Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αν η κυβερνηση λυγισει στα αιτηματα των απεργων, δεν μπορει η τροικα να μας βαλει χερι με την επομενη δοση? Μιας και οι συλλογικες συμβασεις ηταν κατι που μας ειχανε πει να αλλαξουμε?
skiabox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει και κατι που ονομαζεται multitasking. το οποιο για μια ικανη και σοβαρη κυβερνηση, ειναι απλη υποθεση. επομενως δεν χρειαζεται να αλλαξεις πραματα σε μια χωρα με σειρα προτεραιοτητας, μπορεις να τα αλλαξεις και ταυτοχρονα Τώρα μιλάς για κυβερνήσεις , των οποίων τα συμμετέχοντα κόμματα παρά τα δις που παίρνουν δεν έχουν φτιάξει κάποιο site με 10-20 προγραμματικές θέσεις, για συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι καταλαβαίνεις και το επίπεδο του κόσμου που τους ψηφίζει. 3
LogokrisiaGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 1
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ΠΛΑΝΗ Appeal to Worse Problems http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_worse_problems http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AppealToWorseProblems 2
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Τον εκτίμησα για πρώτη φορά επειδή μελοποίησε τον Καββαδία, τώρα τον εκτιμάω ακόμα περισσότερο,
feodor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Όλος ο κόσμος τα βάζει με αυτούς που φάγανε. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν οφείλουν να γίνουν περικοπές - γιατί εδώ που φτάσαμε δεν γίνεται αλλιώς, πώς να το κάνουμε τώρα - δεν γίνεται οι μεν να βγάζουν την ουρά τους απ'έξω, οι δε να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Δεν. Γίνεται. Μπατέρνει η βάρκα, πώς το λεν. Έντιτ: και αν είσαι έστω και στο ελάχιστο υπερασπιστής της κοινωνικής ισότητας όπως λες εδώ και τόσες σελίδες, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις αυτό το πολύ βασικό. Ωραια λογικη ρε. Αλλοι τα φαγανε, αλλοι να πληρωσουν. Αφου πληρωσαν οι ΙΥ και δεν εχουν τι αλλο να τους παρουν, τωρα να πληρωσουν και οι ΔΥ. Να φτασουν και αυτοι στον πατο. Να μοιρασουμε τη φτωχεια μας. Ενω αυτοι που τρωνε με χρυσα κουταλια δεν τους αγγιζουμε. Αλλα ξεχασα! Με καποιο μαγικο τροπο, εσυ εχεις βγαλει απο την εξισωση αυτους που τρωνε με χρυσα κουταλια. Εχεις κρατησει μονο ΔΥ και ΙΥ. Και μετα λες, μπατερνει η βαρκα. Ε πως να μην μπατερνει. Και αυτο που λες, οφειλουν να γινουν περικοπες εγω δεν το δεχομαι. Δεν το δεχομαι να ζησω χειροτερα σε σχεση με 20 χρονια πριν. Δεν γινεται αυτο και δεν εχει καμμια λογικη. Δεν γινεται η επιστημη και η τεχνολογια να προχωρανε και γω να ζησω χειροτερα. Αλλα τι σου λεω τωρα ε!
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ποια ειναι η γνωμη μου? Η χειροτερη !!!! Δεν με ενδιαφερει καν για ποιον λογο την κανουν. Ειμαι ατομο που προσπαθει να επιβιωσει και δεν καθεται και να κλαει ολη την ωρα με απεργιες κτλ, οποτε απο την στιγμη που δυσκολευουν το εργο μου (να παω δουλεια κτλ) και δεν προσφερουν τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνονται, τοτε να πανε απο εκει που ηρθαν. Εχω δικα μου προβληματα και μου τα κανουν ακομα πιο δυσκολα κατι απεργιες χωρις κανενα ΜΑ κανενα νοημα.
johnieXoX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://www.newspistol.com/article.php?id=7146&category_id=23 Ο ίδιος ο Στυλιανίδης έχει δηλώσει για το θέμα:«Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρέπει να απολογηθώ εγώ γι’ αυτό, πρέπει να απολογηθεί το ελληνικό κράτος, που τα τελευταία 40 χρόνια δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο από τη Θράκη και τη Ροδόπη μέσα σε τέτοιου είδους θέσεις εργασίας. Εκεί δεν βλέπουν κάποιοι την αδικία και βλέπουν την αδικία στο γεγονός ότι σήμερα βρέθηκε μια πολιτική φωνή από τη Ροδόπη να διεκδικεί και να δίνει τη δυνατότητα πληροφόρησης και αντικειμενικής αξιολόγησης και ανθρώπων που κατάγονται από εκεί. Αυτό είναι άδικο, ρατσιστικό, υπονομεύει αν θέλετε την προοπτική και την ανάπτυξη της περιοχής μας, και αδικεί τη νέα γενιά της περιοχής μας, η οποία αναζητά κάθε φορά, όταν της δίνεται η ευκαιρία, μια δυνατότητα για δουλειά στο αθηναϊκό κέντρο» -Εφημερίδα «Χρόνος της Κομοτηνής», 28 Απριλίου 2010
pournaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραια λογικη ρε. Αλλοι τα φαγανε, αλλοι να πληρωσουν. Αφου πληρωσαν οι ΙΥ και δεν εχουν τι αλλο να τους παρουν, τωρα να πληρωσουν και οι ΔΥ. Να φτασουν και αυτοι στον πατο. Να μοιρασουμε τη φτωχεια μας. Ενω αυτοι που τρωνε με χρυσα κουταλια δεν τους αγγιζουμε. Αλλα ξεχασα! Με καποιο μαγικο τροπο, εσυ εχεις βγαλει απο την εξισωση αυτους που τρωνε με χρυσα κουταλια. Εχεις κρατησει μονο ΔΥ και ΙΥ. Και μετα λες, μπατερνει η βαρκα. Ε πως να μην μπατερνει. Και αυτο που λες, οφειλουν να γινουν περικοπες εγω δεν το δεχομαι. Δεν το δεχομαι να ζησω χειροτερα σε σχεση με 20 χρονια πριν. Δεν γινεται αυτο και δεν εχει καμμια λογικη. Δεν γινεται η επιστημη και η τεχνολογια να προχωρανε και γω να ζησω χειροτερα. Αλλα τι σου λεω τωρα ε! Γιατι δε δεχεσαι; Τι ακριβως παρηγαγες ως χωρα πριν 20 χρονια, που σου εδινε το δικαιωμα να εχεις μεγαλους μισθους και να ζουνε οι κατοικοι σου προυσιοπαροχα; Απο που ακριβως προερχοταν τα λεφτα αυτα; 4
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NbzuDTySFh4 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! ποιο βαρετος πεθαινεις 2
YiN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραια λογικη ρε. Αλλοι τα φαγανε, αλλοι να πληρωσουν. Αφου πληρωσαν οι ΙΥ και δεν εχουν τι αλλο να τους παρουν, τωρα να πληρωσουν και οι ΔΥ. Να φτασουν και αυτοι στον πατο. Να μοιρασουμε τη φτωχεια μας. Ενω αυτοι που τρωνε με χρυσα κουταλια δεν τους αγγιζουμε. Αλλα ξεχασα! Με καποιο μαγικο τροπο, εσυ εχεις βγαλει απο την εξισωση αυτους που τρωνε με χρυσα κουταλια. Εχεις κρατησει μονο ΔΥ και ΙΥ. Και μετα λες, μπατερνει η βαρκα. Ε πως να μην μπατερνει. Και αυτο που λες, οφειλουν να γινουν περικοπες εγω δεν το δεχομαι. Δεν το δεχομαι να ζησω χειροτερα σε σχεση με 20 χρονια πριν. Δεν γινεται αυτο και δεν εχει καμμια λογικη. Δεν γινεται η επιστημη και η τεχνολογια να προχωρανε και γω να ζησω χειροτερα. Αλλα τι σου λεω τωρα ε! Mε έχει καλύψει ο πουρναρας εν μέρει, αλλά θα σου απαντήσω. Η λογική δεν είναι (και το έχω ξαναγράψει) της τάξεως "αφού πλήρωσαν οι ΙΥ να πληρώσουν και οι ΔΥ". Η λογική λέει ότι αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνουμε. Και σου λέω εγώ ότι έχεις δίκιο (και έχεις), ότι πρέπει να πιάσουν τους αλήτες που τρώγαν με χρυσα κουτάλια τόσα χρόνια, ότι πρέπει να πληρώσουν κ.ο.κ. Και να γίνει αυτό πάλι δε βγαίνουμε. Μιλούν όλοι για ένα υπέρογκο και πολυέξοδο δημόσιο, εσένα δεν σε προβληματίζει αυτό; Ναι σύμφωνοι, το εννιαίο μισθολόγιο πρέπει να εφαρμοστεί ΚΑΙ σε άλλους. Επιπλέον, αυτοί που υποστηρίζεις ήταν σε τεράστιο βαθμό υποστηρικτές αυτών που βρίζεις (αυτών που έτρωγαν δηλαδή). Διότι πολύ απλά ξέρουμε όλοι πώς βρέθηκαν να δουλεύουν εκεί που δουλεύουν. Και κάτι ακόμα: σου λέω εγώ ότι σήμερα κιόλας μπουζουριάζουν όλους αυτούς εναντίον των οποίων καταφέρεσαι. Και πες (που δεν πρόκειται, είναι αστείο και να το σκέφτεσαι), ότι ξαφνικά τα οικονομικά μας βλέπουν άσπρη μέρα. Εάν εξακολουθήσει ο δημόσιος να είναι προνομιούχος έναντι του ιδιωτικού τομέα και δεν ληφθούν μέτρα για την παραγωγή και ανάπτυξη αυτού του τόπου (δηλαδή, μεταξύ άλλων, να μην έχουμε έναν εξωφρενικό, πολυέξοδο, υπεράριθμο δημόσιο τομέα), σε Χ χρόνια θα καταλήξουμε πάλι με μηδέν εις το πηλίκο. Βάλε σε αυτό και το γεγονός ότι εδώ και τρία χρόνια αφήνουν το δημόσιο ανέγγιχτο (σχετικά), σε βάρος του ιδιωτικού κι αυτό όχι επειδή δεν ήξεραν ότι είναι κεντρικό πρόβλημα αλλά επειδή το δημόσιο ΕΙΝΑΙ η παραπολιτική. Αυτούσιο. Εν ολίγοις, το πρόβλημα της Ελλάδας προφανώς και ξεκίνησε από τη διαφθορά -και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ που να το αμφισβητεί ή να μην επιθυμεί να τους κρεμάσουν από τα @@ όλους αυτούς. ΑΛΛΑ, σε γενικές γραμμές επικρατεί μία νοοτροπία (την οποία και ασπάζεσαι) να επιβληθεί τιμωρία προκειμένου να διατηρηθούν προνόμια του δημοσίου. Έλα μου όμως που ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά στο αυτονόητο: δεν μπορείς να έχεις σκληρό νόμισμα με οικονομία Ουγκάντας. Τουτ'έστιν, η χώρα αυτή κάπως πρέπει να γίνει παραγωγική για να πάψει να έχει ελλειματική οικονομία. Κι αυτό δεν πρόκειται να γίνει μόνο με την κρεμάλα που απαιτείς. Σοκαρισμένη, κατά τ'άλλα, η κοινη γνώμη. 9
runner69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλαμε για τις τελευταιες απεργιες των ΜΜΜ ειναι απο τους λιγους οργανισμους που θελω να μην εχουν το δικαιωμα της απεργιας αλλα μονο το δικαιωμα της στασης εργασιας οπως ειναι και σε καποια αλλα επαγγελματα. Μονοι τους στο τελος θα στρεψουν την κοινωνια να θελει να ιδιωτικοποιηθουν τα ΜΜΜ για να βρουν την "υγεια" τους.
LogokrisiaGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γιατι δε δεχεσαι; Τι ακριβως παρηγαγες ως χωρα πριν 20 χρονια, που σου εδινε το δικαιωμα να εχεις μεγαλους μισθους και να ζουνε οι κατοικοι σου προυσιοπαροχα; Απο που ακριβως προερχοταν τα λεφτα αυτα; ενώ η Ιταλία που παρήγαγε πάει τρένο... ότι πεις, κάποιοι προσπαθούν ακόμα να μας πείσουν ότι η κρίση είναι ελληνική και πως φταίει ο τεμπέλης Έλληνας εργαζόμενος που δεν παράγει; δεν βαρεθήκατε ακόμα; 1
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 200 ευρώ μισθό σε όλους κι αν μας αρέσει. Για να μάθουμε που δεν δουλεύαμε τόσα χρόνια και τα ξύναμε. Ευτυχώς που δεν έχουμε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο στο φορουμ, όπως είχε πει κάποιος
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 200 ευρώ μισθό σε όλους κι αν μας αρέσει. Για να μάθουμε που δεν δουλεύαμε τόσα χρόνια και τα ξύναμε. Ευτυχώς που δεν έχουμε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο στο φορουμ, όπως είχε πει κάποιος Ε ναι 40 ωρες την βδομαδα ο ΔΥ λιωνει στην δουλεια. Full ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις