HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Έχει ειπωθεί γι' αυτή την μαθηματική πρόκληση ότι: Εάν είσαι μηχανικός, θα πρέπει να το λύσεις σε λιγότερο από 3 λεπτά,Εάν είσαι τεχνικός, σε τρεις ώρες,Εάν είσαι γιατρός, σε δεκαέξι ώρες (και μακάρι), Εάν είσαι λογιστής, δάσκαλος σε τρεις μήνες, και Εάν είσαι δικηγόρος, συμβολαιογράφος, ή παρόμοιας σκέψεως, ΠΟΤΕ!!!!Εάν θεωρείς τον εαυτό σου καλό στα μαθηματικά ή στα λογικά προβλήματα λύσε την παρακάτω πρόκληση. Ποιος αριθμός λείπει από την παρακάτω λογική σειρά; 1, 2, 6, 42, 1806, ____;;;;;;; Όποιος/α είναι μάγκας να μην ανατρέξει στο google έτσι 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 3263442? Πολυ μπλαμπλα για το τιποτα νομιζω, κατι σε chain mail μου μοιαζει η εισαγωγη, παρα να εχει ιχνος πραγματικοτητας. Χωρις να ψαξω πουθενα, μου πηρε λιγοτερο απο 1 λεπτο να καταλαβω την λογικη ακολουθια (και παροτι στα μαθηματικα ημουν τοπ, πλεον εχω πολλα χρονια να ασχοληθω κι εχω ξεχασει ακομα και τα βασικα). Αλλα με τυπικη εξοικειωση με λογικες ακολουθιες, ουτε καν μαθηματικες, το παραπανω "προβλημα" ειναι απλο. Φυσικα αν ο αριθμος που δινω παραπανω ειναι λαθος απαντηση τα παιρνω ολα πισω 2
brickoman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Όντως, απλά πολλαπλασιάζεις με τον επόμενο αριθμό. 3263442
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 χ*χ+χ ειναι η ακολουθια... Η χ(χ+1). Το ιδιο ειναι και τα 2, με οποιο τροπο "συλλαβεις" την λυση πρωτα, σωστη ειναι!
Dharmakaya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 3263442? Πολυ μπλαμπλα για το τιποτα νομιζω, κατι σε chain mail μου μοιαζει η εισαγωγη, παρα να εχει ιχνος πραγματικοτητας. Χωρις να ψαξω πουθενα, μου πηρε λιγοτερο απο 1 λεπτο να καταλαβω την λογικη ακολουθια (και παροτι στα μαθηματικα ημουν τοπ, πλεον εχω πολλα χρονια να ασχοληθω κι εχω ξεχασει ακομα και τα βασικα). Αλλα με τυπικη εξοικειωση με λογικες ακολουθιες, ουτε καν μαθηματικες, το παραπανω "προβλημα" ειναι απλο. Φυσικα αν ο αριθμος που δινω παραπανω ειναι λαθος απαντηση τα παιρνω ολα πισω επ, ωπ σε πιασαμε! στην αρχη ποσταρες εναν αριθμο οπου αν εβαζες 210 μπροστα επιανες γραμμη Χολαργο..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 επ, ωπ σε πιασαμε! στην αρχη ποσταρες εναν αριθμο οπου αν εβαζες 210 μπροστα επιανες γραμμη Χολαργο.. Εκανα λαθος πραξη στο calc, το διορθωσα στο λαθος αφου ξαναεκανα την πραξη.
Dharmakaya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εκανα λαθος πραξη στο calc, το διορθωσα στο λαθος αφου ξαναεκανα την πραξη.
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 3263442? Πολυ μπλαμπλα για το τιποτα νομιζω, κατι σε chain mail μου μοιαζει η εισαγωγη, παρα να εχει ιχνος πραγματικοτητας. Χωρις να ψαξω πουθενα, μου πηρε λιγοτερο απο 1 λεπτο να καταλαβω την λογικη ακολουθια (και παροτι στα μαθηματικα ημουν τοπ, πλεον εχω πολλα χρονια να ασχοληθω κι εχω ξεχασει ακομα και τα βασικα). Αλλα με τυπικη εξοικειωση με λογικες ακολουθιες, ουτε καν μαθηματικες, το παραπανω "προβλημα" ειναι απλο. Φυσικα αν ο αριθμος που δινω παραπανω ειναι λαθος απαντηση τα παιρνω ολα πισω Ε είσαι μηχανικάρα βρε. Αλλά πρόσεχε στη χρήση του calc.
brickoman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Το έστειλα στην αδελφή μου. Περιμένω σε 5 βδομάδες να με πάρει τηλέφωνο για να της καρφώσω την λύση! Βλέπετε, η αδελφή μου είναι αρχαιολόγος!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ε είσαι μηχανικάρα βρε. Αλλά πρόσεχε στη χρήση του calc. Στο calc εκανα λαθος και οπως ειδε, οποιος ειδε, το διορθωσα σε δευτερολεπτα που ξαναεκανα την πραξη. Αν θεωρεις οτι η απαντηση στο προβλημα που εθεσες χρειαζεται τρεις μηνες για να λυθει απο λογιστη/δασκαλο αλλιως συμβουλη απτο google κλπ κλπ, τοτε υπαρχει προβλημα... Ειπαμε χ*χ+χ ή χ(χ+1) ειναι, wtf δηλαδη, μπορει και παιδι γυμνασιου να στο βρει σε μερικα λεπτα! Chainmail-ιά καθαρη ειναι ο προλογος!
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εάν είσαι μηχανικός, θα πρέπει να το λύσεις σε λιγότερο από 3 λεπτά, Εάν είσαι λογιστής, δάσκαλος σε τρεις μήνες, και Όποιος/α είναι μάγκας να μην ανατρέξει στο google έτσι Ενας μηχανικός ACCA (μιας και είδα το άλλο θέμα) δικαιούται το Μ.Ο ή το ελάχιστο από τα δύο
brickoman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μπορει και παιδι γυμνασιου να στο βρει σε μερικα λεπτα! Αναλόγως. Η αδελφή μου όπως προείπα είναι 32 ετών και ακόμα ρωτάει κάθε μαθηματικό που βρίσκει "Γιατί 1+1 μας κάνει 2 και όχι 3;"
slipknot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Βλέπετε, η αδελφή μου είναι αρχαιολόγος! Δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το internet, ε;
brickoman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το internet, ε; Μωρέ το έχει ανακαλύψει απλά δεν χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο! Έχει ένα απόφθεγμα που λέει "Όπου εμπλέκονται αριθμοί και γράμματα η αδελφή μου φεύγει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα