητησουμε .Αφορα μονο την ελιτ των εργαζομενων που ειναι οι Δ.Υ. Αυτο το ξερω καλα αλλα ποιος φταει για αυτο οι ιδιοι οι εργαζομενοι δεν φταινε ???
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το ξερω καλα αλλα ποιος φταει για αυτο οι ιδιοι οι εργαζομενοι δεν φταινε ??? Οι εργοδότες φταίνε.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Στην προκειμένη περίπτωση. Απλά το λέω επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Και εγώ δεν το ήξερα γιατί βέβαια δεν συμφέρει κάποιους ο κόσμος να είναι ενημερωμένος. Η επιστράτευση ισχύει μόνο για θέματα δημόσιας υγείας πχ γιατροί ή αποκομιδή σκουπιδιών και για κίνδυνο της δημόσιας ασφαλείας.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το ξερω καλα αλλα ποιος φταει για αυτο οι ιδιοι οι εργαζομενοι δεν φταινε ??? Οι εργαζόμενοι φταίνε που το 8ωρο έχει καταργηθεί. Το ακούσαμε κι αυτό.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ δεν το ήξερα γιατί βέβαια δεν συμφέρει κάποιους ο κόσμος να είναι ενημερωμένος. Η επιστράτευση ισχύει μόνο για θέματα δημόσιας υγείας πχ γιατροί ή αποκομιδή σκουπιδιών και για κίνδυνο της δημόσιας ασφαλείας. Ναι, απλά το είπα επειδή δεν είναι γενικά παράνομη. Απλά η χρήση της στην προκειμένη περίπτωση είναι.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ δεν το ήξερα γιατί βέβαια δεν συμφέρει κάποιους ο κόσμος να είναι ενημερωμένος. Η επιστράτευση ισχύει μόνο για θέματα δημόσιας υγείας πχ γιατροί ή αποκομιδή σκουπιδιών και για κίνδυνο της δημόσιας ασφαλείας. Ναι, αλλιώς είχαν συνταγματικότατο δικαίωμα να τους απολύσουν. Μ; Καλό;
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οι εργαζόμενοι φταίνε που το 8ωρο έχει καταργηθεί. Το ακούσαμε κι αυτό. Εδω ο αλλος νομιζει πως εχουμε δωρεαν παιδεια και υγεια αυτο σε πειραξε?
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οι εργοδότες φταίνε. Άμα σκύβουν το κεφάλι αυτοί φταίνε, τον αδερφός μου τον απέλυσαν γιατί δεν το έκανε όπως και άλλους συναδέρφους του, αν όμως ήταν μια ομάδα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά κάποιοι όπως πάντα κοίταξαν την πάρτι τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις