tolis_01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αντε παλι να εξηγουμαι τα αυτονοητα ,τι golden boys και αηδιες αναφερεται ορισμενοι ,τι σχεση εχει αυτο και πως με επηρεαζει εμενα?Και 1 εκατομμυριο ευρο να παιρνουν τον μηνα το ιδιο μου κανει ,τα φερνουν τα παιρνουν και το κυριοτερο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .Σε αντιθεση με τις ιερες αγελαδες τους ΔΥ που τους πληρωνω εγω. Για να είμαστε αντικειμενικοί, πληρώνεις κάποιους, κι ας μην είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Όταν τα golden boys που αναφέρεις απολαμβάνουν φοροελαφρύνσεις που δεν τις φαντάζεσαι σαν απλός εργάτης, όταν οι μεγάλες επιχειρήσεις δηλώνουν ζημιές (έχοντας offshore δισεκατομμυρίων) με αποτέλεσμα να πληρώνουν λιγότερους φόρους από τον συνταξιούχο, μια χαρά τους πληρώνεις. Γιατί όταν βρεθεί η τρύπα των x εκατομμυρίων στον προϋπολογισμό, μάντεψε ποιος θα πληρώσει τη νύφη. Σίγουρα όχι όσοι ανέφερα παραπάνω.
LogokrisiaGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν πληρώνουμε εμείς τα golden boys στις τράπεζες.... όχι... ούτε τους μεγαλοδημοσιογράφους... όχι....δεν υπάρχουν θαλασσοδάνεια.... όχι...
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αρα εφοσον υπαρχουν goldenboys τοτε πρεπει οι μισθοι στο δημοσιο να ειναι 2,000-10,000, επισης αυξηση 1% στο δημοσιο για καθε 1000 ανεργους. 20% αυξηση στο δημοσιο για καθε σκανδαλο του 1 εκ. κλπ κλπ. Χτυπαμε την κριση με αυξηση στο δημοσιο. 1
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν πληρώνουμε εμείς τα golden boys στις τράπεζες.... όχι... ούτε τους μεγαλοδημοσιογράφους... όχι....δεν υπάρχουν θαλασσοδάνεια.... όχι... εγω λεω να παρουμε ολα τα λεφτα απο τα golden boys και να κανουμε δημοσιους υπαλληλους ολους τους ελληνες πολιτες, τους οποιους θα πληρωνουμε με τα λεφτα αυτα. problem solved. 1
LogokrisiaGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αρα εφοσον υπαρχουν goldenboys τοτε πρεπει οι μισθοι στο δημοσιο να ειναι 2,000-10,000, επισης αυξηση 1% στο δημοσιο για καθε 1000 ανεργους. 20% αυξηση στο δημοσιο για καθε σκανδαλο του 1 εκ. κλπ κλπ. Χτυπαμε την κριση με αυξηση στο δημοσιο. ότι να'ναι... εγω λεω να παρουμε ολα τα λεφτα απο τα golden boys και να κανουμε δημοσιους υπαλληλους ολους τους ελληνες πολιτες, τους οποιους θα πληρωνουμε με τα λεφτα αυτα. problem solved. ότι να'ναι part 2
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ότι να'ναι... ότι να'ναι part 2 Κλεκορ εσυ? που ειχες χαθει φιλε, μου ελειψαν οι εμπεριστατωμενες και παντα τεκμηριωμενες αποψεις σου, κολοφωνα της λογικης ! 9
mastor10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 απαντανε με το σκεπτικο σας, δλδ οτι νανε αυτο Εδω το θεμα ειναι συγκεκριμενο. Μια ομαδα ατομων, κλεινει τη δημοσια μεταφορα του κοσμου, με αιτημα να παιρνουν παραπανω απο τους ιδιους τους τους συναδελφους, και παραλληλα ζητανε υποστηριξη απο τον ιδιο τον κοσμο, που αν αφαιρεσεις τα golden boys και τους πλουσιους, το υπολοιπο 90% ειναι ειτε των 700 ευρω ειτε των 500, ειτε ανεργοι. Βρισκεις λογικη σε αυτη την πραξη; δεν μπορειτε να το καταλάβετε? δλδ για να μη χασω εγω τα προνομια μου θα κανω τα παντα να χασουν ολοι οι υπολοιποι τα δικα τους? για να μη χασω εγω τα 1500 που παιρνω ξερω γω θα κανω να υποφερει ο συναδελφος/συμπολιτης μου που παιρνει 500-700 παραλύοντας την πρωτευουσα και βαζοντας τον σε εξτρα εξοδα? δεν ειναι λιγο νταβατζιλικι αυτο?
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μια μέρα ακόμα να κάνουν απεργία ο επόμενος κλαψοτούνης υπάλληλος ΜΜΜ που θα γνωρίσω θα δαγκώσει το πεζοδρόμιο. Η το μαξιλάρι.
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η αλληλεγγυη δεν ξεκιναει οποτε μας καυλωσει. Που ηταν η αλληλεγυη οταν το 2008 και το 2009 απολυονταν κατα δεκαδες οι ιδ. υπαλληλοι με την προφαση μιας κρισης (που δεν ειχε ακομη ερθει); Γιατι τοτε δεν κατεβασαν τους διακοπτες εστω και για μια μερα, ετσι μωρε παιδι μου, ως ενδειξη διαμαρτυριας εναντια στην ψευτικη δικαιολογια που οδηγουσε σε μαζικες απολυσεις; Ποιος σταθηκε διπλα στον ιδ. υπαλληλο τοτε, ωστε να σταθει κι αυτος διπλα του σημερα; Ο Δ.Υ.; Που ηταν ο υπαλληλος των ΜΜΜ που τσεπωνε τα χιλιαρικα, οταν στον αλλο υπαλληλο, συναδελφο του (εχουν τον ιδιο εργοδοτη, το κρατος), κατεβαζαν το μισθο στα 700 ευρω, η του μειωναν τη συνταξη, η του διεγραφαν το εφαπαξ; Που ηταν τοτε; Με τι μουτρα ερχεται σημερα, και ζητα απο τον συναδελφο που που ηδη του εκαναν μειωση, να τον στηριξει ωστε αυτουνου να μην του κανουν μειωση; Ξεχνας οτι εργαζομενοι στα ΜΜΜ ειδικα στο μετρο ηταν υπερ του δεν πληρωνω και αφηναν επιβατης να περναει χωρις εισητηριο οπως επισης εχουν πει για μειωση της τιμης του εισητηριου σε δωρεαν ΜΜΜ σε ανεργους και φοιτητες. Υ.Γ Επισης κατι που δεν σχολιασα πριν οταν εχεις απαιτει να μην απεργει ο αλλος γιατι ειναι η δουλια και πρεπει να λεει και ευχαριστω να μην στραβωσει οταν ενας καυλομενος πελατης τον κανει σκουπιδι γιατι ο πελατης εχει δικιο...
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ξεχνας οτι εργαζομενοι στα ΜΜΜ ειδικα στο μετρο ηταν υπερ του δεν πληρωνω και αφηναν επιβατης να περναει χωρις εισητηριο οπως επισης εχουν πει για μειωση της τιμης του εισητηριου σε δωρεαν ΜΜΜ σε ανεργους και φοιτητες. Να πανε οι συνταξεις στα 2000 ευρω, ο φπα1 να παει 5% ο φπα2 9%. Το επιδομα ανεργιας να παει 550ευρω. Τωρα θα εχω 3000 μηνιατικο;
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αντε παλι να εξηγουμαι τα αυτονοητα ,τι golden boys και αηδιες αναφερεται ορισμενοι ,τι σχεση εχει αυτο και πως επηρεαζει εμενα?Και 1 εκατομμυριο ευρο να παιρνουν τον μηνα το ιδιο μου κανει ,τα φερνουν τα παιρνουν και το κυριοτερο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .Σε αντιθεση με τις ιερες αγελαδες τους ΔΥ που τους πληρωνω εγω. Ειναι τουλαχιστον προκλητικο να αναφερονται σε κοινωνικη αλληλεγγυη ο κλαδος που μετα απο 3 χρονια της χειροτερης μεταπολεμικης κρισης στην Ελλαδα μετραει μηδεν ανεργους. Για να βαζουμε τα πραγματα στις πραγματικες τους διαστασεις ολοι οι εργαζομενοι δεν ειναι το ιδιο ,απο την μια εχουμε την ελιτ των εργαζομενων και απο την αλλη τους κατωτερους του ΙΤ που αιμοραγει καθημερινα με μισθους και ανεργια . Τωρα βεβαια καποιοι ονειροπαρμενοι θα πουν να πληρωσουν οι πολυ πλουσιοι ,ναι οκ πειτε μας και ποτε εγινε αυτο να το συζητησουμε .Επειδη ομως στο τελος θα πληρωσουμε εγω και εσυ καλο ειναι να μοιραστουμε το βαρος, ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρδολογια ανευ σημασιας χωρις ρεαλιστικη βαση. Και φυσικα εχουν ευθηνη γιατι οταν περνουν 500 ευρω και βλεπουν συναδερφους τους να απολυονται λογω και καλα της κρισης και υπαρχουν αλλη που παιρνουν τρελα λεφτα πρεπει να αντιδρασουν και οχι να κανουν το κοροιδο!!!!! Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι αν απολυθουν θα ειναι καλυτερα εγω δεν το νομιζω γιατι ξερεις μεγαλο μεριδιο των εργαζομενων στα ΜΜΜ και γενικα στο δημοσιο παει στην αγορα αρα αν δεν εχουν αυτοι δεν θα εχεις ουτε και εσυ και γυνετε ενας φαυλος κυκλος.
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι αν απολυθουν θα ειναι καλυτερα εγω δεν το νομιζω γιατι ξερεις μεγαλο μεριδιο των εργαζομενων στα ΜΜΜ και γενικα στο δημοσιο παει στην αγορα αρα αν δεν εχουν αυτοι δεν θα εχεις ουτε και εσυ και γυνετε ενας φαυλος κυκλος. Για την εισοδος τους στο ενιαιο απεργουν, οχι για απολυσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Επισης κατι που δεν σχολιασα πριν οταν εχεις απαιτει να μην απεργει ο αλλος γιατι ειναι η δουλια και πρεπει να λεει και ευχαριστω να μην στραβωσει οταν ενας καυλομενος πελατης τον κανει σκουπιδι γιατι ο πελατης εχει δικιο... Σοβαρα τωρα, τι σχεση εχει αυτο με τη συζητηση και πως συνδεεται με τις απεργιες? Αν ενας πελατης τον κανει σκουπιδι, ο εργαζομενος δε θα απεργησει. Θα στραβωσει (ναι ειναι δικαιωμα του) και αν θελει να ειναι σωστος δε θα το αφησει να φανει στον επομενο πελατη. Φανταζομαι πως και οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ εχουν πολλα πραγματα που τους στραβωνουν και δεν απεργουν για αυτα.
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ξεχνας οτι εργαζομενοι στα ΜΜΜ ειδικα στο μετρο ηταν υπερ του δεν πληρωνω και αφηναν επιβατης να περναει χωρις εισητηριο οπως επισης εχουν πει για μειωση της τιμης του εισητηριου σε δωρεαν ΜΜΜ σε ανεργους και φοιτητες. So? Εσυ λοιπον, εστω οτι δουλευεις στο δημο ας πουμε, και με το ενιαιο, πλεον παρνεις 780 ευρω. Θα πας να υποστηριξεις την απεργια τους, ωστε αυτοι να ειναι απο τους ελαχιστους τσαμπουκαδες που δε θελουν να μπουν στο ενιαιο; Και ολο αυτο διοτι καποτε ηταν υπερ του δεν πληρωνω;
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Για την εισοδος τους στο ενιαιο απεργουν, οχι για απολυσεις. To ειπα επιδη καποιοι το αναφεραν και αυτο οτι πρεπει να απολυθουν αφου εχουν απολυθει τοσοι στον ΙΤ. Σοβαρα τωρα, τι σχεση εχει αυτο με τη συζητηση και πως συνδεεται με τις απεργιες? Αν ενας πελατης τον κανει σκουπιδι, ο εργαζομενος δε θα απεργησει. Θα στραβωσει (ναι ειναι δικαιωμα του) και αν θελει να ειναι σωστος δε θα το αφησει να φανει στον επομενο πελατη. Φανταζομαι πως και οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ εχουν πολλα πραγματα που τους στραβωνουν και δεν απεργουν για αυτα. Το λεω με το σκεπτικο οτι οπως ενας μαλακας πελατης εχει το σκεπτικο μαμαω γιατι σε πληρωνω και θα κανεις αυτο που θελω αλλιως φερε τον διευθηντη σου ετσι και καπιοι λενε οτι οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ ανηκουν στο δημοσιο και θα κανουν οτι θελουμε εμεις γιατι εμεις τους πληρωνουμε... So? Εσυ λοιπον, εστω οτι δουλευεις στο δημο ας πουμε, και με το ενιαιο, πλεον παρνεις 780 ευρω. Θα πας να υποστηριξεις την απεργια τους, ωστε αυτοι να ειναι απο τους ελαχιστους τσαμπουκαδες που δε θελουν να μπουν στο ενιαιο; Και ολο αυτο διοτι καποτε ηταν υπερ του δεν πληρωνω; Ετσι πρεπει να γυνετε δηλαδη ο καθε εργαζομενος να στηριζει τον αλλο στους αγωνες του. Τωρα σχετικα με το ενιαιο μισθολογιο το θεωρεις δικαιο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις