A_panM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Χρησιμοποιεί κάποιος το πρόγραμμα Terracopy?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ναι.χρονια τωρα(2-3 νομιζω) πραγματικα τρομερη δουλεια!
A_panM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επειδή τώρα χρειάζομαι ένα τέτοιο προγραμματάκι βρήκα τυχαία ψάχνοτας αυτό.Θέλω να κάνω μεταφορές αρκετων GB αρχείων... Πιστεύω θα με σώσει!
kostastnt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εκτός από το teracopy που είναι κορυφή, υπάρχει και το xplorer2 που κάνει επίσης πολύ γρήγορο copy με πολλές επιλογές..
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επειδή τώρα χρειάζομαι ένα τέτοιο προγραμματάκι βρήκα τυχαία ψάχνοτας αυτό.Θέλω να κάνω μεταφορές αρκετων GB αρχείων... Πιστεύω θα με σώσει! εγω απο τοτε που το δοκιμασα παντως δεν το εχω αλλαξει και το εχω προτεινει σε ποσα ατομα ακομα. με το εργοστασιακο των 7(το οποιο μερικες φορες ειναι αθλιο)σου λεει οτι εχεις αντιγραψει το αρχειο αλλα στην πραγματικοτητα το μεταφερει ακομα,τραβας το στικακι εσυ πχ και παει κατεστραμμενα δεδομενα.
A_panM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ναι τωρα ξεκίνησα και το χρησιμοποιώ μια χαρά φαίνεται.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 αν αποκτησεις και την προ εκδοση σε περιπτωση που γινει corrupt κατα την μεταφορα καποιο αρχειο μπορει να στο ξαναμεταφερει η να σου πει τι θες να το κανω(διαγραφη πχ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα