Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 το μετρο γιατι γινεται να το κλεισουν (με την ιδια λογικη). δεν το "κλείνουν", απλά δεν δουλεύουν κι έτσι δεν κουνιέται
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Προς το παρον γελαμε που δεν εχει απολυθει κανεις απο τις ιερες αγελαδες ,πρωτη φορα στα χρονικα συμβαινει αυτο χρεωκοπει ο εργοδοτης και δεν απολυεται κανεις απο αυτους, γιατι απο τους αλλους τους "μαυρους" του ιδιωτικου εχει γινει μακελειο. Α μπράβο, εκεί ήθελα να καταλήξω: Έγω έχω έναν μπάρμπα. Ο μπάρμπας αυτός γενικά την έχει δει πολύ λαρτζ και άνετος, έχει μια επιχείρηση την οποία συντηρεί με κονδύλια (εκ των οποίων τρώει τα μισά) αλλά κατα τ'άλλα είναι ελλειματική. Έχει στη δούλεψή του εμένα και τα υπόλοιπα ανήψια του (μεταξύ άλλων), σε καλές θέσεις, μας έχει εξασφαλίσει για το υπόλοιπο της ζωής μας κτλ. Σημειωτέον, δεν έχει καμία σχέση αν εμείς πληρούμε τα προσόντα για τις θέσεις μας και η επιχείρηση έχει παραπάνω υπαλλήλους απ'όσους μπορεί να συντηρήσει. Κάποια στιγμή τα κονδύλια κόβονται (υποψιάζεστε γιατί) και ο θειός αναγκάζεται να δανειστεί. Για να αποπληρώσει τα δάνεια και να κάνει επικερδή την επιχείρηση του, αντί να σταματήσει να χαρτζιλικώνει τα ανήψια του σα να 'ναι ο Ωνάσης και να διαχειρίζεται πολυεθνική, αποφασίζει να αρμέξει τη γυναίκα του που δουλεύει αλλού για να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση. Η γυναίκα του όμως δεν έχει άλλα να του δώσει και πάλι δε βγαίνει. Οπότε αποφασίζει να χαμηλώσει το μισθό μου και των υπολοίπων ευνοούμενων. Και τα παίρνω 'γω τώρα στο κρανίο που μου κόψανε το χαρτζιλίκι και πάω μαζί με τα ξαδέρφια μου και του δέρνω τη γυναίκα για να μάθει ο πούστης. Και αυτό, σε αυτή τη χώρα είναι λογικό. 12
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εάν επιτρέπεται πόσα χρόνια προϋπηρεσία έχει; Ο μισθός αυτός σαφώς και δεν είναι για οικογένεια αλλά από τα 500€ ή την ανεργία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση. Επίσης εάν είναι μόνιμη θα έχει δουλειά οπότε δεν πρόκειται να βρεθεί άνεργη ποτέ της. H 8 η 20 χρονια προυπηρεσια. Αυτο ομως δεν ειναι σκεπτικο κοιταμε παντα το καλυτερο αν ειναι ετσι δουλεουμε και για ενα πιατο φαΐ Προς το παρον γελαμε που δεν εχει απολυθει κανεις απο τις ιερες αγελαδες ,πρωτη φορα στα χρονικα συμβαινει αυτο χρεωκοπει ο εργοδοτης και δεν απολυεται κανεις απο αυτους, γιατι απο τους αλλους τους "μαυρους" του ιδιωτικου εχει γινει μακελειο. Εχεις δικο σε αυτο αλλα νομιζω οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ πρεπει να ειναι οι τελευταιοι. Ας αρχησουν με εφοριακους, υπαλληλους ΙΚΑ, αστυνομια, δικαστες, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και μετα ας πανε και στα ΜΜΜ
brickoman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ομως δεν ειναι σκεπτικο κοιταμε παντα το καλυτερο αν ειναι ετσι δουλεουμε και για ενα πιατο φαΐ Δεν το είπα γι' αυτόν τον λόγο αλλά έχεις δίκιο.
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εχεις δικο σε αυτο αλλα νομιζω οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ πρεπει να ειναι οι τελευταιοι. Ας αρχησουν με εφοριακους, υπαλληλους ΙΚΑ, αστυνομια, δικαστες, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και μετα ας πανε και στα ΜΜΜ Άμα η ξαδέρφη σου ήταν μπατσίνα και δεν δούλευε στο τραμ το τελευταίο, τα ίδια θα έλεγες;
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ομως δεν ειναι σκεπτικο κοιταμε παντα το καλυτερο αν ειναι ετσι δουλεουμε και για ενα πιατο φαΐ Εχεις δικο σε αυτο αλλα νομιζω οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ πρεπει να ειναι οι τελευταιοι. Ας αρχησουν με εφοριακους, υπαλληλους ΙΚΑ, αστυνομια, δικαστες, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και μετα ας πανε και στα ΜΜΜ Να κοιταμε το καλυτερο αλλα δεν εχεις προβλημα να γινουν περικοπες στο καλυτερο αρκει να μην φθασουν στα ΜΜΜ που δουλευει η γνωστη.Γιαυτο βγηκε κατι που λεγεται ενιαιο μισθολογιο.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Άμα η ξαδέρφη σου ήταν μπατσίνα και δεν δούλευε στο τραμ το τελευταίο, τα ίδια θα έλεγες; Έχω συγγενή αστυνομικό και δεν αλλαζω γνωμη, ασε που ειναι και ενας απο τους λογους που δεν θελω πολλα πολλα.
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Βολευτήκατε οικογενειακώς βλέπω. Έλα πλάκα.
LogokrisiaGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Α μπράβο, εκεί ήθελα να καταλήξω: Έγω έχω έναν μπάρμπα. Ο μπάρμπας αυτός γενικά την έχει δει πολύ λαρτζ και άνετος, έχει μια επιχείρηση την οποία συντηρεί με κονδύλια (εκ των οποίων τρώει τα μισά) αλλά κατα τ'άλλα είναι ελλειματική. Έχει στη δούλεψή του εμένα και τα υπόλοιπα ανήψια του (μεταξύ άλλων), σε καλές θέσεις, μας έχει εξασφαλίσει για το υπόλοιπο της ζωής μας κτλ. Σημειωτέον, δεν έχει καμία σχέση αν εμείς πληρούμε τα προσόντα για τις θέσεις μας και η επιχείρηση έχει παραπάνω υπαλλήλους απ'όσους μπορεί να συντηρήσει. Κάποια στιγμή τα κονδύλια κόβονται (υποψιάζεστε γιατί) και ο θειός αναγκάζεται να δανειστεί. Για να αποπληρώσει τα δάνεια και να κάνει επικερδή την επιχείρηση του, αντί να σταματήσει να χαρτζιλικώνει τα ανήψια του σα να 'ναι ο Ωνάσης και να διαχειρίζεται πολυεθνική, αποφασίζει να αρμέξει τη γυναίκα του που δουλεύει αλλού για να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση. Η γυναίκα του όμως δεν έχει άλλα να του δώσει και πάλι δε βγαίνει. Οπότε αποφασίζει να χαμηλώσει το μισθό μου και των υπολοίπων ευνοούμενων. Και τα παίρνω 'γω τώρα στο κρανίο που μου κόψανε το χαρτζιλίκι και πάω μαζί με τα ξαδέρφια μου και του δέρνω τη γυναίκα για να μάθει ο πούστης. Και αυτό, σε αυτή τη χώρα είναι λογικό. τέτοιες παραβολές εσύ και ο τζιζας
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Νομίζεις ότι στον ιδιωτικό τομέα απέχουν πολύ από το 200 οι μισθοι; Και σιγα μην αποτελεσουν αναχωμα αυτοι που δεν θελουν το ενιαιο μισθολογιο.Εξαλλου αν εξαιρεθουν μαλλον θα ειναι ολα μελι γαλα πια. 1
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 H 8 η 20 χρονια προυπηρεσια. Αυτο ομως δεν ειναι σκεπτικο κοιταμε παντα το καλυτερο αν ειναι ετσι δουλεουμε και για ενα πιατο φαΐ Εχεις δικο σε αυτο αλλα νομιζω οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ πρεπει να ειναι οι τελευταιοι. Ας αρχησουν με εφοριακους, υπαλληλους ΙΚΑ, αστυνομια, δικαστες, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και μετα ας πανε και στα ΜΜΜ υπαρχει και κατι που ονομαζεται multitasking. το οποιο για μια ικανη και σοβαρη κυβερνηση, ειναι απλη υποθεση. επομενως δεν χρειαζεται να αλλαξεις πραματα σε μια χωρα με σειρα προτεραιοτητας, μπορεις να τα αλλαξεις και ταυτοχρονα 4
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Βολευτήκατε οικογενειακώς βλέπω. Έλα πλάκα. Πεστο ψεμματα Να πω την αληθεια απο το σοι του πατερα μου βολεμενοι ειναι και εχουν ακρες αλλα ποτε δεν τα πηγαινα καλα μαζι τους και δεν ειχα πολλα πολλα.
Muchacho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Aμα μιλαμε για τις τελευταιες απεργιες ειμαι ΚΑΤΑ..Ορισμενοι να βαλουν καλα στο μυαλο τους,πως δεν γινεται να παιζουν με το συνολο για να διαμαρτυρηθουν για τα δικαιωματα τους(που στο κατω κατω ορισμενοι απο αυτους δεν πρεπει να μιλανε καν),και αμα οντως θελαν να κανουν κατι,να βρισκαν αλλο τροπο διαμαρτυριας,οπως δωρεαν μετακινησεις.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις