YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγω πάντως απόψε δεν θα χρειαστώ ΜΜΜ. Θα καβαλήσω τον λευκό μου πήγασο.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Άμα σκύβουν το κεφάλι αυτοί φταίνε, τον αδερφός μου τον απέλυσαν γιατί δεν το έκανε όπως και άλλους συναδέρφους του, αν όμως ήταν μια ομάδα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά κάποιοι όπως πάντα κοίταξαν την πάρτι τους. Μα αυτό δεν λέμε; Οι εργοδότες φταίνε που "χάθηκε" το 8ωρο, μιας και απολύουν όποιον το υποστηρίζει. Αν ήταν μια ομάδα θα τους απέλυε όλους τους και θα έπαιρνε νέα άνεργα παιδιά που θα δούλευαν και 12ωρο προκειμένου να έχουν δουλειά.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγω ζητημα ειναι να περνω το μετρο 2 φορες τον χρονο και αυριο που το χρειαζομαι δεν μπορω ,αυτο θα πει τυχη !
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγω ζητημα ειναι να περνω το μετρο 2 φορες τον χρονο και αυριο που το χρειαζομαι δεν μπορω ,αυτο θα πει τυχη ! Χαχαχαχαχαχαχα. Εγώ πάλι από τότε που πήρα αυτοκίνητο τέλος τα λεωφορεία, τα μετρό και τα τραίνα.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μα αυτό δεν λέμε; Οι εργοδότες φταίνε που "χάθηκε" το 8ωρο, μιας και απολύουν όποιον το υποστηρίζει. Αν ήταν μια ομάδα θα τους απέλυε όλους τους και θα έπαιρνε νέα άνεργα παιδιά που θα δούλευαν και 12ωρο προκειμένου να έχουν δουλειά. Φταίει όμως και εργαζόμενος γιατί δεν αντιδρά. Στη περίπτωση των MMM έχω ξαδέρφη στο tram με το ενιαίο μισθολόγιο θα τις κόψουν περίπου 200 ευρώ και θα πάει περίπου στα 700 ευρώ. Είναι αυτός μισθός για να ζήσει μαζί με ένα παιδί και μάλιστα σε μονογονική οικογένεια.
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Φταίει όμως και εργαζόμενος γιατί δεν αντιδρά. Στη περίπτωση των MMM έχω ξαδέρφη στο tram με το ενιαίο μισθολόγιο θα τις κόψουν περίπου 200 ευρώ και θα πάει περίπου στα 700 ευρώ. Είναι αυτός μισθός για να ζήσει μαζί με ένα παιδί και μάλιστα σε μονογονική οικογένεια. Εάν επιτρέπεται πόσα χρόνια προϋπηρεσία έχει; Ο μισθός αυτός σαφώς και δεν είναι για οικογένεια αλλά από τα 500€ ή την ανεργία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση. Επίσης εάν είναι μόνιμη θα έχει δουλειά οπότε δεν πρόκειται να βρεθεί άνεργη ποτέ της.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Άμα σκύβουν το κεφάλι αυτοί φταίνε, τον αδερφός μου τον απέλυσαν γιατί δεν το έκανε οπός και άλλους συναδέρφους του, αν όμως ήταν μια ομάδα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά κάποιοι όπως πάντα κοίταξαν την πάρτι τους. Ε ναι, σωστά. Όποιος προσπαθεί να επιβιώσει και να θρέψει την οικογένειά του στον τόπο ετούτο είναι παρτάκιας. Γιατί δεν εξυπηρετεί το συνδικαλιστικό συμφέρον του καθενός. Για ρίξε μια ματιά στην ιστορία, αγαπητέ, και πες μου πότε οι επαναστάσεις στον δυτικό κόσμο -από τη Γαλλική (ναι ναι την Γαλλική) έως σήμερα- εξυπηρέτησαν τελικά την εργατική τάξη. Και μη μου μιλήσεις για Ρωσία γιατί θα σου πω "γκούλαγκ" (και πολλά άλλα στην προκείμενη, τώρα που το σκέφτομαι.) Αυτό που έκαναν ήταν να κλυδωνίσουν τις εξουσιαστικές δυνάμεις (δηλ. αυτούς που τα είχαν) και τελικά να τις μεταβιβάσουν, ο απλός λαός υπήρξε πολλάκις υποχείριο και μάλιστα απολύτως απομονωμένος. Αυτό ακριβώς που γίνεται και σήμερα δηλαδή από τους -μηνπωποιους-γιατίαπαγορεύεται- και πολύ πετυχημένα μάλιστα. Έχει βουήξει ο τόπος με τη λέξη "λαϊκισμός", αλλά "εμείς" πρέπει να συνέλθουμε, που δεν υποστηρίζουμε όσους τα άρπαζαν τοιουτοτρόπως τόσα χρόνια και ξαφνικα νιώθουν εργάτες. Κανείς άλλος. Υπάρχουν κι άλλου είδους αγώνες, επιτέλους. 1
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καλά είδα λίγο ειδήσεις, ολος ο κόσμος αγανακτισμένος. Μία έλεγε, 1,5 εκ. άνεργοι και ασχολούμαστε με 10 μαλάκες συνδικαλιστές. Όπως πάντα δηλαδή. Κάτι άλλοι πήραν τα πόδια στην πλάτη τους. Γάμησε τα. =ρ
Rabican Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 φανταστειτε τωρα την "παρανοια" μεγαλη πεμπτη εως τριτη του πασχα να βγουν οι εργαζομενοι στην ολυμπια/εγνατια/ιονια οδο να πουν "απεργουμε και κλεινουμε τον αυτοκινητοδρομο". φανταστειτε την ακομη μεγαλυτερη παρανοια να βγουν εργαζομενοι στη ΔΕΗ και να πουν "απεργουμε και κοβουμε το ρευμα σε ολη την αθηνα/θεσσαλονικη/πατρα/βολο κλπ". κι ολα αυτα για να μη χασουν τα οποια προνομια εχουν.
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι, σωστά. Όποιος προσπαθεί να επιβιώσει και να θρέψει την οικογένειά του στον τόπο ετούτο είναι παρτάκιας. Γιατί δεν εξυπηρετεί το συνδικαλιστικό συμφέρον του καθενός. Για ρίξε μια ματιά στην ιστορία, αγαπητέ, και πες μου πότε οι επαναστάσεις στον δυτικό κόσμο -από τη Γαλλική (ναι ναι την Γαλλική) έως σήμερα- εξυπηρέτησαν τελικά την εργατική τάξη. Και μη μου μιλήσεις για Ρωσία γιατί θα σου πω "γκούλαγκ" (και πολλά άλλα στην προκείμενη, τώρα που το σκέφτομαι.) Αυτό που έκαναν ήταν να κλυδωνίσουν τις εξουσιαστικές δυνάμεις (δηλ. αυτούς που τα είχαν) και τελικά να τις μεταβιβάσουν, ο απλός λαός υπήρξε πολλάκις υποχείριο και μάλιστα απολύτως απομονωμένος. Αυτό ακριβώς που γίνεται και σήμερα δηλαδή από τους -μηνπωποιους-γιατίαπαγορεύεται- και πολύ πετυχημένα μάλιστα. Έχει βουήξει ο τόπος με τη λέξη "λαϊκισμός", αλλά "εμείς" πρέπει να συνέλθουμε, που δεν υποστηρίζουμε όσους τα άρπαζαν τοιουτοτρόπως τόσα χρόνια και ξαφνικα νιώθουν εργάτες. Κανείς άλλος. Υπάρχουν κι άλλου είδους αγώνες, επιτέλους. ο ελληνας εχει ενα προβλημα,ειναι βλακας και σκεφτεται βραχυπροθεσμα γιατι να κανει απεργια η να αντιδρασει αν απολυουν τον διπλα η του μειωνουν τον μισθο?αφου αυτος θα εχει τον μισθο του να "ζησει" και οταν φτασει η σειρα του να απολυθει κλαιγεται αλλοι γελανε.
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 φανταστειτε τωρα την "παρανοια" μεγαλη πεμπτη εως τριτη του πασχα να βγουν οι εργαζομενοι στην ολυμπια/εγνατια/ιονια οδο να πουν "απεργουμε και κλεινουμε τον αυτοκινητοδρομο". φανταστειτε την ακομη μεγαλυτερη παρανοια να βγουν εργαζομενοι στη ΔΕΗ και να πουν "απεργουμε και κοβουμε το ρευμα σε ολη την αθηνα/θεσσαλονικη/πατρα/βολο κλπ". κι ολα αυτα για να μη χασουν τα οποια προνομια εχουν. Ναι. Λες και δεν έχουν γίνει αυτά.
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 φανταστειτε τωρα την "παρανοια" μεγαλη πεμπτη εως τριτη του πασχα να βγουν οι εργαζομενοι στην ολυμπια/εγνατια/ιονια οδο να πουν "απεργουμε και κλεινουμε τον αυτοκινητοδρομο". φανταστειτε την ακομη μεγαλυτερη παρανοια να βγουν εργαζομενοι στη ΔΕΗ και να πουν "απεργουμε και κοβουμε το ρευμα σε ολη την αθηνα/θεσσαλονικη/πατρα/βολο κλπ". κι ολα αυτα για να μη χασουν τα οποια προνομια εχουν. δε γινεται να κλεισουν δρομο,το πολυ πολυ να ειχαν ελευθερα τα διοδια.
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 δε γινεται να κλεισουν δρομο,το πολυ πολυ να ειχαν ελευθερα τα διοδια. Οι αγροτες μια χαρα τον εκλειναν 1
Rabican Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 δε γινεται να κλεισουν δρομο,το πολυ πολυ να ειχαν ελευθερα τα διοδια. το μετρο γιατι γινεται να το κλεισουν (με την ιδια λογικη). και επεκτεινω τη σκεψη σου, αφου αν θελουν να διαμαρτυρηθουν λες ας ανοιξουν τα διοδια να περασει ο κοσμος τσαμπα, γιατι να μην κανουν το ιδιο και οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ και να κλεισουν τα ακυρωτικα; αντιθετα προτιμουν να ταλαιπωρησουν τον κοσμο.. ΥΓ: δε σου ζηταω το λογο, δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σου στο θεμα της απεργιας, απλα κανω μια γενικη ερωτηση.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ο ελληνας εχει ενα προβλημα,ειναι βλακας και σκεφτεται βραχυπροθεσμα γιατι να κανει απεργια η να αντιδρασει αν απολυουν τον διπλα η του μειωνουν τον μισθο?αφου αυτος θα εχει τον μισθο του να "ζησει" και οταν φτασει η σειρα του να απολυθει κλαιγεται αλλοι γελανε. Προς το παρον γελαμε που δεν εχει απολυθει κανεις απο τις ιερες αγελαδες ,πρωτη φορα στα χρονικα συμβαινει αυτο χρεωκοπει ο εργοδοτης και δεν απολυεται κανεις απο αυτους, γιατι απο τους αλλους τους "μαυρους" του ιδιωτικου εχει γινει μακελειο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις