Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτό πάντως το παραμύθι, σχετικά με το ότι δεν παράγουμε τίποτα σαν χώρα, που κάποιοι κρετίνοι έχουν βάλει στο στόμα κάποιων "αγαθών" τύπων στην Ελλάδα, δεν θα το έτρωγε κανένας άλλος λαός. Τι παράγουμε σαν χώρα; Λεμόνια και πορτοκάλια (που και αυτά τα κάνουμε εισαγωγές). Χωρίς βαριά βιομηχανία και με ανύπαρκτες εξαγωγές, το να τάζουμε λεφτά εδώ και εκεί και να θέλουμε να επανέλθει ο παλαιοκομματικός κρατισμός που κατέστρεψε την χώρα, αυτό είναι παραμύθι. 1
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παράγουμε έρευνα στα ελληνικά πανεπιστήμια... 2
LRoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://left-nerd.blogspot.gr/2012/04/blog-post_26.html
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://left-nerd.blogspot.gr/2012/04/blog-post_26.html Τριχες. Παραγουμε 1 ξοδευουμε 3, περιοδο 07-10 τωρα εχει παει 1 προς 2 με 26% ανεργια, που να πιασουν δουλεια δηλαδη παλι θα παει 1 προς 3 1
LRoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι σημασία έχει τι ξοδεύουμε? Για πες μου, από περιέργεια, το Λουξεμβούργο τί παράγει και πόσα ξοδεύει? Μια χαρά παράγουμε και θα μπορούσαμε να παράγουμε και περισσότερα, αλλά έχει ευθύνη και η Ε.Ε σε αυτόν τον τομέα, σε τομείς όπως η κλωστοϋφαντουργία π.χ.
YiN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι σημασία έχει τι ξοδεύουμε? Για πες μου, από περιέργεια, το Λουξεμβούργο τί παράγει και πόσα ξοδεύει? Μια χαρά παράγουμε και θα μπορούσαμε να παράγουμε και περισσότερα, αλλά έχει ευθύνη και η Ε.Ε σε αυτόν τον τομέα, σε τομείς όπως η κλωστοϋφαντουργία π.χ. Έχει σε αναλογία με το τι βγάζουμε βρε αδερφέ!
LogokrisiaGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι σημασία έχει τι ξοδεύουμε? Για πες μου, από περιέργεια, το Λουξεμβούργο τί παράγει και πόσα ξοδεύει? Μια χαρά παράγουμε και θα μπορούσαμε να παράγουμε και περισσότερα, αλλά έχει ευθύνη και η Ε.Ε σε αυτόν τον τομέα, σε τομείς όπως η κλωστοϋφαντουργία π.χ. τρίχες ρε λέμε τι δεν καταλαβαίνεις; δεν πα να παράθεσες άρθρο με στοιχεία, το παπί ξέρει καλύτερα
LRoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Είναι άκυρη η σύγκριση εντελώς. Εγώ μπορεί να παράγω υπηρεσίες (τουρισμός, έρευνα, ήλιο κλπ) και να τα εξαργυρώνω σε αγαθά (λεμόνια, πορτοκάλια κλπ.) Το θέμα είναι ότι για τις υπηρεσίες που παράγω, δεν αποδίδω το ανάλογο κέρδος στο κράτος (φοροδιαφυγή) και έτσι φαίνεται να μην παράγω. τρίχες ρε λέμε τι δεν καταλαβαίνεις; δεν πα να παράθεσες άρθρο με στοιχεία, το παπί ξέρει καλύτερα Πάντα
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κλασικοι αριστεροι.. @κλεκορ διαψευδω το αρθρο; Ειπα οτι δεν παραγουμε; Λεω παραγουμε αλλα οχι αρκετα ωστε να καλυψουμε τα εξοδα. το 1 προς 2 και το 1 προς 3 ειναι τριχες, πως να το κανουμε τωρα. @LRoi Οκ παω να παρω πορσε, τι σχεση εχει το ποσα βγαζω. 2
YiN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 τρίχες ρε λέμε τι δεν καταλαβαίνεις; δεν πα να παράθεσες άρθρο με στοιχεία, το παπί ξέρει καλύτερα Αυτός τουλάχιστον απαντάει και παραθέτει. Εσύ τίποτε άλλο έχεις να προσθέσεις στην κουβέντα πέρα από το να πετάγεσαι σαν την τσουτσού όποτε σε βολεύει; Είναι άκυρη η σύγκριση εντελώς. Εγώ μπορεί να παράγω υπηρεσίες (τουρισμός, έρευνα, ήλιο κλπ) και να τα εξαργυρώνω σε αγαθά (λεμόνια, πορτοκάλια κλπ.) Το θέμα είναι ότι για τις υπηρεσίες που παράγω, δεν αποδίδω το ανάλογο κέρδος στο κράτος (φοροδιαφυγή) και έτσι φαίνεται να μην παράγω. Πάντα Όμορφα. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι και οι υπηρεσίες προσφέρουν κέρδος ούτε ξέρω ποιος από τους δύο ισχυρισμούς ισχύει ως προς την παραγωγικότητα της χώρας, αλλά θες να πιάσουμε το ζήτημα της φοροδιαφυγής; Από πού να το πιάσουμε, από πάνω που βρωμάει ή από κάτω που ο κάθε κακομοίρης καλείται να πληρώνει τον ΔΕΗτζή στον οποίο εσύ ο ίδιος αναφέρθηκες κ.ο.κ. Κατάλαβες που το πάω. Όπως και να το πιάσεις το πράγμα από κάπου πρέπει να συμμαζευτεί το δημόσιο και η κρατική δομή - πέρα από το φορολογικό που γαμιέται ο Δίας. Δηλ. δεν ενίσταμαι στον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν όλα αυτά, στο κάτω κάτω ειδικός δεν είμαι. Ενίσταμαι στα αυτονόητα περί δημοσίου.
LRoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παπί, εσύ βασικά δεν παράγεις τίποτα, ούτε παπί δεν δικαιούσαι να έχεις, σύμφωνα με τη λογική σου. Εκτός κι αν το delivery τρώγεται... Αυτός τουλάχιστον απαντάει και παραθέτει. Εσύ τίποτε άλλο έχεις να προσθέσεις στην κουβέντα πέρα από το να πετάγεσαι σαν την τσουτσού όποτε σε βολεύει; Όμορφα. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι και οι υπηρεσίες είναι παραγωγή ούτε ξέρω ποιος από τους δύο ισχυρισμούς ισχύει ως προς την παραγωγικότητα της χώρας, αλλά θες να πιάσουμε το ζήτημα της φοροδιαφυγής; Από πού να το πιάσουμε, από πάνω που βρωμάει ή από κάτω που ο κάθε κακομοίρης καλείται να πληρώνει τον ΔΕΗτζή στον οποίο εσύ ο ίδιος αναφέρθηκες κ.ο.κ. Κατάλαβες που το πάω. Όπως και να το πιάσεις το πράγμα από κάπου πρέπει να συμμαζευτεί το δημόσιο και η κρατική δομή - πέρα από το φορολογικό που γαμιέται ο Δίας. Δηλ. δεν ενίσταμαι στον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν όλα αυτά, στο κάτω κάτω ειδικός δεν είμαι. Ενίσταμαι στα αυτονόητα περί δημοσίου. Δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Εγώ εξαρχής είπα ότι το έχουμε παρακάνει με τους τεμπελχανάδες Έλληνες που δεν δουλεύουν, που δεν παράγουν κλπ
LogokrisiaGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτός τουλάχιστον απαντάει και παραθέτει. Εσύ τίποτε άλλο έχεις να προσθέσεις στην κουβέντα πέρα από το να πετάγεσαι σαν την τσουτσού όποτε σε βολεύει; Όμορφα. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι και οι υπηρεσίες προσφέρουν κέρδος ούτε ξέρω ποιος από τους δύο ισχυρισμούς ισχύει ως προς την παραγωγικότητα της χώρας, αλλά θες να πιάσουμε το ζήτημα της φοροδιαφυγής; Από πού να το πιάσουμε, από πάνω που βρωμάει ή από κάτω που ο κάθε κακομοίρης καλείται να πληρώνει τον ΔΕΗτζή στον οποίο εσύ ο ίδιος αναφέρθηκες κ.ο.κ. Κατάλαβες που το πάω. Όπως και να το πιάσεις το πράγμα από κάπου πρέπει να συμμαζευτεί το δημόσιο και η κρατική δομή - πέρα από το φορολογικό που γαμιέται ο Δίας. Δηλ. δεν ενίσταμαι στον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν όλα αυτά, στο κάτω κάτω ειδικός δεν είμαι. Ενίσταμαι στα αυτονόητα περί δημοσίου. άστα αυτά αλλού... δεν είναι απάντηση το παράγουμε 1/3... αλογότριχες κατσαρές είναι... όταν σε άρθρο με στοιχεία απαντάς ναι μεν αλλά με στοιχεία από το μυαλό σου, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εσεις οι αριστεροι, ξέρετε απο τα ισοζυγια (κρατων)...?
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://www.tradingeconomics.com/greece/current-account Current AccountCurrent Account is the sum of the balance of trade (exports minus imports of goods and services), net factor income (such as interest and dividends) and net transfer payments (such as foreign aid). The balance of trade is typically the most important part of the current account. And a current account surplus is usually associated with trade surplus. However, for the few countries with substantial overseas assets or liabilities, net factor payments may be significant. Positive net sales to abroad generally contribute to a current account surplus as the value interest or dividends generated abroad is bigger than the value of interest or dividends generated from foreign capital in the country. Net transfer payments are very important part of the current account in poor and developing countries as workers' remittances, donations, aids and grants and official assistance may balance high trade deficits. http://www.tradingeconomics.com/greece/imports ImportsAn import is any good or service brought into one country from another country in a legitimate fashion, typically for use in trade. Import goods or services are provided to domestic consumers by foreign producers. An import in the receiving country is an export to the sending country. Import of goods normally requires involvement of the Customs authorities in both the country of import and the country of export and is often subject to import quotas, tariffs and trade agreements. http://www.tradingeconomics.com/greece/exports ExportsExports measure the amount of goods or services that domestic producers provide to foreign consumers by. It is a good that is sent to another country for sale. In the past, export of commercial quantities of goods normally required involvement of the customs authorities in both the country of export and the country of import. More recently, with the advent of small trades over the internet such as through Amazon and e-Bay, exports have largely bypassed the involvement of Customs in many countries due to the low individual values of these trades. Nonetheless, these small exports are still subject to legal restrictions applied by the country of export. Παταμε το Link και βλεπουμε ποσα ξοδευουμε και ποσα βγαζουμε σε οποια χρονικη περιοδο θελουμε. 1
LRoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εσεις οι αριστεροι, ξέρετε απο τα ισοζυγια (κρατων)...? Πάντα μου άρεσε αυτό το τσουβάλιασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις