spurakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ειμαι μαθητης Β λυκειου και το ελεισα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο!Είτε είμαι διανοια(don't think so) ή το "προβλημα" ηταν παπαρια τελικα! 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οκ , διάβασε τώρα και εδώ http://modern-greek-verbs.tripod.com/ για να είσαι σφαιρικά διάνοια.
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αναλόγως. Η αδελφή μου όπως προείπα είναι 32 ετών και ακόμα ρωτάει κάθε μαθηματικό που βρίσκει "Γιατί 1+1 μας κάνει 2 και όχι 3;" http://www.scribd.com/doc/9931406/112 Επίσης, η πλήρης μαθηματική εξήγηση: Αλλά πάει και μέσω πυθαγορείου θεωρήματος κλπ. Όρεξη να έχεις. 1
spurakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οκ , διάβασε τώρα και εδώ http://modern-greek-verbs.tripod.com/ για να είσαι σφαιρικά διάνοια.Σιγνομη ενα λαθως εκανα.Απο την βυασηνη μου!
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Σιγνομη ενα λαθως εκανα.Απο την βυασηνη μου! ..really?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μιας και ανοιχτηκε θεμα και να μην ανοιγω και εγω αλλο οποιος μπορει να λυσει αυτο το μαθηματικο αινιγμα οπως βλεπετε στη φωτο εχουμε 6 τριγωνα που μας κανει ενα 6γωνο μη δινετε βαση στις χρωματικες λεξεις απλα ετσι το βρηκα προχειρα στο νετ οπως βλεπετε εχω μαρκαρισμενο πανω μια τεθλασμενη κοκκινη γραμμη περιμμετρικα και μεσα στα τριγωνα οριζοντας ενα αρχικο σημειο Α, τωρα το αινιγμα ειναι πως μπορουμε να διανυσουμε πανω σε αυτες τις διαστασεις περιμμετρικα και μεσα σε αυτες ωστε να ολοκληρωσουμε ενα πληρες 6γωνο σχημα με την προυποθεση οτι μονο μια φορα πανω σε καθε διασταση μπορουμε να πατησουμε σε αυτη χωρις να γυρναμε πισω απο τη διανυθεισα διασταση, και αμα το βρειτε γραψτε μου, αυτο μας το εβαλε ενας μαθηματικος γνωστος μας σε καφετερια και η πλακα ουτε αυτος θυμαται να μας πει τη λυση
Greek13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστή η απάντηση γιατί δεν έχω διαβάσει καποιο άλλο ποστ. 1806*1807=3263442 μου πήρε 2 λεπτά και να είμαι μηχανικός...
brickoman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 http://www.scribd.com/doc/9931406/112 Αν πιστεύεις ότι μια κοπέλα από Ιστορικό Αρχαιολογικό μπορεί να τα καταλάβει αυτά τότε πάω πάσο!
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μιας και ανοιχτηκε θεμα και να μην ανοιγω και εγω αλλο οποιος μπορει να λυσει αυτο το μαθηματικο αινιγμα οπως βλεπετε στη φωτο εχουμε 6 τριγωνα που μας κανει ενα 6γωνο μη δινετε βαση στις χρωματικες λεξεις απλα ετσι το βρηκα προχειρα στο νετ οπως βλεπετε εχω μαρκαρισμενο πανω μια τεθλασμενη κοκκινη γραμμη περιμμετρικα και μεσα στα τριγωνα οριζοντας ενα αρχικο σημειο Α, τωρα το αινιγμα ειναι πως μπορουμε να διανυσουμε πανω σε αυτες τις διαστασεις περιμμετρικα και μεσα σε αυτες ωστε να ολοκληρωσουμε ενα πληρες 6γωνο σχημα με την προυποθεση οτι μονο μια φορα πανω σε καθε διασταση μπορουμε να πατησουμε σε αυτη χωρις να γυρναμε πισω απο τη διανυθεισα διασταση, και αμα το βρειτε γραψτε μου, αυτο μας το εβαλε ενας μαθηματικος γνωστος μας σε καφετερια και η πλακα ουτε αυτος θυμαται να μας πει τη λυση Αααα μιας και ανοιχτηκε θεμα και να μην ανοιγω και εγω αλλο οποιος μπορει να λυσει αυτο το μαθηματικο αινιγμα οπως βλεπετε στη φωτο εχουμε 6 τριγωνα που μας κανει ενα 6γωνο μη δινετε βαση στις χρωματικες λεξεις απλα ετσι το βρηκα προχειρα στο νετ οπως βλεπετε εχω μαρκαρισμενο πανω μια τεθλασμενη κοκκινη γραμμη περιμμετρικα και μεσα στα τριγωνα οριζοντας ενα αρχικο σημειο Α, τωρα το αινιγμα ειναι πως μπορουμε να διανυσουμε πανω σε αυτες τις διαστασεις περιμμετρικα και μεσα σε αυτες ωστε να ολοκληρωσουμε ενα πληρες 6γωνο σχημα με την προυποθεση οτι μονο μια φορα πανω σε καθε διασταση μπορουμε να πατησουμε σε αυτη χωρις να γυρναμε πισω απο τη διανυθεισα διασταση, και αμα το βρειτε γραψτε μου, αυτο μας το εβαλε ενας μαθηματικος γνωστος μας σε καφετερια και η πλακα ουτε αυτος θυμαται να μας πει τη λυση Ααα, εσύ τώρα το χοντραίνεις το πράγμα. Εγώ έβαλα εύκολο διαγώνισμα.
Greek13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί η συνεχόμενη γραμμή να συνεχιστεί και εκτός του εξαγώνου...? αν ναι, τότε νομίζω πως την έχω βρει την λύση!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί η συνεχόμενη γραμμή να συνεχιστεί και εκτός του εξαγώνου...? αν ναι, τότε νομίζω πως την έχω βρει την λύση! οχι μονο στα πλαισια αυτων Edit: δεν νομιζω να υπαρχει λυση η δεν μπορουμε εμεις παρα η NASA η αυτος που μας την εβαλε μας δουλευε ψιλο γαζι μπορειτε να δοκιμασετε ειτε απο τη μεση ειτε απο το κεντρο του εξαγωνου απο οποιο σημειο θελετε αλλα μονο μια φορα στη καθε διασταση.
UncleBens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 η απάντηση είναι (δεν συμφωνεί με τις απαντήσεις που δόθηκαν πιο πάνω) 3263484 για την οποια δεν εγγυούμαι μιας και την υπολόγισα χωρίς κουμπιουτεράκι και σχετικά γρήγορα (σίγουρα αυτό δεν σημαίνει βεβαια ότι είμαι ιδιοφυΐα αλλα επίσης ούτε το απορρίπτει χαχαχαχα) για αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι για τον αλγόριθμο που ακολουθείται. το κάθε επόμενο βήμα είναι αποτέλεσμα του τετραγώνου του αμέσως προηγούμενο βήματος προστιθέμενο με το άθροισμα των τετραγώνων των προηγουμενων βημάτων και τέλος +1 δηλαδή το 2 είναι το 1^2 +1 το 6 το 2^2 +1^2 +1 το 42 ειναι το 6^2 +2^2 +1^2 +1 και βγαίνει 42 κτλ συνολικός χρόνος γύρο στα 10 με 20 δευτερόλεπτα maximum (δεν μετρούσα αλλα κάπου εκεί κυρίως για να υπολογίσω το αποτέλεσμα τον αλγόριθμο τον βρήκα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα) EDIT: Γιατί όμως πρότεινα διαφορετικό αλγόριθμο? γιατί πολύ απλά η λύση που προτείνεται x*(x+1) δουλεύει καλά για όλους τους αριθμούς εκτος από τον πρώτο γιατί 0 * (0+1) = 0 ενώ με τον αλγόριθμο που προτείνω εγώ εύκολα προκύπτει το 1 δηλαδή: 0^2 +1 = 1 και δεν είμαι μηχανικός
DrLo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 γιατί πολύ απλά η λύση που προτείνεται x*(x+1) δουλεύει καλά για όλους τους αριθμούς εκτος από τον πρώτο γιατί 0 * (0+1) = 0 ενώ με τον αλγόριθμο που προτείνω εγώ εύκολα προκύπτει το 1 δηλαδή: 0^2 +1 = 1 και δεν είμαι μηχανικός Καλή η προσπάθειά σου (δε κοίταξα αν ισχύει) όμως στο "γιατί έδωσες αυτή τη λύση) έχρεις ένα "λάθος" .... όχι ... δεν ισχύει ούτε η δική σου λύση για τον 1ο όρο ... γιατί πολύ απλά ... "από που το βγαλες το 0" ???? Το υπέθεσες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα